جواب سادست. شانسیه.نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جواب سادست. شانسیه.نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من حدودا یک ماهی هست که از شاتل eco 128 گرفتم سرعت دانلودم روی 60 هستشنوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اگه شانسی باشه من خیلی خوش شانسم پس لوک خوش شانس را گذاشتم تو جیبم!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن اینقدر به این شرکت شاتل بند نکنید به خدا گناه داره
شاتل همیشه اولینه
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم من 2 شب پیش ای پی که بدون چیز پی ان بهش وصل بدم رو دادم برای برررسی خدا رو شکر هم درست کردنش دیشب هم تا 4 صبح که بیدار بودم با چیز پی ان بالا بودم
ایمیل اولی هم ماله اصفهان نیست کلی هستش میرسه به دست اقای باغانی
پچه اصفهان هم هستم
eco 128 shatel esfahan
Last edited by yedostekhob; 08-07-2011 at 14:20.
من هم eco128 دارم و سرعتم 40-50 هستش و اين اصلا شانسي نيست چون اون آقايي كه مياد واسه نصب سرعت رو انتخاب ميكنه برتون و دليلش هم اينه كه در مواقع پر ترافيك سرعت شما هيچوقت پايين تر از 16 نياد.
جاهایی که مشترک های شاتل زیاده برای اینکه سرعت برای همه یکسان بشه سرعت ها رو به اندازه واقعی برمیگردونن که بتونن مشترکهای زیادتری جذب کنن (در واقع اینجوری میشه تفسیر کرد که وقتی سرعتها واقعی شد یعنی اینکه تعداد مشترکهای شاتل تو اون مناطق زیاد شده و شاتل میخواد که با کم کردن سرعت افراد بیشتری رو تیغ بزنه)نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاع پینگ شاتل چه جوریه می خوام adsl برا آنلاین بازی کردن بگیرم به درد می خوره به نظر شما ها که از شاتل گرفتید؟
بله . سرعت وبگردی و downstream سرویس آرت 1 حدود 572 کیلوبیت بود و سرعت دانلود 196 تو روز و 128 تو شب .
جالا سرعت وبگردیمون هم 196 و 128 شده.
تفاوت تو سرعت دانلود با وبگردی یک ن.ع بامبول خاص هست مخصوص سرویس های آرت شاتل![]()
قصیه نویز چیه زنگ زدم پشتیبانی برای نصب آخه خط من تازه رانژه شده اول مارک مودمو پرسید بعد گفت نویزم بالاست زنگ بزنم به 23072000
یعنی چه خوابی برایما دیدن اینا ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
دوست عزیز من خودم یوزر پسورد را تلفنی از شاتل گرفتم و خودم مودو را تنظیم کردم و کسی برای ست کردن سرعت پیشم نیومد
من فکر میکنم کیفیت و سرعت اینتزنت به مودم هم ربط داره من مودمم تی پی لینک 8901 وایرلس دار هست و ازش خیلی راضیم
راستی مودم شما چه مارکی داره؟
كسي از بچه ميدونه اين چيه .من هر موقع مودمم رو روشن ميكنم 2 تا كانكشن رو دستگاهم ساخته ميشه . يكي كهما مودم هست و ip invalid يا به قول معروف dhcpميگيره اما اين كانكشن دوم برام مشكوك هستش....
روزهاي پنجشنبه و جمعه ها نمياد...اما بقيه روزها اتوماتيم بعد چند دقيقه رو دستگاهم ساخته ميشه و فقط اين صفحه رو نمايش ميده.....و با قعز كردنش كلا اينترنتم قطع ميشه......شاتل ميگه اين كار مخابراته و از طرف مخابرات هستش؟؟؟؟؟؟
چند بار ويندوز عوض كردم وحتي مودم رو به سيستم ديگه وصل كردم اما بازو بعد 5 دقيقه ظاهر ميشه........
در ضمن كانكشم من از نوع ppoe هست وسرويسم من هم eco 1 هستش
هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)