تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3212 از 4751 اولاول ... 2212271231123162320232083209321032113212321332143215321632223262331237124212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,111 به 32,120 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

يه سوال من يكسالي هست كه art 128 داشتم سرعت دانلودم روي 16 بود. بعد درخواست جمع اوري خط رو دادم وگفتم ماهي 30 هزار تومان زياده براي من و چون منطقه ما سرويس eco نداره . ميخواهم از يه شركت ديگه كه ارزون تر هست سرويس بگيرم.

فردا صبح از شاتل زنگ زدن گفتن تو منطقه شما سرويس eco فعال شده اما هنوز رسما اعلان نشده. اگر دوست دارين شما جز اولين مشتري هايي باشين كه از اين سرويس تو اين منطقه استفاده ميكننين. eco 128 رو برام فعال كرد..

حالا يه سوال دوستان چطوري تو تاپيك ها ميگن ما با سرويس eco 128 سرعت دانلودمون روي 40-50 هست؟؟؟؟؟؟؟من بازم با سرويس eco سرعتم هنوز روي 16 تا مونده..

يكي منو توجيه كنههه
    جواب سادست. شانسیه.

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

1

يه سوال من يكسالي هست كه art 128 داشتم سرعت دانلودم روي 16 بود. بعد درخواست جمع اوري خط رو دادم وگفتم ماهي 30 هزار تومان زياده براي من و چون منطقه ما سرويس eco نداره . ميخواهم از يه شركت ديگه كه ارزون تر هست سرويس بگيرم.

فردا صبح از شاتل زنگ زدن گفتن تو منطقه شما سرويس eco فعال شده اما هنوز رسما اعلان نشده. اگر دوست دارين شما جز اولين مشتري هايي باشين كه از اين سرويس تو اين منطقه استفاده ميكننين. eco 128 رو برام فعال كرد..

حالا يه سوال دوستان چطوري تو تاپيك ها ميگن ما با سرويس eco 128 سرعت دانلودمون روي 40-50 هست؟؟؟؟؟؟؟من بازم با سرويس eco سرعتم هنوز روي 16 تا مونده..

يكي منو توجيه كنههه
    دوست عزیز من حدودا یک ماهی هست که از شاتل eco 128 گرفتم سرعت دانلودم روی 60 هستش
    پس اگه شانسی باشه من خیلی خوش شانسم پس لوک خوش شانس را گذاشتم تو جیبم!!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن اینقدر به این شرکت شاتل بند نکنید به خدا گناه داره

شاتل همیشه اولینه

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ميشه شما بيگين بچه كجاين!!!!

دو دستي بيام ip خودم رو با وی پی ان وصل ايميل بزنم به شاتل.

در ضمن ادرس ايمل هايي كه دادين مال شركت شاتل تو اصفهان هستش..
    نكته دوم شركت شاتل داري سيستم تيكت خيلي قوي هست و هر مشگل بصورت تيكت به نفر بعدي منتقل ميشه. چون تجربه كار تو اين جور شركت ها رو داشتم.. . تا تيكت بررسي و بسته نشه در چرخه كار ميگردد تا به جواب برسد...

دوست عزیزم من 2 شب پیش ای پی که بدون چیز پی ان بهش وصل بدم رو دادم برای برررسی خدا رو شکر هم درست کردنش دیشب هم تا 4 صبح که بیدار بودم با چیز پی ان بالا بودم
    ایمیل اولی هم ماله اصفهان نیست کلی هستش میرسه به دست اقای باغانی
    پچه اصفهان هم هستم

eco 128 shatel esfahan
    Last edited by yedostekhob; 08-07-2011 at 14:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز من حدودا یک ماهی هست که از شاتل eco 128 گرفتم سرعت دانلودم روی 60 هستش
    پس اگه شانسی باشه من خیلی خوش شانسم پس لوک خوش شانس را گذاشتم تو جیبم!!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن اینقدر به این شرکت شاتل بند نکنید به خدا گناه داره

شاتل همیشه اولینه
    من هم eco128 دارم و سرعتم 40-50 هستش و اين اصلا شانسي نيست چون اون آقايي كه مياد واسه نصب سرعت رو انتخاب ميكنه برتون و دليلش هم اينه كه در مواقع پر ترافيك سرعت شما هيچوقت پايين تر از 16 نياد.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

يكي منو توجيه كنههه
    جاهایی که مشترک های شاتل زیاده برای اینکه سرعت برای همه یکسان بشه سرعت ها رو به اندازه واقعی برمیگردونن که بتونن مشترکهای زیادتری جذب کنن (در واقع اینجوری میشه تفسیر کرد که وقتی سرعتها واقعی شد یعنی اینکه تعداد مشترکهای شاتل تو اون مناطق زیاد شده و شاتل میخواد که با کم کردن سرعت افراد بیشتری رو تیغ بزنه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اوضاع پینگ شاتل چه جوریه می خوام adsl برا آنلاین بازی کردن بگیرم به درد می خوره به نظر شما ها که از شاتل گرفتید؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز، سرویس آرت تون چیه؟ مگه سرعت وبگردی باید با سرعت دانلود فرقی هم بکنه؟!!!!!
    بله . سرعت وبگردی و downstream سرویس آرت 1 حدود 572 کیلوبیت بود و سرعت دانلود 196 تو روز و 128 تو شب .

جالا سرعت وبگردیمون هم 196 و 128 شده.

تفاوت تو سرعت دانلود با وبگردی یک ن.ع بامبول خاص هست مخصوص سرویس های آرت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قصیه نویز چیه زنگ زدم پشتیبانی برای نصب آخه خط من تازه رانژه شده اول مارک مودمو پرسید بعد گفت نویزم بالاست زنگ بزنم به 23072000
    یعنی چه خوابی برایما دیدن اینا ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم eco128 دارم و سرعتم 40-50 هستش و اين اصلا شانسي نيست چون اون آقايي كه مياد واسه نصب سرعت رو انتخاب ميكنه برتون و دليلش هم اينه كه در مواقع پر ترافيك سرعت شما هيچوقت پايين تر از 16 نياد.
    دوست عزیز من خودم یوزر پسورد را تلفنی از شاتل گرفتم و خودم مودو را تنظیم کردم و کسی برای ست کردن سرعت پیشم نیومد

من فکر میکنم کیفیت و سرعت اینتزنت به مودم هم ربط داره من مودمم تی پی لینک 8901 وایرلس دار هست و ازش خیلی راضیم
    راستی مودم شما چه مارکی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

كسي از بچه ميدونه اين چيه .من هر موقع مودمم رو روشن ميكنم 2 تا كانكشن رو دستگاهم ساخته ميشه . يكي كهما مودم هست و ip invalid يا به قول معروف dhcp‌ميگيره اما اين كانكشن دوم برام مشكوك هستش....

روزهاي پنجشنبه و جمعه ها نمياد...اما بقيه روزها اتوماتيم بعد چند دقيقه رو دستگاهم ساخته ميشه و فقط اين صفحه رو نمايش ميده.....و با قعز كردنش كلا اينترنتم قطع ميشه......شاتل ميگه اين كار مخابراته و از طرف مخابرات هستش؟؟؟؟؟؟
    چند بار ويندوز عوض كردم وحتي مودم رو به سيستم ديگه وصل كردم اما بازو بعد 5 دقيقه ظاهر ميشه........
    در ضمن كانكشم من از نوع ppoe هست وسرويسم من هم eco 1 هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •