با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و هنوز یکسال دیگه از درسم باقی مونده. میخواستم بدونم می تونم تو همین تابستون برای گرفتن معافیت کفالت بیماری پدر اقدام کنم؟ اگر جواب مثبته چه کارهایی باید انجام بدم؟
مرسی از پاسختون
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و هنوز یکسال دیگه از درسم باقی مونده. میخواستم بدونم می تونم تو همین تابستون برای گرفتن معافیت کفالت بیماری پدر اقدام کنم؟ اگر جواب مثبته چه کارهایی باید انجام بدم؟
مرسی از پاسختون
سلام
اگه 20ام همین ماه خودمو معرفی کنم به نظرتون برج 10 یا 12 اعزام میشم؟
دوستانی که در رابطخ با نیرو دریایی سیرجان اطلاعاتی دارن لطفا بگن ممنون
سلام
اگه 20ام همین ماه خودمو معرفی کنم به نظرتون برج 10 یا 12 اعزام میشم؟
دوستانی که در رابطخ با نیرو دریایی سیرجان اطلاعاتی دارن لطفا بگن ممنون
نیروی دریایی سپاه دیدم
پزیرش نیروی زمینی سپاه کردم. نیروی دریایی که نمیشه!
نه دیگه نیرو زمینی هستی ، آموزشی هم فک کنم یزد بیوفتی
بله می توانید تنها نیاز به یک نامه اشتغال به خدمت دارید سپس برای ثبت درخواست مراجعه می کنید مراکز پلیس +۱۰.
بیشتر احتمال دارد برج ۱۲ اعزام شوید.
به نظرم اشتباه میکنی وقتی میتونی معاف بشی میخوای بری خدمت، معافیت از نگهبانی داشته باشی (با فرض اینکه واقعا نگهبان نذارن شما رو که بعیده) فکر میکنی خدمتت راحت شد دیگه؟ دو سال عمرت حروم نمیشه؟! اگر بحث کار هم هست که سازمان های دولتی استخدام ندارن تقریبا، داشته باشن هم با کلی پارتی بازی میگیرن که بازم کسی که پارتی داره اینشم براش حل میکنه و مهم نیست معافه یا خدمت رفته، از ما گفتن
سلام دوستان
یکی از دوستام میخواد دفترچشو بفرسته هفته بعد، به نظرتون اعزامش کی می افته؟
دوستان من بخاطر استرس که داشتم امروز رفتم دکتر و گفتن ک اختلالات خلقی داری و افسردگی اضطرابی هستش
بعد خدمت بخوام برم بخاطر بیماریم، ایا فرمانده برای مایی که از افسردگی رنج میبریم، استثنائاتی قایل میشه؟
بخاطر لاغریم معاف رزمم کردن
Last edited by Hidden-Hunter; 28-07-2015 at 20:47.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)