شاید انجام دادن خود پروژه راحت باشه، ولی گرفتن پروژه و دنبال کاراش رفتن فکر نکنم راحت باشه. من که دنبالشم و هنوز چیزی به دست نیاوردم.
شاید انجام دادن خود پروژه راحت باشه، ولی گرفتن پروژه و دنبال کاراش رفتن فکر نکنم راحت باشه. من که دنبالشم و هنوز چیزی به دست نیاوردم.
دوستان ما که 1 شهریور اعزام هستیم ، دقیقا 1 ابان ترخیص میشیم یا ممکنه زودتر ترخیصمون کنن؟
احتمالا 5 -6 روزی زودتر ترخیص میشین
بله دوست عزیز...همان کسر بسیج هم که یخوایم بگیرم کلی دردسر داره کاراش ...ولی به هر حال هر کاری مشکلات خودشو داره
دوستان کسی از مدارک کسری بسیج اطلاعاتی داره؟چ مدارکی میخواد و شرایطش چی هست
سلامی دوباره بر دوستان عزیز..
امروز رفتم بیمارستان ارتش تبریز تا نتیجه شورای پزشکی 20 روز قبل رو بگیرم که نتیجه این بود که فردا صبح باید توی بیمارستان 505 تهران باشم
پزشک های توی بیمارستان تبریز وضعیت من رو افسردگی ماژور تشخیص داده بودند
همینطور که میدونین من دنبال معافیت دایم نیستم برام دعا کنید تا بتونم یک معافیت از نگهبانی بگیرم
یکی از دوستان من هم یک ماه پیش رفته بود بیمارستان تهران و اون رو هم تشخیص به mdd (افسردگی ماژور) داده بودند خودش بهم میگفت به اولین پزشکی که رفتم بهش گفتم که معافیت دایم نمیخوام و اون هم معافیت از نگهبانی رو نوشت و پیش پزشک های دیگه نرفتم
دعا کنید همین اتفاق هم واسه من بیفته![]()
شما نگران نباش ، پزشك هاى بيمارستان ٥٠٥ تهران نسبت به پزشكان ارتش در شهرستان ها منطقى تر هستند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام دوستان. به نظرتون کسی از خوزستان با مدرک لیسانس پزیرش سپاه گرفته باشه، احتمالا اموزشی چه شهری میفته؟
عزیز شما برو حوزه بسیج به شما میگن مدارک چی میخواد. باید پرونده شمارو ببینه تا نواقص پرونده برطرف بشه!
شرایط هم که گفتم هر یکسال فعالیت 45 روز کسری میدن!
ممکنه پادگان شهدا کرمانشاه بیافتین
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)