دقيقا درسته من كه خودم همش با TMP بازي ميكردم خداييش آخر اسلحه هست
مخصوصا وقتي تعداد ظرفيت تيرهاش رو بالا ميبريم فقط حال ميده دستت رو نگه داري روي تير!![]()
دقيقا درسته من كه خودم همش با TMP بازي ميكردم خداييش آخر اسلحه هست
مخصوصا وقتي تعداد ظرفيت تيرهاش رو بالا ميبريم فقط حال ميده دستت رو نگه داري روي تير!![]()
كجا رو ميگين ؟یه جی بازیی هستش گرافیکم نمیکشه.جایی که اشلی رو میزاره و میره توی یه منطقه ای که همش آتیشه.انگار اونجا گنجی چیزی هستش.گرافیکم نمیکشه بازی صحنه آهسته هستش.بی خیالش شدم
اسكرين شات ميزارين ببرام. خيلي كنجكاو شدم!!!
همون جا
خیلی خوب توضیح داده
من دنبال دمو های بازی های Resident Evil به خصوص شماره 3 اون(مخصوصا اولین دمو) هستم.کسی داره که لینک بذاره؟
ای بابا
اینجا جاش نیست
نکنه همون جایی ور میگین که روی دو تا چرخ بزرگ سوار میشه؟
Introکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOpeningکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBrad's Deathکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGas Stationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدZombiesMikhail's Deathکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدTrolly Derailmentکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIt's Not Over YetHospital Destructionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGravediggerNemesis' Destructionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEnding Aکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEnding Bکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی برم tmp رو بخرم؟حیف,هر چند یه بار توی یه مسابقه توی همین اویل4 با tmpکار کرده بودم ولی فکر کنم تا حالا بیشتر از 400تا فشنگ ازش فروختم.
مگی میگم یه بار دیگه این ترجمه فایلای اویل4 رو بده.گمش کردم.:d
دلم برا لوئیس سوختش.نامرد سادلر از پشت کشتش.خودم میکشمش
اقا اگه منظورتون اونجاس که سوار چرخ میشین که خیلی سوتی بدی دادین....
اونجا یه تیکه از اون Phonix پیدا میشه....
فکر نمی کنم جای دیگه باشه چون من همه جای این بازی رو با مپ رفتم....
اگه جای دیگه باشه که تا حالا ندیده باشیمش باید در این تاپیک رو تخته کرد.....
چون تا حالا در بارش بحث نشده..../
Last edited by Arashmicrob; 09-03-2008 at 18:21.
بفرماييد اميدوارم ديگه گمش نكني :دي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره ممكنه چون اونجا هم آتيش داشت ولي عجيبه كه سرعتش پايي اومده
شايدم همونجا باشه كه 2 تا غولها رو مينداختيم توي مواد مذاب البته فكر نكنم به اونجا رسيده باشه چون تقريبا ميشه گفت آخرهاي بازيه
Last edited by Maggy_P; 09-03-2008 at 18:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)