چاکرتم. کاری نکردم که.![]()
چاکرتم. کاری نکردم که.![]()
عزیز دل من هم دیشب به 90 اس ام اس زدم سریع یه دونه واسم فرستادن و گفتن که دریافت شد. یکی از بچه ها گفته بود باید چیکار کنیم. مسیج سنتر رو روی 009891100500 میذاری درست میشه.![]()
بابا تو رو خدا رو هوا يه چيزي نگيد . همه محاسبات كامپيوتريه و فرقي نميكنه براش كه 10000تومان اعتبار داشته
باشي يا 2000 تومان . يه حرفي بزنيد كه آدم ............ من خودم اعتباري دارم وتا حالا 3 بار شارژ كردم و يه بار هم
مو لا درزش نرفته وتا قرون آخرش هم درست حساب كرده . الكي از خودتون و يك كلاغ 40كلاغاي ديگران حرف در
نيارين( در ضمن كارت رو هم شارژ نمي كنن ، كارت يك بار مصرف هستش . بايد بگي چي ......... دقت كن )
منم با آقای ابراهیم موافقم.آخه منم چند بار شارژ کردم ولی تا آخرش استفاده کردم.(وقتی به 6 ریال رسید دیگه کار نمیکرد)البته تووی ایرانسل این مشکلات عادیه!!!!!
من که تا حالا مثبت فکر کردم... حالا ببینم این قبضه چه جوری میاد.. اگه نخواد 1000 دقیقه رو حساب کنه اونوقت بد میشه... خیلی برا من و یه کمم واسه ایرانسلعزیز اون دوستمونم که تقصیر نداره.ببین الان همه ما می دونیم یه عده نمی خوان ایرانسل پا بگیره برای همین ذهنیت همه بچه ها این فروم یه مقدار منفی شده یعنی اگه حتی یکی بیاد به حق یه چیزیم بگه همه اول فکر می کنن که دوباره یکی از اون آدما پیداش شده اما اگه دقت بیشتری کنن می فهمن بالاخره طرف راس میگه یا دروغ.مثلا من خودم یه مقایسه نرخی کردم که یه نفر شک کرد به من که منم ازون بد خواهام اما بعدش همه چیز با خوبیا خوشی حل شد.شما که اینقدر رو صداقت حساسی می دونی بزرگواری هم کمی از صداقت نداره ؟ حالا روی هما ماچ کنی
Last edited by ehsanch; 06-06-2007 at 23:40.
بابا مگه قرار نبود ام ام اس 32 تومان حساب بشه؟؟؟؟
من که میفرستم چرا 150 تومان کم میکنه ، تازه آخرشم error میده که شبکه مشکل داره؟؟!!!!
mms كه فعلا قطعه . شما كجايي كه مي فرسته ؟
فعلا نفرست تا كاملا سيستمشون درست شه . الان ام ام اس دچار اختلاله
ضمنا چند كيلو بايت فرستادي كه 150 كم كرده ؟
اگه تقريبا پر فرستاده باشي رو تعرفه قبلي كم كرده
بابا شایعه تا کجا آخه ؟
ایرانسل به محض اینکهه اعتبارت از 1000 تومن کمتر شه، یه sms میده با این مضمون:
Your air time credit is low . . .
بعد باید کارت شارژ بگیری، تا اون موقع، بعد از هر ارسال sms و یا call ، این sms مرتب براتون میاد!
من این آخرین بار که شارژ کردم 400 تومن بیشتر اعتبار نداشتم، هم نت رفتم، هم sms فرستادم !
لطفاً اطلاعات دقیق بگید، اینجا یک کلاغ چهل کلاغ زیاد میشه !
منم خودم آنچنان طرفدار ایرانسل نیستم، اما حقیقت رو هم نباید نادیده گرفت !
دشمنت شرمنده باشه D: !!!!!نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم نظر سنجی!!!!!!! بیاین و رای بدین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)