تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 942 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از همگی همین طور از تو .
    چاکرتم. کاری نکردم که.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم ايرانسل امتياز اورد
    پريشب با چند تا از برو بچه ها نشيته بوديم برنامه 90 ميديدم كه مثل هميشه نتيجه يك بازي را به مسابقه گذاشت، باين قرار كه عدد 1 يا 2 را به شماره 200090 اس ام اس كنيم، همه ما يه سوت نتيجه را ارسال كرديم بغير از يكيمون كه ايرانسل داشت. بنده خدا مايه خنده بقيه شده بود و تا امروزم كه باهاش تماس گرفتم هنوز نتونسته بود ارسال كنه.
    راستي فكر نكنم دوستان عزيز طرفدار خصوصي سازي باين تاحالا فكر كرده باشن كه شركتهاي خصوصي نون و ابدار توسط همون مديران نازنيني كه موسسات دولتي را خيمه زدن و با سرمايه مردم گرفتار و اعتبارات باد اورده همون شركتهاي دولتي و بانكي كنترل ميشه و منافعش را چپاول ميكنن اصلا براشون كيفيت و رضايت مصرف كننده اهميت نداره.

راستي اينم اضافه كنم كه دوستم ميگفت وقتي اعتبار كارتش بحدي ميرسه كه اپراتور ديگه اجازه مكالمه بهش نميده (مثل اينكه حدود 2000 تومان) اگه كازتشو تا يكي دوروز بعد شارژ نكنه خود بخود اين حدود 2000 تومان هاپولي ميشه و تا حالا دو بار اين اتفاق براش افتاده كه ته مانده اعتبارش خود بخود شده 4 ريال. اين يعني شاهكار دزدي هوائي.
    عزیز دل من هم دیشب به 90 اس ام اس زدم سریع یه دونه واسم فرستادن و گفتن که دریافت شد. یکی از بچه ها گفته بود باید چیکار کنیم. مسیج سنتر رو روی 009891100500 میذاری درست میشه.

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستي اينم اضافه كنم كه دوستم ميگفت وقتي اعتبار كارتش بحدي ميرسه كه اپراتور ديگه اجازه مكالمه بهش نميده (مثل اينكه حدود 2000 تومان) اگه كازتشو تا يكي دوروز بعد شارژ نكنه خود بخود اين حدود 2000 تومان هاپولي ميشه و تا حالا دو بار اين اتفاق براش افتاده كه ته مانده اعتبارش خود بخود شده 4 ريال. اين يعني شاهكار دزدي هوائي.
    بابا تو رو خدا رو هوا يه چيزي نگيد . همه محاسبات كامپيوتريه و فرقي نميكنه براش كه 10000تومان اعتبار داشته

باشي يا 2000 تومان . يه حرفي بزنيد كه آدم ............ من خودم اعتباري دارم وتا حالا 3 بار شارژ كردم و يه بار هم

مو لا درزش نرفته وتا قرون آخرش هم درست حساب كرده . الكي از خودتون و يك كلاغ 40كلاغاي ديگران حرف در

نيارين ( در ضمن كارت رو هم شارژ نمي كنن ، كارت يك بار مصرف هستش . بايد بگي چي ......... دقت كن )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم با آقای ابراهیم موافقم.آخه منم چند بار شارژ کردم ولی تا آخرش استفاده کردم.(وقتی به 6 ریال رسید دیگه کار نمیکرد)البته تووی ایرانسل این مشکلات عادیه!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزیز اون دوستمونم که تقصیر نداره.ببین الان همه ما می دونیم یه عده نمی خوان ایرانسل پا بگیره برای همین ذهنیت همه بچه ها این فروم یه مقدار منفی شده یعنی اگه حتی یکی بیاد به حق یه چیزیم بگه همه اول فکر می کنن که دوباره یکی از اون آدما پیداش شده اما اگه دقت بیشتری کنن می فهمن بالاخره طرف راس میگه یا دروغ.مثلا من خودم یه مقایسه نرخی کردم که یه نفر شک کرد به من که منم ازون بد خواهام اما بعدش همه چیز با خوبیا خوشی حل شد.شما که اینقدر رو صداقت حساسی می دونی بزرگواری هم کمی از صداقت نداره ؟ حالا روی هما ماچ کنی
    من که تا حالا مثبت فکر کردم... حالا ببینم این قبضه چه جوری میاد.. اگه نخواد 1000 دقیقه رو حساب کنه اونوقت بد میشه... خیلی برا من و یه کمم واسه ایرانسل
    Last edited by ehsanch; 06-06-2007 at 23:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه feri_1054's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ونکوور

پيش فرض

بابا مگه قرار نبود ام ام اس 32 تومان حساب بشه؟؟؟؟
    من که میفرستم چرا 150 تومان کم میکنه ، تازه آخرشم error میده که شبکه مشکل داره؟؟!!!!

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا مگه قرار نبود ام ام اس 32 تومان حساب بشه؟؟؟؟
    من که میفرستم چرا 150 تومان کم میکنه ، تازه آخرشم error میده که شبکه مشکل داره؟؟!!!!
    mms كه فعلا قطعه . شما كجايي كه مي فرسته ؟

فعلا نفرست تا كاملا سيستمشون درست شه . الان ام ام اس دچار اختلاله

ضمنا چند كيلو بايت فرستادي كه 150 كم كرده ؟

اگه تقريبا پر فرستاده باشي رو تعرفه قبلي كم كرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا شایعه تا کجا آخه ؟

ایرانسل به محض اینکهه اعتبارت از 1000 تومن کمتر شه، یه sms میده با این مضمون:

Your air time credit is low . . .

بعد باید کارت شارژ بگیری، تا اون موقع، بعد از هر ارسال sms و یا call ، این sms مرتب براتون میاد!

من این آخرین بار که شارژ کردم 400 تومن بیشتر اعتبار نداشتم، هم نت رفتم، هم sms فرستادم !

لطفاً اطلاعات دقیق بگید، اینجا یک کلاغ چهل کلاغ زیاد میشه !

منم خودم آنچنان طرفدار ایرانسل نیستم، اما حقیقت رو هم نباید نادیده گرفت !

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

.
    در ضمن آقا وحيد شرمنده ي شما هستم. چون نميتونم اينکارو انجام بدم....
    دشمنت شرمنده باشه D: !!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •