سلا م
مشکل سوم :!
مشکل از نبود سی دی بازی است بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فایل را دریافت و طبق تو ضیحات عمل کنید .
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلا م
مشکل سوم :!
مشکل از نبود سی دی بازی است بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فایل را دریافت و طبق تو ضیحات عمل کنید .
سلام دوستان دوتا سوال دارم اگه لطف کنین جواب بدین
1. این skirimish تو جنرال چیه و به چه دردی میخوره و چه جوری باش کار کنیم؟
2. من با game ranger که میرم تو بازی مثلا با دو نفر دیگه یه دوتا ساختمون که میسازم یهو دیفیت میشم در صورتی که اونا به بازی ادامه میدن . چرا؟
سلام
این :skirimish که خوب مشخصه شما یار کشی می کنید و بازی می کنید یا با دو ستان آنلاین یا تحت شبکه ... یا با خود کا مپیو تر مثلا 1 به 4 یا هر جور دو ست دارید دو به دو و غیر ه....
در مورد گیم رنجر یا شما سر عت اینتر نتت کمه یا پک 1.04 را نصب نکردید بر ای آموزش مفصلش بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من رفتم توی سایتتون و با برنامه Gamerangerتونستم انلاین بازی کنم.ولی 2 تا مشکل دارم
1-وسط بازی یک دفعه باید رای بدی و یک زمانی هم شروع میکنه به صفر شدن!!!
2-وسط بازی یک دفعه میاد بیرون و رتبه بندی نشون میده!!چه مشکلی داره؟
سایتی که ایرانیا انلاین بازی کنند سراغ ندارید؟
اقا یکی کمک کنه من بازی جنرال رو از کامپیوتر دوستم کپی کردم اما میگهplaese insert first CD game
این هم دانلود نیمشه ادرسش عوض شده
کمک :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا اینجا هم میرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما همون ارور رو میده میگه CD میخواد چیکار کنم؟:(
اگه این را هم دانلود می کنی و بازم سی دی می خواد دو را ه داری یا اینکه بازی را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با حجم کم دانلود کنی یا از قسمت مولتی پلیر بازی کنی
خیلی ممنون اقای منصوری! متاسفانه جنرال اصلا بالا نمیاد همون اول بازی میگه سی دی میخواد!
یه سوال دیگه من pach the rise of the power اگه درست گفته باشم! دانلود کردم اما تیم های جدید اصلا بازی نمیکنن راه حلی داره؟ممنون
سلام اون کرک داخل وب سایت را که تیم ما ساخته را پس از اینکه از حالت فشر ده خارج کردید کپی کنید رو بازی انشا الله مشکل سی دی خو استن حل میشه
دومین سوالتون شما مگه نمی گید ران نمیشه پس چه جوری مد نصب و بازی کردید ؟!!!
می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید .
منظورتون اینجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله داخل کامپیوتر من اجرا نمیشه اما اونو توی کامپیوتر دوستم ریختم اجراش کردم!
از راهنمایی هاتون سپاسگذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)