تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 376 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    من شنیده بودم که تورنت سرعت DL رو زیاد میکنه ولی واسه من این مسئله صدق نمیکنه
    یعنی همون سرعت عادی 14کیلوبایته
    میتونه بیشتر بشه یا نه؟

ممنون

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من شنیده بودم که تورنت سرعت DL رو زیاد میکنه ولی واسه من این مسئله صدق نمیکنه
    یعنی همون سرعت عادی 14کیلوبایته
    میتونه بیشتر بشه یا نه؟

ممنون
    نه سرعت زیاد نمیشه
    اگر به فرض شما معمولا با سرعت ۱۰۰ دانلود میکنید، سرعت دانلود تورنت شما کمی کمتر خواهد بود. مثلا ۹۵.
    این هم دلیلش این هست که مقداری از پهنای باند به آپلود اختصاص داده میشه که چشمگیر نیست.

3. 3 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ATA_bros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Ostane Alborz, Karaj

پيش فرض

با سلام.
    سرعت آپلود و دانلود من، تو امضام هست.
    حالا لطفا 1 نفر نصبت به سرعتم بهم بگه که، تو تنضیمات تورنت(utorrent)، سرعت آپلود و دانلودم را چند بزارم.
    با توجه به اینکه من از اینترنت رایگانه صبا نت استفاده میکنم(واسه آپلود وصواص به خرج نمیدم)

با تشکـــــر.

5. این کاربر از ATA_bros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

با سلام.
    سرعت آپلود و دانلود من، تو امضام هست.
    حالا لطفا 1 نفر نصبت به سرعتم بهم بگه که، تو تنضیمات تورنت(utorrent)، سرعت آپلود و دانلودم را چند بزارم.
    با توجه به اینکه من از اینترنت رایگانه صبا نت استفاده میکنم(واسه آپلود وصواص به خرج نمیدم)

با تشکـــــر.
    لازم نیست دستی کاری بکنی.کلید های Ctrl+G رو بزن بعد از تموم شدن تست ها همه چیز اتوماتیک ست میشه.اگر هم دستی میخایی تنظیم کنی آپلود رو بزار روی 35 و دانلود رو روی unlimited یا صفر تنظیم کن.

7. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    اگه بخوام دانلودام رو به یه ویندوز دیگه انتقال بدم چیکار باید بکنم مثلاً یه فایله که توش 15 قسمت سریال هست و کلاً 3 گیگ میشه ولی 1.5 گیگ دانلود شده چطوری میتونم اینا رو ور دارم بعد ویندوز عوض کنم دوباره بزارم تو پوشه download و از ادامه همون دانلود کنه
    ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام
    اگه بخوام دانلودام رو به یه ویندوز دیگه انتقال بدم چیکار باید بکنم مثلاً یه فایله که توش 15 قسمت سریال هست و کلاً 3 گیگ میشه ولی 1.5 گیگ دانلود شده چطوری میتونم اینا رو ور دارم بعد ویندوز عوض کنم دوباره بزارم تو پوشه download و از ادامه همون دانلود کنه؟
    پوشه رو به یه درایو دیگه انتقال بده.بعد از نصب ویندوز فایل تورنت مورد نظر رو باز کن و مسیر مورد نظر رو بهش بده.آخر سر هم روش راست کلیک کن و Force Re-Check رو بزن.

قبل از عوض کردن ویندوز هم مطمئن شو که فایل تورنت مورد نظر رو داری یا حداقل Hash فایل رو سیو کن تا بعدا برای پیدا کردن تورنت به مشکل برنخوری.

10. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    اگه بخوام دانلودام رو به یه ویندوز دیگه انتقال بدم چیکار باید بکنم مثلاً یه فایله که توش 15 قسمت سریال هست و کلاً 3 گیگ میشه ولی 1.5 گیگ دانلود شده چطوری میتونم اینا رو ور دارم بعد ویندوز عوض کنم دوباره بزارم تو پوشه download و از ادامه همون دانلود کنه
    ؟
    پوشه رو به یه درایو دیگه انتقال بده.بعد از نصب ویندوز فایل تورنت مورد نظر رو باز کن و مسیر مورد نظر رو بهش بده.آخر سر هم روش راست کلیک کن و Force Re-Check رو بزن.

قبل از عوض کردن ویندوز هم مطمئن شو که فایل تورنت مورد نظر رو داری یا حداقل Hash فایل رو سیو کن تا بعدا برای پیدا کردن تورنت به مشکل برنخوری.
    راه دیگه
    میری این آدرس
    C:\Documents and settings\user name\application data
    ه قسمتهای قرمز بستگی داره به درایو ویندوزت و اسمی که برای ویندوز گذاشتی
    بعد در اونجا پوشه ای به اسم utorrent پیدا میکنی.اونو کپی کن جای امن.بعد که ویندوز و utorrent دوباره نصب کردی کپی میکنی سرجاش.فایلهای در حال دانلودتم باید همونجایی باشه که توی ویندوز قبلت بود
    بعد از اینکار utorrent رو اجرا میکنی.اگه کارو درست انجام داده بودی میبینی خیلی راحت رفت ادامه ی دانلود!
    مشکلی بود میزنی force recheck

12. 4 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کسی میدونه کار کلید Bootstrap توی Vuze چیه؟؟؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راه دیگه
    میری این آدرس
    C:\Documents and settings\user name\application data
    ه قسمتهای قرمز بستگی داره به درایو ویندوزت و اسمی که برای ویندوز گذاشتی
    بعد در اونجا پوشه ای به اسم utorrent پیدا میکنی.اونو کپی کن جای امن.بعد که ویندوز و utorrent دوباره نصب کردی کپی میکنی سرجاش.فایلهای در حال دانلودتم باید همونجایی باشه که توی ویندوز قبلت بود
    بعد از اینکار utorrent رو اجرا میکنی.اگه کارو درست انجام داده بودی میبینی خیلی راحت رفت ادامه ی دانلود!
    مشکلی بود میزنی force recheck
    ممنون
    فقط این hash فایل گفتین نفهمیدم یعنی چی؟
    این دفعه یادم بود از کدوم سایت تورنت برداشته بودم ولی اگه یادم بره چی؟ میتونم لینک دانلود رو از utorrent بردارم که بعداً دوباره وارد کنم؟
    Last edited by mehdihamed; 08-09-2010 at 17:41.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ممنون
    فقط این hash فایل گفتین نفهمیدم یعنی چی؟
    این دفعه یادم بود از کدوم سایت تورنت برداشته بودم ولی اگه یادم بره چی؟ میتونم لینک دانلود رو از utorrent بردارم که بعداً دوباره وارد کنم؟
    Hash به اعداد و حروف 40 رقمی که برای شناسایی تورنت به کار میره گفته میشه.

تو برنامه utorrent وقتی روی تورنت کلیک کنی تو تب General مینویسه.روش راست کلیک کن و بعد از کپی تو یه فایل متنی ذخیرش کن.تو هر سایت تورنتی بری و این عدد 40 رقمی رو بزنی تورنت مورد نظر میاد(البته رو اونایی که قبلا ذخیره شده) حتی میتونی این عدد بزنی تو گوگل و تورنت مورد نظرو پیدا کنی.

16. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •