بله خودم میدونم میشه این كارو كرد ولی قضیه رو كم كنیه!؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین.
بله خودم میدونم میشه این كارو كرد ولی قضیه رو كم كنیه!؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین.
خوب دوستان پس جواب من رو بديد. من مپی که در لينک صفحه اول بود رو دانلود کردم. 3 تا مپ ديگه هم رو دانلود کردم. با حجم تقريبی 2.5 مگ. و همه شون رو ريختم تو پوشه مپ بازی. فروزن هم رو سيستمم نصبه. اما موقعی که تو بازی رو مپ دوتا کليک ميکنم اون گزينه های انتخاب حريف و تيم نمياد. و موقعی که استارت ميزنم بازی اجرا نميشه و دوباره به قسمت انتخاب مپ برميگرده. خوب من چيکار بايد بکنم؟ تورو خدا درست راهنماييم کنيد.
بزی رو پچ کنید و دوباره بازیو نصب کنید
برای کپی کردن مپ به ورژن بازیتون توجه داشته باشین
الان پچ 1.21 هست
![]()
تمامی دوستانی که ميخوان تو خونه بازی کنن.
اول بايد فروزن رو نصب کنيد. بعد پچ 1.21 اون رو با کرکش نصب کنيد. بعد مپ هايی که با هوش مصنوعی کار ميکنن رو دانلود کنيد. بعد بريزيد تو پوشه مپ بازی ، بعد از بازی کردن لذت ببريد. همين.
قابل توجه دوستان دوتا باز مسابقات Eswc دوتا هم اضافه شد
براي بدست آوردن اطلاعات بيشتر در مورد وار كرافت و دوتا و بازيهاي ديگه ميتونيد بريد سايته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه Anti mage چی میرن ؟ ( نظر شخصی ) !!!!!!!
سلام سلام. بچه ها تمام آيتم های لازم برای Razorرو ميشه بگيد؟ با عکس البته . و اگر امکان داره با قيمتش. خيلی خيلی ممنون.
يه نصيحت بريد گيم نت محل ببينيد چجوري بازي ميكنن
يا اينكه اول كله آيتما رو امتحان كنيد براي هيروها
اينجوري بهتره تا اينكه هميشه به يه آيتم عادت كنيد هميشه هم اونو بريد تو بعضي مواقع هست كه
جوري بازي ميكنيد كه ميشه آيتم بهتر از اون آيتم مورد نظرتون بست يا بعضي مواقع نميتونيد اون آيتمو بريد بايد كمتر خرج كنيد پس بهتره كه بريد بازي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)