تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 959 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

گفتگوی بسیار بسیار جالبه سونی (David Reeves)

قبل از هر چیزی بگم که این آخرین اخباری هست که من میذارم و بعدش دیگه از دست من و اخبار جنجالیم دیگه راحت میشید. پس فکر کنم این خبر خوبی باشه.

David Reeves دیروز در مصاحبه ای با سایت eurogame حرفهای جالبی در مورد اینکه PS3 تا پایان گران ترین کنسول خواهد ماند زد.
    زمانی که از ایشان پرسیده شد آیا موافق هستید که PS3 گران ترین کنسول خواهد ماند ایشان اظهار داشتند که : "فکر کنم بله."
    "من نمیگم که هیچ کاهش قیمتی در کوتاه مدت یا کمی بیشتر در کار نیست. من نمیگم که ما به این کار نیاز نداریم. اگر که ما هزینه ی تولید را پایین آوریم البته توان کاهش قیمت را خواهیم داشت."
    همچنین از ایشان سوالی در مورد اظهارات Kaz Hirai شد و پرسیده شد که آیا ایشان نیز با حرف Hirai مبنی بر اینکه Xbox 360 فاقد عمر ماندگار است موافق هستن و David Reeves در پاسخ گفت:
    "من نیامده ام تا در این مورد توضیحی بدهم. من واقعا نمیدانم نقشه و برنامه ی آنها چیست.من تصمیم ندارم در مورد Nintendo و Xbox360 متکبرانه صحبت کنم."
    در ادامه ی این حرف سوال دیگری مبنی شد که آیا شما فکر میکنید صحبتهای Kaz Hirai متکبرانه بوده است و ایشان در جواب گفتند:
    "من واقعا اینطور فکر نمیکنم. شاید او اشتباه نقل قول کرده باشد زیرا من فکر نمیکنم Kaz خواسته باشد چنین حرفهایی بزند."
    باز در پی این صحبت سوال دیگری مبنی بر اینکه آقای Kaz Hirai همچنین اظهار داشتند که سونی در این صنعت رهبر است زده اند. آیا به نر شما این حرف هم کمی متکبرانه نیست؟
    "من نگاه متفاوتی به این قضیه دارم. در بازیهای ویدیویی همه ی ما در دو سال گذشته برنده بوده ایم. ما کسانی را مجبور به بازی کردن کرده ایم که تا پیش از آن بازی انجام نداده بودند."
    در ادامه سوالی از آقای David Reeves پرسیده شد مبنی بر اینکه اگر Konami بگوید میخواهد بازی MGS رو مولتی کند شما چه اقدامی انجام خواهید داد؟
    "آن کاملا به خودشان مربوط است. ما خودمان را فقط بخاطر نگه داشتن یک بازی انحصاری پایین نمی آوریم."
    در ادامه سوال پرسیده شد که پس شما تصمیم ندارید پول و وقت زیاد برای انحصاری نگه داشتن عنوان MGS برای PS3 خرج کنید؟
    "من فکر نمیکنم ما این رو بخوایم. من تصمیم ندارم آن را از دست بدهیم. اما به نظر من ما باید در الویت اول وقت و پول خود را برا حفظ IP های بزرگی مانند Resistance و LittleBigPlanet خرج کنیم. Heavy Rain یک مثال خوب است که یک بازی انحصاری محسوب میشود. ما به آنها یک کیف پر از پول نقد نمیدهیم. ما در عرض دراز مدت رابطه ی خود را قوی میکنیم."
    ایشان در پایان همچنین اعلام کردند که تا کنون نشست خاصی در مورد PS4 نداشته اند. گفتگوی بسیار جالب ایشان در 3 صفحه نوشته شد که من متاسفانه تمام آن را برای شما بیان نکردم و فقط قسمتهایی که به نظرم کمی مهم بود رو نوشتم. در کل به نظرم حرفهای ایشان خیلی خیلی منطقی و زیبا بود

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلي:
    کد:
    Last edited by toraj; 01-02-2009 at 07:27.

2. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Fallout 4 چگونه خواهد بود؟

هنوز Bethesda در مورد بازی Fallout4 چیزی اعلام نکرده ولی آن ها قبلا اشاره کرده بودند که بازی‌های Fallout ادامه خواهند داشت.

Bethesda به تازگی کار بر روی Fallout3 DLC را تمام کرده است و حالا باید دید که تصمیم آن‌ها برای شماره بعدی این بازی چه خواهد بود.

MTV در گفتگویی با Todd Howard, مدیر اجرایی پروژه Fallout3 از او پرسید که چه تجربه‌ای از ساخت قسمت سوم این بازی کسب کرده و چگونه آن‌را در بازی بعدی به کار خواهد گرفت؟

Todd Howard گفت:" درس بزرگ اینکه... هیچ‌گاه نگذاریم بازی تمام شود و level cap نیز در بازی نداشته باشیم".

البته این یک تایید قطعی برای بازی Fallout4 نیست ولی بهرحال این بازی دیگر سیستم level cap نخواهد داشت.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

4. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اولين اطلاعات از فيلم Resident Evil 4

سايت JoBlo.com اولين اطلاعات در مورد فيلم Resident Evil 4 را داده است.

Pual Anderson باز هم به عنوان فرد اصلي بر روي اين پروژه كار مي كند. وي وظيفه نوشتن فيلنامه رو بر عهده دارد و همانند دو قسمت قبلي وظيفه كارگرداني بر عهده وي نيست. فيلنامه اين اثر بسيار شبيه Resident Evil 2 است منتها ديالوگ هاي فيلم بسيار بهتر شده اند. همچنين جو فيلم بسيار سياه تر شده است.

صحنه هاي مبارزات تن به تن و هنر هاي رزمي در فيلنامه بسيار است. Patrick Tatopoulos ( مسئول جلو هاي ويژه Underworld 1&2 , I Am Legend ) به عنوان مسئول طراحي هيولا ها و Michael Lantieri ( مسئول جلو هاي ويژه Beowulf , Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest , Jurassic Park III ) به عنوان مسئول جلو هاي ويژه خواهد بود. همچنين از چندين افكت جديد براي جلو هاي ويژه فيلم استفاده خواهد شد.

فيلنامه فيلم كامل شده است و انها در حال حاضر به دنبال انتخاب عوامل فيلم و كارگردان هستند و در صورت لزوم بعد از انجام اين موارد فيلنامه رو تغيير خواهند داد. فيلم برداري فيلم در Tokyo و Toronto خواهد بود. همچين Milla Jovovich براي بازي در فيلم قرارداد امضا كرده است.

منبع:
    کد:

6. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Sony: ما همچنان در مسیر رسیدن به اهداف PS3 هستیم.

با توجه به کاهش فروش PS3 در سه ماه اخیر و مشکلات این موضوع به نظر میرسه که اینها تاثیر در روحیه ی مدیران شرکت سونی نداشته. به نظر میرسد که رییسان سونی باور دارن که مسیری که دارن طی میکنن کاملا درست هست و آنها رو به مقصدی که قبلا هم در نظر داشتن نزدیک میکند با توجه به مشکلات اندکی که به تازگی پیش آمده.
    " الان این حقیقت داره که PS3 نسبت به سال قبل کمی افت داشته ولی تا پایان سال ما باور داریم که مسیری که در پیش داریم درست است و ما تا آن زمان میتوانیم حدود به 10 میلیون بفروشیم همانطور که در ابتدای سال اعلام کردیم." این بخشی از اظهار نظر Nobuyuki Oneda رییس مالی سونی بود.
    او همچنین افزود: "شاید ما نسبت به بقیه کنسول ها عقب باشیم ولی این دلیل نمیشود که ما به اهداف خود نرسیم."
    من یکی واقعا امیدوارم که حرفهای مدیر مالی سونی راست باشه و ما شاهد پیشرفت سونی باشیم.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سری های جدید Need For Speed در راه است.
    شرکت EA سه شماره همزمان از سری NFS را برای Q4 2009 معرفی کرد :
    1. Need For Speed : Shift این عنوان ادامه سری NFS است و توسط Mad Studios ( سازندگان GTR 2 و GT Legends ) ساخته می شود دارای Gameplay جدید با گرافیک و سطح تکنولوژی جدید و متقاوت برای هر PC , xbox 360 و PS3 و PSP عرضه خواهد شد . Keith Munro گفته که بازی نه تنها با شبیه سازی حرکات و دقت ماشین ها می پردازد بلکه به رفتارهای رانندگان بازی نیز بستگی دارد. بازی تقریبا از حالت های Arcade خارج شده و می خواهند تا حتی الامکان احساس رانندگی واقعی را تجربه کنید و به احتمال زیاد از حالت مسابقات مخفیانه و NFS های قبلی خارج شد و HUD شبیه Screenshot پایینی دارد.

2 . Need For Speed World Online یک MMOG برای PC.
    3 . Need For Speed Nitro : برای Nintendo DS و Wii و با Shift کاملا متفاوت با داستانی دیگر و Arcade .
    Update:
    به اضافه سه عنوان فوق Electronic Arts به Eurogamer اعلام داشته که Black Box در حال کار بر روی عنوان اکشن آینده این فرانشیز هستش!

در ضمن اینم اضافه کنم که Shift و Nitro هر دو پائیز امشال منتشر خواهند شد!

کد:

9. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

DJ Hero عنوان جدید Activision Blizzard

CEO شرکت Activision Blizzard آقای بابی کوتیک(Bobby Kotick) طی مصاحبه ای با CNBC اعلام کرد DJ Hero عنوان جدید و موزیکال شرکت (AB) است و هنوز به صورت رسمی آنونس نشده،او همچنین ادعا کرد این بازی دارای نوآوری های زیادی خواهد بود و همچنان صنعت بازی های ویدئویی را با طراوت نگه میدارد.به گفته ی وی این بازی دارای مودهای بدیع و جدیدی از قبیل کنترلرهای جدید که قابلیت های جدیدی در اختیار مخاطبان قرار میدهد:Turntable یکی از اینهاست (نوعی دستگاه برای میکس و ویرایش سریع موسیقی که در سبک DJ استفاده میشود)و قسمت میکس صداها که کاربران را قادر خواهد ساخت موزیک های دانلود شده را با موزیک های دیسک بازی میکس کنند.وسیله های Turntable که در هنگام بازی کردن مورد استفاده قرار میگیرند شامل:Scratch Platter،Three Buttons For Sampling،Cross Fader و Sound Effects Dial هستند.

این عنوان اواخر سال 2009 میلادی(اواسط 1388) به بازار عرضه خواهد شد،هنوز در مورد پلتفرم ها چیزی مشخص نیست.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:
    Last edited by toraj; 01-02-2009 at 12:17.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Games Convention برچیده شد!

نمایشگاه Games Convention که از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های بازی در اروپا و در جهان بود تعطیل شد و دیگر برگزار نخواهد شد. این نمایشگاه کار خود را ازسال 2002 آغاز کرده بود. امسال این نمایشگاه برای 20 تا 23 آگوست برنامه‌ریزی شده بود، که متاسفانه کنسل شد.

با این وصف، هم‌اکنون مهمترین نمایشگاه بازی در اروپا gamescom خواهد بود که از 19 تا 23 آگوست و در شهر Cologne برگزار خواهد شد. این نمایشگاه همیشه در رقابت با نمایشگاه GC بود و مسلما کنسل شدن GC با ارزش و اعتبار آن‌ها خواهد افزود. کما اینکه نماینده Ubisoft آلمان نیز گفته است که امسال علاوه بر اینکه تولیدات خود را در این نمایشگاه به عرضه در می‌آوریم، می‌توانیم با محصولات و بازی‌های جدید شرکا و رقیبان ملی و بین‌المللی خود نیز آشنا شویم.

Wolfgang Marzin، مدیر برگزاری نمایشگاه GC گفت که هر چند این نمایشگاه برچیده شده ولی در صورت لزوم و اگر صنعت بازی به ما نیاز داشته باشد، ما آماده‌ایم که دوباره آن‌را احیا کنیم.

منبع:
    کد:
    Last edited by toraj; 01-02-2009 at 12:22.

12. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مصاحبه‌ای در مورد Halo 3: ODST

Joseph Staten، نویسنده و Halo 3: ODST، مصاحبه‌ای با Gamepro داشته که در زیر می‌خوانیم.

Halo 3: ODST اولین بازی از این سری می‌باشد که بدون حضور مستر چیف اتفاق می‌افتد. آیا Rookie در طول این بازی با مسترچیف برخورد خواهد داشت؟

نه. شما به هیچ وجه با مسترچیف برخورد نخواهید داشت. در واقع Halo 3: ODST بعد از اینکه مسترچیف زمین را ترک می‌کند( پایان Halo2) و قبل از اینکه او در جنگل ابتدای Halo3 ظاهر شود، اتفاق می‌افتد.

آیا در این بازی یک villain جدید خواهیم داشت؟( شخصیت منفی و اصلی بازی).

بله، اما Rookie نیز مانند مسترچیف هرگز او را ملاقات نخواهد کرد. حالا اگه واقعا فن Halo هستید، حدس بزنید!

سلاح SMG که به نظر می‌رسد صدای آن نیز خفیف شده چه تاثیری توی بازی دارد؟ آیا در این بازی نوعی مخفی‌کاری خواهیم داشت؟

بله. SMG سلاحی است که در گاهی اوقات تجربه مخفی‌کاری را نیز به بازیباز می‌دهد. در شب‌هنگام و وقتی که شما در محیط‌های باز هستید اسلحه مناسبی برای مبارزه خواهد بود. شما یک اسپارتان افسانه‌ای نیستید و بنابراین باید مواظب حرکات خود باشد و در این راه، این سلاح کمک بزرگی به شما خواهد کرد. قابل ذکر است که سلاح های جدیدی نیز در بازی حضور دارند.

دشمنان این بازی، نسبت به سری قبلی بسیار وحشی‌تر و شیطانی‌تر به نظر می‌رسند. آیا آن‌ها به تکنیک‌های جدیدی برای مبارزه دست یافته‌اند؟

Paul Bertone، طراح این بازی، یک سیستم کاورگیری جدید را برای دشمنان خلق کرده که واقعا جنگیدن با آنها را جذاب‌تر می‌کند. وقتی می‌گویم" جذاب" واقعا منظورم همین کلمه است. Brute‌ها در این بازی به شدت ازخود محافظت می‌کنند که این تجربه بازی را بسیار جذاب‌تر می‌کند. آن‌ها شما را به تله انداخته، محاصره می کنند و ...

ماسک روی صورت Rookie چگونه عمل می‌کند؟ آن رنگ‌ها و های‌لایت‌های زیبایی که ما در تریلر‌ها دیدم چه هستند؟

ما هنوز مشغول تنظیم و بهینه سازی این ماسک هستیم. با استفاده از این ماسک پیدا کردن محل اختفای دشمنان بسیار ساده‌تر خواهد بود. کار اصلی این ماسک نیز این است که دشمنان را باهای‌لایت قرمز و یارانتان را با های‌لایت سبز نشان می‌دهد و البته در جهت یابی نیز نقش بسزایی دارد. آیتم‌های کلیدی بازی نیز به صورت خاصی نشان داده خواهند شد.

آلمان‌های open-world این بازی بسیار جذاب به نظر می‌رسند؟ آیا بازیباز می‌تواندی هر منطقه‌ای را که خودش خواست، از بین چهار منطقه اصلی برای جستجو انتخاب کند؟

من نمی‌خواهم سورپرایز‌های بازی را رو کنم ولی از طرفی نیز نمی‌خواهم اطلاعات غلط در اختیار شما بگذارم. در واقع بیش از 4 منطقه اصلی در بازی وجود دارد. وقتی شما اولی را پیدا کردی، دیگر آزادی که در منطقه چرخ بزنی، خیابان‌ها را بگردی و بقیه مناطق را همانگونه که خودتان دوست دارید پیدا کنید.

به نظر شما وقتی بازیباز این بازی را انجام میدهد چه تفاوتی خواهد داشت نسبت به وقتی که در نقش یک ابرسرباز مثل مسترچیف بود؟

این بازی بسیار تاکتیکی می‌باشد، شما باید قبل از هر اقدامی فکر کنید و نقشه‌های خود را بررسی کنید وگرنه براحتی توی دردسر می‌افتید، ‌مخصوصا در درجات سختی بالا. همچنین سربازان ODST کمی کند‌تر هستند و شما نمی‌تواندی به محض اینکه ضربه خوردید به پناهگاه بروید. قانون طلایی این بازی این است: "look before you leap."

منبع:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Muzyka: آینده کنسول‌ها به سمت تک‌پلتفرم می‌رود

Ray Muzyka، رییس کمپانی BioWare در گفتگویی با CVG اظهار داشت که ممکن است در آینده فقط یه کنسول وجود داشته باشد البته نه به این زودی.

او گفت:" من می‌توانم ببینیم که چنین اتفاقی خواهد افتاد و دلایل منطقی نیز برای این امر وجود دارد".

" به نظر من اگر سونی، مایکروسافت و نینتندو بخواهند به همین روال کنسول‌هایشان را ادامه بدهند، در آینده با مسائل و مشکلاتی روبرو خواهند شد".

" البته با توجه به اینکه این شرکت‌ها بسیار بزرگ و معتبر بوده و هواداران زیادی نیز دارند، این مساله تک‌پلتفرمی شده ممکن است مدتی به طول بیانجامد".

منبع:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Warner Bros ساخت قسمت جديد فيلم Tomb Raider را تاييد كرد !

شركت Warner Bros در حال ساخت قسمت جديد فيلم Tomb Raider است. اين فيلم با تهيه كنندگي Dan Lin( تهيه كننده Sherlock Holmes , Justice League: Mortal ) ساخته خواهد شد.

دو قسمت اول سري فيلم Tomb Raider توسط Paramountساخته شده بود. اما امتياز فيلم اين اثر به خود Eidos بازگرداده شد. Warner Bros در ماه دسامبر سهام خود را تا 20 درصد در Eidos افزايش داد و طي ان حق ساخت فيلم Tomb Raider را به دست اورد.

انتظار مي رود فيلم جديد بازسازي دوباره شخصيت Lara Croft و ماموريت هايش باشد و دشمنان اصلي وي در فيلم حضور داشته باشند. Dan Lin به همراه استوديو خود Lin Pictures و Stephen Gilchrist فيلم را تهيه خواهند كرد. Ian Livingstone از Eidos به عنوان دستيار تهيه كننده فعاليت خواهد كرد.

فيلم در مراحال اوليه ساخت قرار دارد و هنوز كارگردان و نويسنده فيلم انتخاب نشده اند. هر چند شايعه شده اين بار به جاي Angelina Jolie , بازيگر جوان هالييود يعني Megan Fox ( بازيگر Transformers به جاي لارا نقش ايفا خواهد كرد. ( البته اين شايعه رد شده است اما احتمال به وقوع پيوستنش زياد است.)

منبع:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •