تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 444 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

البته اینو هم بگم که پیغام میده فرکانس خارج از محدودست
    85Hrtz/75Hrtz
    حدس میزنم بازی مانیتورای زیر 85 هرتز رو ساپورت نمی کرد
    این ارور داخل این سه بازی واسه من اومد:
    injustice : god among us
    sniper elite v2
    max pyne 3
    شما یکی از این سه بازی رو نصب کردین ؟
    من فقط max payne 3 رو نصب کرده بودم که با یک مانیتور دیگه بازی کردم.مشکلی نداشت.من دو تا مانیتور دارم.یک CRT هست و تا 85 هرتز ساپورت میکنه یکی هم Flat panel هست که تا 75 هرتز ساپورت میکنه(اونی که مال من و تویه) .چون اون یکی بزرگه بیشتر از این استفاده میکنم.

2. این کاربر از sh79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها من پچ ها رو نصب کردم کرک پنج هم نصب کردم الان یک و فصل و نیمه دارم بازی میکنم یه پنالتی به نفعه من گرفته نشده برای حریف میگیره ولی من نه

به نظر شما طبیعیه ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    بچه ها من پچ ها رو نصب کردم کرک پنج هم نصب کردم الان یک و فصل و نیمه دارم بازی میکنم یه پنالتی به نفعه من گرفته نشده برای حریف میگیره ولی من نه

به نظر شما طبیعیه ؟
    دیگه باید طبیعی فرض کنی چون فیفا شبیه سازه

[QUOTE=Amin Safavi;8051528]
    یعنی چی که اجرا نمیشه ؟ شما اروری که میده رو بگو . در ضمن باید از طریق fifa14-3dm بازی رو اجرا کنی نه خود فایل fifa14.exe

همون ارور همیشگی استاپ ورکینگ را میده...من بازی را پاک کردم و از اول نصب کردم. این درون پوشه بازی که نصب کردم هستش... که توی کریر بعد از چند دور کوتاه بازی، اخراجم میکنند. !
    خب حالا فایل های آپدیتی (1.3 ) که دانلود کردم را، که شامل فولدر های Installer ، Game ، Support و یه تک فایل GDFBinary هستش را باید کپی پیست کنم تو محلی که عکسش را گذاشتم (فولدر بازی)؟
    آخه حجم پوشه های اصلی 6 گیگه ولی آپدیته یه 60 مگ بیشتر نیست !!!
    و اینکه کرک را تو کدوم پوشه بریزم ؟
    سری قبل که اینکار را کردم تا روی fifa14-3dm کیلیک میکردم یه چیزی باز میشد که هم توش انگلیسی داشت هم چینی..و وقتی مبخواستم بازی را اجرا کنم میگفت fifa14.exe را پیدا نمیکنه. کرکش را هم کپی کرده بودم. تو رو خدا کمکم کنیییییییییید .
    شما معلومه که کلا اشتباه کرک کردی .
    الان تو پوشه فیفا فقط باید همون فایل GDFBinary باشه .
    البته مثل اینکه نسخه شما نسخه نصبیه که مال یکی از این شرکتهای ایرانیه که واسه خودشون بازی رو پک میکنن به صورت نصبی میفروشن . چون نسخه اصلی 3dm تا جایی که یادم میاد نصبی نبود .
    حالا کاری نداره . فقط کافیه کرک رو که شامل دو تا تا فایل میشه رو بریزی تو پوشه Game . البته بعد از اپدیت 3 .
    در مورد حجم اپدیت هم نگران نباش درسته .
    وقتی کرک کردی اون فایل چینی انگلیسی رو اجرا میکنی و زبونش رو عوض میکنی میزاری روی English و بعد Launch Game میزنی .
    اگه درست نشد از من میشونی یه نسخه معتبرتر از فیفا گیر بیار نه از اینایی که توی سی دی فروشی ها میفروشن .

5. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا دوتا سوال کلافه کننده دارم
    یکی اینکه چرا نمیتونم از توپهایی که دارم استفاده کنم؟من الان توپ چمپیونز لیگ رو انتخاب میکنم ولی تو بازی یه توپ دیگست
    و اینکه چرا وقتی اسکوربورد انتخاب میکنم بازی کمی سنگین میشه در حالی که تو 13 اصلا اینطوری نبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما معلومه که کلا اشتباه کرک کردی .
    الان تو پوشه فیفا فقط باید همون فایل GDFBinary باشه .
    البته مثل اینکه نسخه شما نسخه نصبیه که مال یکی از این شرکتهای ایرانیه که واسه خودشون بازی رو پک میکنن به صورت نصبی میفروشن . چون نسخه اصلی 3dm تا جایی که یادم میاد نصبی نبود .
    حالا کاری نداره . فقط کافیه کرک رو که شامل دو تا تا فایل میشه رو بریزی تو پوشه Game . البته بعد از اپدیت 3 .
    در مورد حجم اپدیت هم نگران نباش درسته .
    وقتی کرک کردی اون فایل چینی انگلیسی رو اجرا میکنی و زبونش رو عوض میکنی میزاری روی English و بعد Launch Game میزنی .
    اگه درست نشد از من میشونی یه نسخه معتبرتر از فیفا گیر بیار نه از اینایی که توی سی دی فروشی ها میفروشن .[/QUOTE]

درسته مال شرکت مدرن هستش. ولی من تو اون عکس هیچ کرکی را هنوز نصب نکردم.اصلا تو سی دی هیچ فایل کرکی وجود نداره . فکر کنم برای نسخه معتبر باید دانلود کنم. بهرحال ممنونم ازت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درست شد. دستت برسه به هرکی که میخوای داداش.

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

امروز همونطور که گفتم اومدم بازی رو دوباره نصب کردم و یه چند تا بازی زدم . به شدت حالم بد شد از این بازی و اصلا قابل تحمل نبود . بازی هم یه اسونی خاصی داشت و هم هیجانی نداشت و خیلی فانتزی بود . در حالی که تا جایی که یادمه قبلا اینطوری نبود .
    اما وقتی داشتم تو تنظیمات بازی میگشتم دیدم تمام تنظیمات بازی به حالت اولیه برگشته بود . یعنی لجندری 6 دقیقه و اسلایدرها هم همه 50 شده بودن .
    نگو قبلا به خاطر تغییر اسلایدرها بازی جالب شده بود بود واسم .

هیچی دیگه اومدم دوباره تنظیمات مثل قبل کردم .
    به این صورت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من روی assisted بازی میکنم و وقت بازی رو هم روی 10 دقیقه گذاشتم با سرعت Normal .
    از طرفی pass error رو گذاشتم روی 58/61 که عدالت برقرار بشه . بالاتر از این مقدار خیلی پاس های من حالت پینگ پنگی میگرفت (با تغییر این اسلایدرها کاملا میشه فهمید cpu تقلب میکنه)

با این تنظیمات اماری که اخر بازی هم بدست میاد مثل بازی های واقعی در میاد نه تخیلی .
    پیشنهاد میکنم حتما این تنظیمات رو اعمال کنین .

البته باعث اسون شدن cpu نمیشه . چون فقط دو سه تا عدد بالا پایین داره نسبت یه cpu . ولی چون گیم پلی منطقی تر میشه باعث میشه لذت بهتری از بازی ببرین و سختی بازی به قول معروف به دلتون میشینه .
    دلیلش هم توی اسلایدرهای سرعت و اسلایدرهای دفاعه که سرعت رو از حالت فضایی طبیعیتر میکنه و همچنین جایگیریه مدافعین رو بهتر میکنه و اینقدر راحت پاس تو عمق ها رو خالی نمیکنن .

واقعا بهتون میگم خیلی فرق کرد بازی با این تنظیمات . شاید در نگاه اول دیده نشه اما در بلند مدت لذت زیادی از بازی میبرین .
    من این تنظیمات رو اعمال کردم (البته سمت چپ یوزر و سمت راست cpu )

اشتباه که نکردم ، به همین شکله دیگه ؟

1- نسبتا بهتر شده (البته power رو تغییر ندادم و مساویه) ولی یه مشکلی که دارم رو سانتر هست. قبلا از کناره ها سانتر می کردم توپ تو 18 بود اما الان با کوچکترین اشاره سانتر (خیلی کم پر کنی ) توپ از 18 هم رد میشه .
    چطور میشه این رو درست کرد؟ به کدوم مولفه مربوطه ؟

2- این تنظیمات برای cpu و user هست . حالا اگه دو تا یوزر با هم بازی کنن چطور میشه ؟ منظورم اینه که دسته یک رو یوزر حساب میکنه و دسته دو رو cpu و یا نه کلا یه جور دیگست و برای دسته دو هم باید این تنظیمات رو اعمال کنیم؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

وای خدا چقدر این فیفا باحاله
    یعنی یه بازی کردم داشتم شاخ در میاوردم
    بزارین عکس هاشو بزارم :

توی کریر با بارسا میرم و سیستم رو کاملا هجومی بستم . تو تموم فصل یه باخت هم نداشتم و همه بازی هام رو روی ورلدکلاس بالای 3 تا گل میزنم و خیلی هم گل نمیخورم مگه چه جور بشه .
    خلاصه منظورم اینه که تیم به شدت خفنه و همه رو حتی رئال رو ترکونده .

ولی تو این بازی که اخرای نیم فصل هستش دیدم والدس به شدت خسته شده و گفتم بزار این پینتو رو بزارم تو دروازه .

هیچی دیگه اخر بازی نتیجه این شد :

حالا کاش فقط یه باخت معمولی بود و میگفتیم فوقش دفاعشون خوب بازی کرده و دفاع و دروازه بان من بد بازی کردن .

ولی مشکل توی سیوهای دروازه بان اونها بود
    این همه که فیفا تا حالا بازی کردم هیچ بازی ای نبوده که دروازه بان حریف به این شدت عالی باشه . مثل این بود که انگار GK Ability رو بزاری روی 100
    وای خدا باورم نمیشه یعنی هر توپی رو میگرفت . توی عکس پایین یه نگاه به بازیکنها بندازین و خودتون تشخیص بدین هر شوتی که این تیم بزنه رو اگه بگیری دیگه چی میشه . سه تا شوت زن خفن و تکنیکی پشت منطقه جریمه و دوتا از بهترین مهاجمهای دنیا هم توی منطقه جریمه حریف دروازه رو به توپ بسته بودم .

اینم امتیازهای بازیکنها بعد از بازی (به امتیاز دروازه بانشون نگاه کنین )

اخه تا چه حد یه دروازه بان معمولی میتونه اینقدر خوب باشه .

و از اون طرف تنها یک بازی والدز نتونست بازی کنه و به جاش پینتو رو گذاشتم . نگاه کن چه گندی بالا اورد :

همش دوتا توپ اومد به سمت دروازه . همونم نتونست بگیره

افرین پینتو

این بازی 30 ام ماه بود . همین بازی کافی بود تا دروازه بان حریف با این امتیاز بشه بازیکن ماه به جای نیمار که تو هر بازی 2 گل میزنه (قسمت زرد رنگ)
    قسمت قرمز هم گند زد به تمام این فصل بارسلونا

خدایا چی بگم از دست این فیفا .
    وقتی قسم بخوره که بازی رو نبری نمیبری و تازه شانس بیاری قسم نخوره که ببازی .

امروز به این قانون کاملا ایمان پیدا کردم
    Last edited by Gregar; 06-01-2014 at 21:44.

12. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام
    دوستان یه مشکلی با نصب فیفا 14 پیدا کردم.این ارور رو میده.کسی راه حلشو میدونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •