امروز همونطور که گفتم اومدم بازی رو دوباره نصب کردم و یه چند تا بازی زدم . به شدت حالم بد شد از این بازی و اصلا قابل تحمل نبود . بازی هم یه اسونی خاصی داشت و هم هیجانی نداشت و خیلی فانتزی بود . در حالی که تا جایی که یادمه قبلا اینطوری نبود .
اما وقتی داشتم تو تنظیمات بازی میگشتم دیدم تمام تنظیمات بازی به حالت اولیه برگشته بود . یعنی لجندری 6 دقیقه و اسلایدرها هم همه 50 شده بودن .
نگو قبلا به خاطر تغییر اسلایدرها بازی جالب شده بود بود واسم .
هیچی دیگه اومدم دوباره تنظیمات مثل قبل کردم .
به این صورت :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من روی assisted بازی میکنم و وقت بازی رو هم روی 10 دقیقه گذاشتم با سرعت Normal .
از طرفی pass error رو گذاشتم روی 58/61 که عدالت برقرار بشه . بالاتر از این مقدار خیلی پاس های من حالت پینگ پنگی میگرفت (با تغییر این اسلایدرها کاملا میشه فهمید cpu تقلب میکنه)
با این تنظیمات اماری که اخر بازی هم بدست میاد مثل بازی های واقعی در میاد نه تخیلی .
پیشنهاد میکنم حتما این تنظیمات رو اعمال کنین .
البته باعث اسون شدن cpu نمیشه . چون فقط دو سه تا عدد بالا پایین داره نسبت یه cpu . ولی چون گیم پلی منطقی تر میشه باعث میشه لذت بهتری از بازی ببرین و سختی بازی به قول معروف به دلتون میشینه .
دلیلش هم توی اسلایدرهای سرعت و اسلایدرهای دفاعه که سرعت رو از حالت فضایی طبیعیتر میکنه و همچنین جایگیریه مدافعین رو بهتر میکنه و اینقدر راحت پاس تو عمق ها رو خالی نمیکنن .
واقعا بهتون میگم خیلی فرق کرد بازی با این تنظیمات . شاید در نگاه اول دیده نشه اما در بلند مدت لذت زیادی از بازی میبرین .