تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 457 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

این نسخه 7 کومودو پدر من رو درآورد، من هم رو ویندوز 8.1 تست کردم هم رو ویندوز 7، وقتی داری با سیستم کار میکنی یهو ویندوز هنگ میکنه و HIPS هم پیغام های بی مورد میده، مثلا میزنه نرم افزار نیم باز قصد داره به فلان جا دسترسی پیدا کنه در صورتی که فایل نیم باز رو از قبل به عنوان فایل امن بهش معرفی کرده بودم، مدام شروع میکنه به دادن پیغام های بی مورد و کل سیستم هنگ میکنه و چاره ای جز ری استارت دستی نمی مونه، من رو 2تا ویندوز تست کردم هر جفتشون اینطوری شدن، ولی اصلا تو نسخه 6 همچین مشکلی نیستش، بعد از این مشکل الان نسخه 6 رو نصب کردم که اصلا مشکلی نداره، اینم بگم که وقتی ورژن 6 نصب بود کومودو پیغام آپگرید به نسخه 7 رو داد و با خود برنامه آپگرید کردم، تو طول 2روزی که ورژن 7 نصب بود چندین بار ویندوز هنگ کرد، ظاهرا مشکل برمیگرده به قسمت HIPS چون هروقت HIPS پیغام های بی مورد ( در مورد فایل های امن) میده این مشکل پیش میاد و یهو سیستم فریز میکنه
    همین مشکل رو دارم و شک کردم به هاردم
    پس مشکل از کمودوست
    1- شما همراه کمودو چه نرم افزارهای امنیتی دیگه ای دارید؟ من کمودو فایروال و nav
    2- شما نسخه 7 رو بصورت مجزا نصب کردید یا هردفعه با آپگرید؟ من با اپگرید

کومودو هر نسخه ی جدیدی که میده در شروع با دیگر نرم افزار ها مچ نیست ولی کم کم درستش میکنند
    کمودو همیشه با اپگرید مشکل داره

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

همین مشکل رو دارم و شک کردم به هاردم
    پس مشکل از کمودوست
    1- شما همراه کمودو چه نرم افزارهای امنیتی دیگه ای دارید؟ من کمودو فایروال و nav
    2- شما نسخه 7 رو بصورت مجزا نصب کردید یا هردفعه با آپگرید؟ من با اپگرید

کومودو هر نسخه ی جدیدی که میده در شروع با دیگر نرم افزار ها مچ نیست ولی کم کم درستش میکنند
    کمودو همیشه با اپگرید مشکل داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام خسته نباشی
    انجام شد ولی مشکل باقی بود

مطمئن نیستم ولی احساس میکنم ایشون کرش کمودو دارند و سرازیر شدن پیغامهای HIPS رو اشتباه فنی خود کمودو برداشت کردند
    برای من فقط آلرتهای Hips نبود بطور مثال وقتی میخواستم فایروال رو غیرفعال کنم بعد از حدود 5 دقیقه اون پیغام تایم مربوط به غیرفعال کردن ظاهر میشد
    یا وقتی میخواستم کومودو رو در تسکبار ببندم بعد از 5 دقیقه پیغام YES \ NO میومد
    این مشکل باید بیشتر بررسی بشه و فعلا ازش میگذریم

اما دیروز خواستم کمودو رو تمیز نصب کنم
    اول حذفش کردم پیغام آبی ویندوز اومد
    بعد با Uninstaller Tool.exe معرفی شده در انجمن اصلی کومودو سعی بر حذف کامل کومودو کردم
    بعد از این که خواستم کومودو رو نصب کنم در قسمت 70 درصد و نصب درایورهاش اررور صفحه آبی اومد و بعدش ویندوز هرگز بالا نیومد
    حتی در سیف مود هم پیغام آبی میاد و هیچ راهی برای برگشت ویندوز ندارم

راهی بنظرتون میرسه که من ویندوزم رو بیارم بالا؟
    کلی برنامه و تنظیمات و یوزر پسوردهای مختلف دارم
    تو یک ویندوز دیگه هستم وهر فایلی رو که بگید میتونم از ویندوز مشکلدارم حذف کنم تا بیاد بالا
    Last edited by k4mran; 12-04-2014 at 15:30.

5. این کاربر از k4mran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام خسته نباشی
    انجام شد ولی مشکل باقی بود......
    سلام

نمیدونم چه کاری انجام شد.ما که هنوز چیزی نگفتیم...
    در هر صورت من فقط چند عکس از پیغامهای HIPS خواستم که سعادت نداشتم ببینم.
    فکر میکنم مشکل را در بخش ویندوز انجمن مطرح کنید بهتر به نتیجه میرسید. اونجا دوستان تجربه شان بیشتر است.

7. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

وقتی انتی ویروس یا فایروال غیر فعال میشه یه پیغام میاد که برا چقدر وقت غیر فعال بشه که خیلی مفید هست ولی برا hips این مورد رو نذاشتن چند بار شده موقتی غیر فعال کردم ولی یادم رفته فعالش کنم
    علی اقا میشه بهشون بگی این مورد رو اضافه کنن که برای hips هم اون پیغام رو بده؟
    محمد جان ظاهرا این پیشنهاد تایید شده و در آینده شاهد این ویژگی هم هستیم.

مرسی

9. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

برای من فقط آلرتهای Hips نبود بطور مثال وقتی میخواستم فایروال رو غیرفعال کنم بعد از حدود 5 دقیقه اون پیغام تایم مربوط به غیرفعال کردن ظاهر میشد
    یا وقتی میخواستم کومودو رو در تسکبار ببندم بعد از 5 دقیقه پیغام YES \ NO میومد

نمیدونم چه کاری انجام شد.ما که هنوز چیزی نگفتیم...
    سلام

HIPS روی چه حالتی قرار داره؟

HIPS را روی حالت امن قرار بدهید. در این حالت برای فایلهای امن پیغامی نمیده.

خسته ای داداش برو بگیر بخواب ویندوز در امن امان است کومودو بیدار است
    منتهی کومودو ویندوز رو ترکونده و مطمئنیم دیگه سیستم آلوده نمیشه

یک بار قبلا بهت توصیه شده بود اقا سوالی رو که نمیدونی یا نمیخوای جواب بدی نقل قول نکن
    اینجا مثل فروم های خارجی نیست که این چیزها برای یوزرهاش مهم نباشه، اونجا هزاربار یک پست رو نقل قول میکنند
    ولی اینجا یک نفر نقل میکنه دیگه بقیه بیخیال میشن
    خب بلد نیستی ریپلی نکن داداش من، به زور میخوای تایپیک کمودو رو تمیز نگه داری

دوستان یک ویندوز 8.1 و نه 8 بدون کومودو نصب کنید نیمساعت کار کنید
    واقعا دیگه هیچوقت کومودو نصب نمیکنید فوقالعاده نرم و روون انگار ویندوز داره پرواز میکنه
    تازه فرق ویندوز 8 با 7 رو دارم میفهمم
    کومودو فقط ظاهرش مظلومه، مثل خوره و زالو میچسبه به ویندوز طوری کندش میکنه که هیچکس نمیفهمه مشکل از کجاست

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

من که نفهمیدم چی بود و الان چی شده....... پس کاری که انجام شده این بوده که شما HIPS را روی حالت امن قرار دادید.

قبلش روی حالت دیگری بوده؟ (حاضرم شرط ببندم نبوده!!!! : دی )

====

یک بار قبلا بهت توصیه شده بود اقا سوالی رو که نمیدونی یا نمیخوای جواب بدی نقل قول نکن..
    دیگه به هر حال شما ببخشید من بلد نیستم چجوری توی انجمن ها فعالیت کنم. ناواردم عذر میخوام. و اینکه در هر صورت از اینکه دوستان لطف میکنند و به من توصیه میکنند به واسطه اینکه تجربه گرانبهاشون در رابطه با فعالیت در انجمن ها را به رایگان در اختیار من میزارند، اتفاقا خیلی خوشحال میشم.

شبت خوش دوست عزیز...
    Last edited by Jadda; 12-04-2014 at 22:50.

12. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

محمد جان ظاهرا این پیشنهاد تایید شده و در آینده شاهد این ویژگی هم هستیم.

مرسی
    ممنون علی اقا خبر خوبی بود
    به نظر من خیلی مفید بود تازگیا چند مورد میخواستم موقتی غیر فعالش کنم دیگه جرات نداشتم میترسیم یادم بره فعالش کنم دفعه قبل که غیر فعال بود چند روزیهمینجور غیر فعال مونده بوده تا اتفاقی رفتم یه کاری انجام بدم متوجه شدم
    راستی علی اقا این لیست پروسس های فعال رو از کجا اوردی؟ من همه منو ها رو گشتم چیزی مثل اون عکسی که شما گذاشته بودید ندیدم
    این عکسها منظورم هست:

خسته ای داداش برو بگیر بخواب ویندوز در امن امان است کومودو بیدار است
    منتهی کومودو ویندوز رو ترکونده و مطمئنیم دیگه سیستم آلوده نمیشه

یک بار قبلا بهت توصیه شده بود اقا سوالی رو که نمیدونی یا نمیخوای جواب بدی نقل قول نکن
    اینجا مثل فروم های خارجی نیست که این چیزها برای یوزرهاش مهم نباشه، اونجا هزاربار یک پست رو نقل قول میکنند
    ولی اینجا یک نفر نقل میکنه دیگه بقیه بیخیال میشن
    خب بلد نیستی ریپلی نکن داداش من، به زور میخوای تایپیک کمودو رو تمیز نگه داری

دوستان یک ویندوز 8.1 و نه 8 بدون کومودو نصب کنید نیمساعت کار کنید
    واقعا دیگه هیچوقت کومودو نصب نمیکنید فوقالعاده نرم و روون انگار ویندوز داره پرواز میکنه
    تازه فرق ویندوز 8 با 7 رو دارم میفهمم
    کومودو فقط ظاهرش مظلومه، مثل خوره و زالو میچسبه به ویندوز طوری کندش میکنه که هیچکس نمیفهمه مشکل از کجاست
    خدا شفا بده
    الان کسی اینجا چیزی گفته که اینجوری صحبت میکنی ؟
    خوبه کسی خیلی از کومودو دفاع نکرده وگرنه معلوم نبود اون موقع چی میگفتید
    هر کسی در حد توانش اینجا بلد باشه کمک میکنه ولی ظاهرا شما توقع دیگه ای دارید

14. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

دیگه به هر حال شما ببخشید من بلد نیستم چجوری توی انجمن ها فعالیت کنم. ناواردم عذر میخوام. و اینکه در هر صورت از اینکه دوستان لطف میکنند و به من توصیه میکنند به واسطه اینکه تجربه گرانبهاشون در رابطه با فعالیت در انجمن ها را به رایگان در اختیار من میزارند، اتفاقا خیلی خوشحال میشم.

شبت خوش دوست عزیز...
    علی جان اصل مطلب دوستانی هستن که توی این مدت شما راهنماییشون کردین و اونا هم قدر زحمات و توجه شما رو میدونن پس... یه موقع نکنه اینطور پست هایی رو جدی بگیرین و بقیه رو هم دیگه تحویل نگیرین؟!!
    من توی این فروم اینطور ادبیات رو از طرف کسانی که به جواب دلخواهشون نرسیدن زیاد دیدم پس...

--------------
    حالا مشکل خودم:
    چند ماه پیش درباره این که به نظرم اومده بود کومودو آخر از همه توی استارت آپ اجرا میشه گفته بودم که شما و بقیه دوستان گفتید که اینطور نیست و مشکلی پیش نمیاد (که مشکلی هم پیش نیومد...)
    اما امروز وقتی ویندوز بوت شد بعد چند دقیقه کومودو پیغام داد که نمیتونه اجرا بشه و پیشنهاد میکنه عیب یابی بشه که بعد از تایید، عیب یاب فعال شد ولی مشکلی پیدا نکرد و بعد کومودو فعال شد (تا چند ساعت بعد مشکل دیگه ای نبود)
    دفعه بعد که سیستم ری استارت شد اول تمام برنامه ها توی تسک بار قرار گرفتن که دوتا از اونا واسه اولین بار پیغام جعلی بودن سریال دادن (این برنامه ها رو توی فایروال کومودو مسدود کرده بودم) بعد از چند ثانیه آیکون کومودو هم توی تسک بار قرار گرفت (این دفعا بدون هیچ پیغامی)
    این دفعه به این نتیجه رسیدم که واقعا کومودو آخرین برنامه بود که اجرا شد!
    خودم حدس میزنم اشکال از ویندوز باشه چون ویندوزم خیلی داغونه ولی وقت نمیکنم عوضش کنم پس دنبال یه راه میگرم که کومودو رو در اولویت اجرای استارت آپ قرار بدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید...

16. 3 کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان انتظار نداشته باشین افراد توی این تاپیک علم غیب داشته باشن و از روی N خط توضیحات مشکل شما رو تشخیص بدن.

ممکنه توضیحات شما برای هیچ کس قابل درک نباشه . لذا تا حد امکان اسکرین شات بزارین .

اگر هم به مشکل BSOD برخورد کردین و هنوز ویندوزتون بالا میاد ------> توی پست های قبلی توضیح داده شد یه Crash report با نرم افزار Whocrashed قرار بدین
    اگر به BSOD برخورد کردین و ویندوز بالا نمیاد ولی دوست دارین به حل مشکل احتمالی کمک کنید------ > با یه سیستم عامل لایو مثل دیستروهای لینوکس سیستم رو بالا بیارین ، سپس فایل Minidump رو برامون آپلود کنید .

در ضمن دو نکته رو یاد آور شوم :
    اول اینکه توی اون مدت تست CIS7 تازه نصب شده برخی از قابلیت هاش رو که احتمال می دادم باعث بشه باعث BSOD بشه رو تست کردم . مثل شناسایی مخرب ، تست HIPS و فایروال با نرم افزار هایی مثل IDM و نیمباز ( Hips اخطار بلاک می داد ولی باعث BSOD نمی شد ) دسکتاپ مجازی و سند باکس . ولی هیچ کدوم باعث BSOD نشدند .

تا زمان تست هم اگر سر به فروم کومودو می زدین هیچ کس به مشکل BSOD در CIS7 برخورد نکرده بود جز ایرانی های مقیم این تاپیک !. ( بعد از اون سر نزدم متاسفانه دیگه به رایانه دسترسی محدود دارم )

پس در صورتی که علاقه دارین این مشکل ریشه یابی بشه لطفا به متخصصان اجازه بدین بررسی بشه

دوستان یکی هم زحمت بکشه Appremover رو تست کنه . این برنامه از نسخه های Antivirus و Firewall کومودو به خوبی برای حذف پشتیبانی می کنه . ولی در مورد CIS اطلاعی در دست نیست . یکی تست کنه شاید جواب داد یه راه خوب برای حذف CIS پیدا شد . متاسفانه به سیستم خودم دسترسی ندارم تا تست کنم
    Last edited by Public Enemy; 13-04-2014 at 14:03.

18. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •