خب bridge پسورد نیاز داره
روی کامپیوتر هم از حالت مستقیم دربیار و bridge بساز ببین چی میشه
البته باید کانکشن جدید رو هم مجددا در بخش networks تست کنی ببینی با قبلی اشتباه گرفته نشه
یعنی قبلی رو از لیست حذف کن
خب bridge پسورد نیاز داره
روی کامپیوتر هم از حالت مستقیم دربیار و bridge بساز ببین چی میشه
البته باید کانکشن جدید رو هم مجددا در بخش networks تست کنی ببینی با قبلی اشتباه گرفته نشه
یعنی قبلی رو از لیست حذف کن
سلام
مرسی
پاک شد و بله از همون روش رفته بودم.![]()
سلام
ویندوز 7 و کاسپرسکی 2014 آخرین اپدیت دارم. چند روزیه که نه میتونم ویندوز رو آپدیت کنم و نه نرمافزار IDM رو.
جالبه با IDM دانلود عادی می تونم انجام بدم ولی اپدیت نمیشه و ویندوز رو هم که قبلا اپدیت میشد جدیدا این مشکل رو داره که ظاهرا به فایروال مربوط میشه! Windows Update error 8024402C
کاسپر رو غیرفعال کردم نشد، کاملا ازش خارج شدم نشد موندم مشکل از چیه؟
لطفا یاری کنید.
مشکل از کاسپر نیست
ویندوز آپدیت نمیشه، معلوم نیست چرا!!!!
![]()
مسعود جان با قیل تر شکون تستش کن ببین جواب میگیری.... توی سایتی خوندم به دلایل نامشخص سرور ابدیت ویندوز از کار افتاده انگار.
عزیزم مشکل از سیستم هیتلرینگ ایرانه
یا به اشتباه با به عمد خیلی دسترسی به چندین سرور از سرورهای خارجی مسدود شده
کاسپر مشکل بهم زده(با هیتلر شکن درست کار میکنه)
ویندوز 8 . 8 .1 در اپدیت مشکل دارند ولی 7 درست کار میکنه(با هیلتر شکن درست کار میکنه)
نسخه دسکتاب وایبر و و تانگو مشکل داره و با هیتلر شکن هم جواب نمیده(کلا کار نمیده)
پاره ایی از قسمتهای جیمیل و یاهو میل و مشکل دارند و نمیشه وارد شده
وی پی ان ها تقریبا همه از کار افتادند یا خیلی کند شده
و بسیاری از اختلال لات دیگه
الان حدود یک هفته هست این چنین شده و بیست بیست از همه بدتره
ویندور ۸.۱ من هم همین ارور رو میده و آپدیت نمیشه اصلا!
بخش ویندوز هم تاپیکی در این باره زده شده بود که هیچ یک از جوابها مشکل رو حل نکرد!
در ضمن کاسپر هم ندارم و مشکل از آنتی ویروس نیست!
مشکل از کاسپرسکی نیست ولی شما میتوانید برای چک آپدیتها از نرمافزارهای ف\ی\ل\ت\ر\ش\ک\ن استفاده کنید و برای دانلود خود آپدیتها از خود اینترنت وطنی!
خب منم که همینو گفتم که مشکل کلا از انتی ویروس نیست!
در ضمن چه با فیلتر*شکن و چه بی اون اصلا نمیتونه چک کنه آپدیتهای جدید رو چه برسه به دانلود.
سلام ویندوز رو تازه عوض کردم ، و آپدیت هم هست ، کسپر هم 2013 و آپدیت هست ، مرتب پیغام زیر رو میده گزینه اول رو انتخاب میکنم سرچ کامل میکنه در انتها میگه که کلین شده ، ولی ویندوز پیغام بد ایمج میده و ریستارت میشه و دوباره همین آش و همین کاسه...
ممنون میشم راهمایی کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)