تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 602 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینکه میگن تمرکز فلان هدفون رو بیسه یا رو مید یعنی چه؟
    من دوست دارم تو یه آهنگ صدای سازهای بک گراند رو
    خیلی واضح و قشنگ بشنوم تا اینکه گوم گوم درامز بره تو گوشم...............یه ایر فون تا قیمت 120 معرفی کنید......
    قبلا ep-630 داشتم که راضی بودم........مدلهایی که تو این رنج قیمت پیدا کردم
    panasonic : tcm-12 RP-HC31
    سنهایزر CX 175
    فیلیپس هم تنوع مدلش زیاده مثل SH6000 - SHO2200

کدومش سرتره؟
    Last edited by m_sport; 07-08-2013 at 13:08.

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. میخواستم درباره ep-830 بگید که کیفیتش چطوره و قیمتش (حدود 150 تومن) واسه کیفیت خوبشه یا صرفا مثلا بیسش خیلی زیاده؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام. میخواستم درباره ep-830 بگید که کیفیتش چطوره و قیمتش (حدود 150 تومن) واسه کیفیت خوبشه یا صرفا مثلا بیسش خیلی زیاده؟
    برو پایتخت نمایشگاه مرکزی سونی یه XBA-1 بخر 133 تومن به مراتب به صرفه تر و بهتر از این
    صداش طبیعی تره خوشت هم نیمد به مرمر زمان بهش عادت میکنی

پلیرت رو هم عوض نکن چون چیزی نیست که بشه با قیمت معقول خرید و موجودی بازار به نسبت قبل محدود تر شده و باید بودجه زیادی بزاری که ارزشش رو نداره فقط هدفونت رو عوض کن

مگر این که واقعا مصرر هستی که عوض کنی که بحثش جداس

4. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت rozant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من این سوالو مطرح کرده بودم :

دوستان عزیز من یه مشاوره میخواستم ، میخواستم بهم کمک کنید !

من یه هدست میخواستم تا سقف 60 هزار تومن ، خیلی برام مهمه که صدای محیطو و نویزهای بیرونی رو تا حد مطلوبی کاهش بده ، چون میخوام برای آموزش زبان ازش استفاده کنم !

حالا اگه هدستی با این کیفیت وجود نداشت ، اگه فکر میکنید میشه یه هدفون مناسب تا همین سقف قیمت به همراه یه میکروفون جدا جایگزین کرد ، اگه براتون مقدوره راهنمایم کنید ، واقعا ممنون میشم !
    فقط از دوستان خواهش میکنم ، حداقل بهم بگن من به جای خرید هدست ، هدفون به همراه میکروفن خریداری کنم ، یا نه به دنبال هدست باشم ؟ چون واقعا تجربه ای ندارم در این زمینه .

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برو پایتخت نمایشگاه مرکزی سونی یه XBA-1 بخر 133 تومن به مراتب به صرفه تر و بهتر از این
    صداش طبیعی تره خوشت هم نیمد به مرمر زمان بهش عادت میکنی

پلیرت رو هم عوض نکن چون چیزی نیست که بشه با قیمت معقول خرید و موجودی بازار به نسبت قبل محدود تر شده و باید بودجه زیادی بزاری که ارزشش رو نداره فقط هدفونت رو عوض کن

مگر این که واقعا مصرر هستی که عوض کنی که بحثش جداس
    مرسی...
    پلیر رو نمیخوام عوض کنم. راستش چون بعدها دیگه از گوشیم برای موزیک استفاده کردم این پلیر همینطوری بی استفاده موند! فقط میخوام بفروشم نمیخوام چیزی جاش بگیرم!
    در واقع این هدفنم هست که میخوام عوض کنم . یه هدفن ath-ckm55 دارم (برندش مال اکسسوریز اپل هست گویا) کیفیتش خوبه اما زیاد حال نکردم. نظرت چیه ؟ می ارزه کریئیتیو یا اون مدل سونی که شما گفتی بگیرم؟

در آغاز فعالیت rozant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد این هدفون چیه ؟ Sennheiser Headphone HD 202

واقعا صدای خارج رو خوب تضعیف میکنه ؟ تا رنج 150 تومن بهتر از این میتونم پیدا کنم ؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

مرسی...
    پلیر رو نمیخوام عوض کنم. راستش چون بعدها دیگه از گوشیم برای موزیک استفاده کردم این پلیر همینطوری بی استفاده موند! فقط میخوام بفروشم نمیخوام چیزی جاش بگیرم!
    در واقع این هدفنم هست که میخوام عوض کنم . یه هدفن ath-ckm55 دارم (برندش مال اکسسوریز اپل هست گویا) کیفیتش خوبه اما زیاد حال نکردم. نظرت چیه ؟ می ارزه کریئیتیو یا اون مدل سونی که شما گفتی بگیرم؟
    Audio Technica یه برند مطرح هست نمیدونم از نوع صداش خوشت نیمده یا هدفون تقلبی خریدی چون 99% مدل های این برند داخل بازار تقلبی هستند

من میگم سونیه خوبه البته ارزش خرید داره و از اصل بودنش مطمئنی و هیچ هدفونی نزدیک قیمتش تو این کیفیت داخل بازار نداریم.

9. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنن لطفا
    1-بین hd 800 و Beyerdynamic T1 وAudeze LCD 3 وhifiman he 6 کدوم و
    چرا ؟(البته کاری به موجودیه ی توی ایران ندارم فعلا) برا سبک متال وزیر شاخه ها و vocal
    2-و برای درایو هر چه بهتر این دسته استفاده از آمپ به تنهایی کافیه ؟ و چه
    نوع آمپیش مهمه که چی.؟یعنی یه پلیر نه چندان قوی >>>>> بده به آمپ>>>>>تا بده هدفون (این اوکیه ؟ ؟)
    3- یه سوال دیگه هم هس اینکه حداکثر توان هدفون ما یعنی اون عددی که از حد اون تجاوز کنه مساوی با صدمه دیدن هدفون میشه واگه سورس ضعیف باشه صدایی در نمیاد از این هدفونای گرون منظورمه ولی به نظرمن دو ریسک ناتوانی سورس(اینجا آمپلی وصل به پلیر) و یا حتی توان بالاتر از حد نیاز و زیان آور برای هدفون در صورت نداشتن اطلاع آگاهانه از مشخصات آمپ خریده شده واسه هدفون وجود داره(اینو خودم کشف کردم کسی کمکم نکرد) پس با توجه به این به طور مثال یه هدفون با امپدانس تقریبا بالا و نیاز به آمپ واسه درایو و حداکثر توان در حد 100mw یعنی در حد توان یه پلیر ipod
    چه جوری میشه که هم کامل درایو بشه هم بیشتر از توانش بهش فشار نیاد(درصورت استفاده از آمپ) و یا بر عکس من هدفون دیدم audiophile توان 2000mw وامپدانس 40 اهم(Audio-Technica W5000) مگه متناسب با امپدانس بالا تو هدفون نباید توان اون هم بالا باشه من که اینجوری برداشت کردم لطفا یه توضیح در این زمینه بدید که گیج شدم(یه ذره noobe دیگه ببخشید سوالم).
    هر جا رو اشتباه کردم بگید لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینکه میگن تمرکز فلان هدفون رو بیسه یا رو مید یعنی چه؟
    من دوست دارم تو یه آهنگ صدای سازهای بک گراند رو
    خیلی واضح و قشنگ بشنوم تا اینکه گوم گوم درامز بره تو گوشم...............یه ایر فون تا قیمت 120 معرفی کنید......
    قبلا ep-630 داشتم که راضی بودم........مدلهایی که تو این رنج قیمت پیدا کردم
    panasonic : tcm-12 RP-HC31 پاناسونیک گارانتی نقش اصله؟؟
    سنهایزر CX 175
    فیلیپس هم تنوع مدلش زیاده مثل SH6000 - SHO2200

کدومش سرتره؟
    دوستان کمک کنید لطفا
    Last edited by m_sport; 08-08-2013 at 12:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می خواهم برای تولد پدرم یک هدفون خوب بهش هدیه بدم. چون دیر به فکر افتادم نمی تونم از اینجا براش پست کنم و انتظار داشته باشم به موقع به دستش برسه.
    شنیدم MDR-Z1000 تو ایران موجوده و قیمتش از خارجه هم پایین تره... می شه آخرین قیمتی که دارید ازش و جایی که 100% موجود داره رو معرفی کنید من یکی رو بفرستم بخردش؟
    راستی پدر با سیستم صوتی خودش موزیک گوش می ده و حداقل 3 متر سیم رو لازم داره... منم که همه اکستنشن ها رو با خودم آوردم.... سیم این سونی چند متره؟ تبدیل 1/4 اینچی داره؟!...
    فقط 4 روز وقت دارم، لطفا سریع راهنماییم کنید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •