پژو پارس مدل 85 با تفاسیری که فرمودید :
بین 20 تا 21.500
پژو پارس مدل 85 با تفاسیری که فرمودید :
بین 20 تا 21.500
سلام
ام وی ام ۱۱۰ مدل ۸۸،که ۴ سیلندره،فنی سالم،یه در و یه گلگیر رنگ،با کاکرد ۳۴هزارتا،خریدیم ۱۳.۵
خوبه ؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
بله با این کارکرد خوب است ، مبارک باشد
ممنون اقا پوریا لطفا بقیه هم نظر بدن.
سلام....
دوستان من به شدت به پاترول 4 در 6 سیلندر یا ماشین های طویل در! مثل سوبوربان (شورلت) علاقه دارم...
متاسفانه سوبوربان تو ایران یا خیلی کم گیر میاد، یا اگر بیاد قیافهی خشک افرودرش گیر میاد!!!!....
من دنبال ماشینی میگردم که باهاش بیشتر تو شهر باشم( اسپرتش نمیکنم!!! خشن باشه باید) ولی خوب، بتونه افرود هم ببره من رو...!!!
قیمتش هم ارزون باشه...
درضمن، خودم تو کارگاه سیانجی کار میکنم فعلا و سیانجی سوزش میکنم... ( برای حرکت در داخل شهر و اینا به قدرت پاترول نیازی ندارم!) و تو کوه و کمر و اینا هم که سریع میندازی رو بنزین و خر زور میشه باز! :|
میشه دوستان چند ماشین پیشنهاد بدن و حدود قیمت هم لطف بکنن؟!! ( نه شرایط عالی میخوام، نه یه اوراق!!!! چیزی میخوام که بالاخره خرجش پایین باشه و اذیت نکنه... باهاش صبح برم سر کار، بخوابه تا ظهر، ظهر برگردم و شاید بردم تا دانشگاه و باز بخوابه!!!!)..... افرود و اینا هم افرود سخت نمیرم ولی خوب توانش رو داشته باشه!!!!
ماشین باید دو کابین باشه و 4 در!!!
طولانی و دراز باشه!!( به عشق سوبوربان!)...
قیمت حدودی و مدل ماشین رو میشه راهنمایی بکنن دوستان؟!
بنده هم با نظر Pourya-pc موافقم
حدود قیمتی مناسبی گفتن
اگه فروشنده باشید که هر چقدر بالاتر بتونید بفروشید به نفع خودتونه
و اگرم خریدارید که دیگه باید چونه بزنید
ولی کلا بازه ی قیمتی مناسبی پیشنهاد دادن (ضمن اینکه ماشین دوگانه سوز هم هست)
سلام !
این فروش قطعی ایران خودرو چه جوریه ؟ یعنی زده پیش پرداخت مثلا ۲۰ تومن قیمت نهایی ۲۸ تومن ... ولی نزده اون ۸ تومن چی می شه ...
بعدش نگفته سودش چه قدره ...
یعنی منظورشون اینه که اون ۸ تومنو نمی گیرن ؟
Last edited by SAMCRO; 28-07-2013 at 16:28.
دوسته عزیز یعنی شما 20 میلیون موقع ثبت نام میدی مثلا زده تحویل مهر 92 و زده قیمت نهایی 28 یعنی شما 8 میلیون باید بقیه پول خودرو یعنی 8 میلیون رو مهر همزمان با تحویل خودرو بدید![]()
درود ، درمورد شورولیت، همونطور که گفتید بسیار کم پیدا میشه و وسایلش اصلا نیست ، مثلا دوست من رینگ و پیستون خرد کرد و داد تراشکار براش دستی ساختن که برای موتور بسیار مشکل ساز هست ( مشکلاتی مثل نفوذ روغن به محفظه احتراق سیلندر که باعث دود کردن و روغن سوزی و کاهش قدرت موتور میشه و ... )
پاترول نسبتا تمیز از 17 ملیون ( مدل 77 ) به بالا گیرتون میاد منتها بیشتر پاترول ها دو درب هستند و چهار درب خیلی کم پیدا میشود
سلام پرایئ مدل ۸۹ با کارکرد کم چند میارزه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)