تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 321 از 337 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله لینک بهش میدید، فایل آپلود میشه روی سرور اون سایت. بعد میتونید با یه rename ساده پسوند فایل رو به هر چیزی تغییر بدید و دانلودش کنین. یا میتونین بصورت rar و zip درش بیارین و دانلودش کنین.
    مثلا این فایل رو بهش میدم
    Film.mp4
    بعد میتونم فرمتش رو دستی عوض کنم
    Film.exe
    Film.m
    یا هر چیز دیگه. اینطوری اون محدودیت رو دور میزنین.
    برای نمونه اگر خواستید یه لینک فیلم برام پیام خصوصی کنین تا من تغییر پسوندش بدم براتون و تست کنین که محدودیت رو دور میزنه یا نه
    نه ممنون دمت گرم گرفتم ممنون از شما

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

من یه مودم adsl دارم که وای فای نداره. یه دونه اکسس پویینت هم دارم که قبلن به مودم وصل کرده بودم تا با وای فای به اینترنت وصل شه که تا چند روز پیش درست کار میکرد.
    نمیدونم چی شد تنظیماتش به هم خورده الان هر کار میکنم وصل نمیشه.
    وقتی با کابل lan به مودم وصل میشم اینترنت داره.
    اما وقتی با وای فای وصل میشم قطع هست. حتی آی پی مودم رو هم نمیتونه پینگ کنه.

مشخصات مودم به این صورت هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشخصات اکسس پویینت هم اینطوریه:
    کد:
    مشخصات کارت شبکه وایرلس هم در لپتاپ به این صورته:
    کد:
    dhcp server هم غیر فعاله. فایروال مودم هم غیر فعاله.
    کجا رو اشتباه کردم؟ چرا وقتی با وای فای وصل میشم، لپ تاپ به اکسس پویینت وصل میشه اما اتصال بین اکسس پویینت و موردم adsl برقرار نمیشه؟

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان استاد ما یک پروژه داده مبتنی بر طراحی و پیاده سازی شبکه برای یک سازمان با حداقل 30 کاربر (در یک ساختمان 2 یا 3 طبقه) حالا واسه قدم اول میگه باید برید ببینید نیازمندیهای اون سازمان چیه و یک پرسشنامه بدید به کاربرا اونو پر کنن کسی نمونه یا چیزی داره یا مثل این پروژه چیزی دارین بتونم ازش کمک بگیرم

داره خودمونی میشه Mehran Malfoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

سلام به همگی
    من موقع اتصال به شبکه وایرلس دانشگاه به یه مشکلی برخوردم . هر چی توی اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم ، گفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه.
    و اون مشکل اینه که وقتی به شبکه دانشگاه با لب تاپ وصل میشم ، توی سایت خود دانشگاه یا سایت های وابسته به دانشگاه که دامنه ut.ac.ir داره نمیتونم وارد بشم. ولی بقیه سایتها رو بدون مشکل باز میکنه.
    از vpn دانشگاه هم که اینترنت پرسرعت در اختیار دانشجوها قرار میده نمیتونم استفاده کنم و ارور 734 میده . کسی از دوستان میتونه من رو راهنمایی کنه ؟

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    در یک شبکه با حدود 7 کلاینت با 7 پرینتر به طوری همه کلاینتها فقط از یک نرم افزار خاص که مرتب با سرور در ارتباطه و عملیات ثبت میکنه (البته نه چندان سنگین) استفاده میکنند و گهگاهی هم شاید از نرم افزارهای word و excel استفاده کنند به نظرتون آیا میارزه از thin client استفاده کرد ؟ و اینکه راه اندازی و استفاده از tc روی سرور نیاز به نگهداری و مراقبت پیچیده تری نسبت به شبکه های lan داره یا خیر ؟

ممنون

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام

من یه مودم adsl دارم که وای فای نداره. یه دونه اکسس پویینت هم دارم که قبلن به مودم وصل کرده بودم تا با وای فای به اینترنت وصل شه که تا چند روز پیش درست کار میکرد.
    نمیدونم چی شد تنظیماتش به هم خورده الان هر کار میکنم وصل نمیشه.
    وقتی با کابل lan به مودم وصل میشم اینترنت داره.
    اما وقتی با وای فای وصل میشم قطع هست. حتی آی پی مودم رو هم نمیتونه پینگ کنه.

مشخصات مودم به این صورت هست:
    کد:
    مشخصات اکسس پویینت هم اینطوریه:
    کد:
    مشخصات کارت شبکه وایرلس هم در لپتاپ به این صورته:
    کد:
    dhcp server هم غیر فعاله. فایروال مودم هم غیر فعاله.
    کجا رو اشتباه کردم؟ چرا وقتی با وای فای وصل میشم، لپ تاپ به اکسس پویینت وصل میشه اما اتصال بین اکسس پویینت و موردم adsl برقرار نمیشه؟
    به فکر میکنم باید حتما داخل لب تاپ رنج آی پی در نظر گرفته بشه البته با توجه به قطع بودن DHCP این موضوع دیگه مفهوم اونچنانی پیدا نمیکنه.
    علت میتونه DNS هم باشه. شما باید در تنظیمات اکسس پوینت ؛ DNS مودم رو ست کنید یا آیپی لوپ بک مودم رو ست کنید رو اکسس پوینت . فکر کنم فقط رنج آی پی کافی نباشه.

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام به همگی
    من موقع اتصال به شبکه وایرلس دانشگاه به یه مشکلی برخوردم . هر چی توی اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم ، گفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه.
    و اون مشکل اینه که وقتی به شبکه دانشگاه با لب تاپ وصل میشم ، توی سایت خود دانشگاه یا سایت های وابسته به دانشگاه که دامنه ut.ac.ir داره نمیتونم وارد بشم. ولی بقیه سایتها رو بدون مشکل باز میکنه.
    از vpn دانشگاه هم که اینترنت پرسرعت در اختیار دانشجوها قرار میده نمیتونم استفاده کنم و ارور 734 میده . کسی از دوستان میتونه من رو راهنمایی کنه ؟
    به احتمال زیاد این موضوع به علت محدودیت یا پالیسی هست که دانشگاه قرار داده که کسی سایت و سرور دانشگاه رو از طریق اتصال به سایت هــک نکنه.
    راهی هم نداره چون کلا این سایت های داخل سرور دانشگاه ثبت میشن!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    در یک شبکه با حدود 7 کلاینت با 7 پرینتر به طوری همه کلاینتها فقط از یک نرم افزار خاص که مرتب با سرور در ارتباطه و عملیات ثبت میکنه (البته نه چندان سنگین) استفاده میکنند و گهگاهی هم شاید از نرم افزارهای word و excel استفاده کنند به نظرتون آیا میارزه از thin client استفاده کرد ؟ و اینکه راه اندازی و استفاده از tc روی سرور نیاز به نگهداری و مراقبت پیچیده تری نسبت به شبکه های lan داره یا خیر ؟

ممنون
    من خودم با تین کلاین کار نکردم ولی به نظرم تین کلاینت های امروزی قدرت این کارو داره. البته اگر از نظر هزینه به صرفه باشه .
    واسه بخش نگه داری. بعید میدونم پیچیدگی داشته باشه. بازم چون من با تین کلاینت ها کار نکردم نمیتونم دقیقاً بگم ولی. میدونم کیفیت خوبی رو میتونه تو شبکه های داخلی داشته باشه !

10. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام به همه دوستان و متخصصین گرامی
    سریع بریم سره اصل مطلب : من یه شرکت خصوصی دارم که کارای شبکه هم انجام میده .. حالا یه جایی( یه سازمان ) که شبکه اینترانت داره و فقط به یه سایت محدود توی تهران وصل میشه اومده و بهم پیشنهاد کار داده ..
    شبکه اونها به این صورته که اونها فقط به یه سایت به تهران وصل میشن و اصلا دسترسی به اینترنت ندارن ... شبکه هم به صورت Local هستش و اصلا سرور نداره .. یه هاب داره و یه سوئیچ و یه مودم اینترنت ..
    با مودم به اینترنت وصل میشه و سوئیچ از طریق اینترنت به تهران وصل میشه و اطلاعات رو از طریق هاب روی شبکه می فرسته ...در واقع این سازمان خیلی ساده که به تهران وصل میشه از طریق اینترنت ولی سیستم ها به وسیله اون سوئیچ فقط به اون سایت مورد نظر وصل میشن و به اینترنت دستری ندارن ..
    سیستم ها به صورت دستی آی پی و دی ان اس گرفتن و ای پی ها هم از طرف سمت تهران براشون مشخص شده .. یعنی ادمین اون شبکه نمی تونه هر آی پی که دلش خواست استفاده کنه ..و بدون ای پی هم نه شبکه ای دارن و نه اینترانتی و نه اینترنتی !! تنها ادمین شبکه هستش که با وصل کردن مودم اینترنت اون هم به صورت مستقیم به سیستمش می تونه به اینترنت وصل بشه ( که خوب از شبکه خودشون خارج میشه اینجوری !)
    حالا چیزی که اینها می خوان اینه که می خوان دامین راه اندازی کنن و سرور برای شبکه شون بزارن ولی من تا حالا امتحان نکردم که ببینم با توجه به آی پی ها مخصوصی که اینها دارن آیا دامین بشه هم باز می توننن به تهران وصل بشن یا نه ..
    ....
    (( در واقع همه این کار ها به این دلیله که کارمندای این شرکت میان با اتصال گوشی به سیستم هاشون به اینترنت وصل میشن ( اینترنت گوشی )و میرن فیس بوک و سایت های غیر اخلاقی دیگه اونم در ساعت کاری ( رئیس مچشون رو گرفته و بخش آی تی رو سرزنش کرده در این بابت !) ))
    ....
    حالا اینها می خوان دامین راه اندازی کنن و آیزا نصب کنن و محدود کنن دسترسی ها رو به اینترنت و همچنین ادمین شبکه هم می خواد از این برنامه های مانیتورینگ شبکه نصب کنه که ببینه کی داره چه کار میکنه و از این حرف ها ..
    ....
    حالا سوال اینه که اگه دامین راه اندازی بشه و سرور براشون قرار داده بشه آیا اینها باز هم می تونن مثل سابق به تهران وصل بشن یا نه ؟ یعنی توی تنظیمات میشه کاری کرد که آی پی هایی که الان استفاده می کنن براشون قرار داده بشه یا نه .. یعنی نصب آیزا ( هم بر روی سرور و هم کلاینت ها ) و دامین کردن و برنامه های محدود کننده مشکلی برای دسترسی این افراد به تهران فراهم نمی کنه ؟
    ....
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

--------------------------
    Last edited by fastfind; 10-11-2014 at 08:40. دليل: حل شدن مشکل.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •