تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 2605 اولاول ... 2212713113173183193203213223233243253313714218211321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 256 مخابرات دارم سرعت دانلود من اصلا پایینتر از 32 نمیاد و حتی گاهی اوقات (لحظه ای در حد 5-6 ثانیه) میره بالای 90 و دوباره میاد رو 32 اما اصلا از 32 کمتر نمیشه. تا حالا هم قطع شدن نداشتم و صفحات رو خیلی خیلی تند باز میکنه. فکر کنم هر مرکز مخابراتی ای با اون یکی فرق میکنه و نوع خط هم قطعا تاثیر زیادی داره. خط من فیبر نوریه. من حتی بیشتر وقتا کانالهای تلویزیونی خودمونو از سایت صدا و سیما نگاه میکنم وقتی که پیش لپتاپم هستم و حال ندارم برم تلویزیونو روشن کنم.
    شما که 512 دارید اما سرعت دانلودتون 28 است مرکز مخابراتیتون متاسفانه گند زده.
    یک بار من توضیح دادم در مورد اشبه شدن پهنای باند مرکز مخابرات در مورد شرینگ که به صورت شناور هست یعنی اگه 100 مگ پهنای باند داشته باشن 1 گیگ پهنای باند میفروشن و اگه تعداد افراد همزمان که در هر مرکز استفاده میکنن زیاد بشه سرعت افت میکنه
    در مورد مرکز مخابراتی شما احتمالا خیلی خلوت هستش و پهنی باندش خالی در حال حاظر 99 درصد مراکز مخابراتی مشکل دارن و این از خوش شانسی شما هست که سرعتتون اوکی هست خوش به حالتون منم همیشه دوست دارم یه مرکز مخابراتی خلوت باشم در isp های خصوصی هم همینطوره اکثریت 99 درصدی مشکل دارن و یکدفه یکی شانسش میگیره مرکزش خیلی خلوته و سرعتش اوکی هست
    در حال حاظر پهنای باند کلی کشور پر هستش تا خرخره و جوابگو نیست قصد وارد کردن پهنای باندم ندارن تا موقع که از لیست جهانی سرعت اینترنت خارج بشن یا به اخر جدول برسن مقداری پهنای باند که خریداری کردن رو به قیمت خون باباشون در اختیار مخابرات و شکرت های pap میزارن
    Last edited by saeid72; 25-07-2012 at 16:10.

2. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یک بار من توضیح دادم در مورد اشبه شدن پهنای باند مرکز مخابرات در مورد شرینگ که به صورت شناور هست یعنی اگه 100 مگ پهنای باند داشته باشن 1 گیگ پهنای باند میفروشن و اگه تعداد افراد همزمان که در هر مرکز استفاده میکنن زیاد بشه سرعت افت میکنه
    در مورد مرکز مخابراتی شما احتمالا خیلی خلوت هستش و پهنی باندش خالی در حال حاظر 99 درصد مراکز مخابراتی مشکل دارن و این از خوش شانسی شما هست که سرعتتون اوکی هست خوش به حالتون منم همیشه دوست دارم یه مرکز مخابراتی خلوت باشم در isp های خصوصی هم همینطوره اکثریت 99 درصدی مشکل دارن و یکدفه یکی شانسش میگیره مرکزش خیلی خلوته و سرعتش اوکی هست
    والله فکر نکنم اونقدر هم خلوت باشه چون من وقتی رفتم بگیرم 2-3 تا پورت خالی بیشتر نمونده بود. ملت همه ریخته بودن رفته بودن گرفته بودن. شانس آوردم تونستم بنویسم وگرنه معلوم نبود کی پورت آزاد میشه.. شاید هم اصلا تعداد پورتای مرکز ما زیاد نیست. میشه تعداد پورتا خیلی کم باشه؟ چون یادمه اون اوایل که سرویس adsl به خونه ها میدادن رئیس مرکز مخابراتی ما خیلی مقاومت میکرد که نده و حتی تا چند وقت بعد از اینکه همه مراکز به شرکتها اجازه ارائه adsl به خونه ها رو دادن اینجا هنوز اجازه این کارو نمیداد.
    Last edited by The Auditor; 25-07-2012 at 16:17.

4. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والله فکر نکنم اونقدر هم خلوت باشه چون من وقتی رفتم بگیرم 2-3 تا پورت خالی بیشتر نمونده بود. ملت همه ریخته بودن رفته بودن گرفته بودن. شانس آوردم تونستم بنویسم وگرنه معلوم نبود کی پورت آزاد میشه..
    عجب!!
    والا نمیدونم این نت جنی هستش حساب کتاب نداره با دلیل صحبت کنیم
    دوستان هر کس میخواد isp عوض کنه اگه نظرش رو مخابراته بهتره خوش بگیره تست کنه اگه اوکی بود نگه داره نبود عوض کنه

6. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شاید هم اصلا تعداد پورتای مرکز ما زیاد نیست. میشه تعداد پورتا خیلی کم باشه؟ چون یادمه اون اوایل که سرویس adsl به خونه ها میدادن رئیس مرکز مخابراتی ما خیلی مقاومت میکرد که نده و حتی تا چند وقت بعد از اینکه همه مراکز به شرکتها اجازه ارائه adsl به خونه ها رو دادن اینجا هنوز اجازه این کارو نمیداد.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید هم اصلا تعداد پورتای مرکز ما زیاد نیست. میشه تعداد پورتا خیلی کم باشه؟ چون یادمه اون اوایل که سرویس adsl به خونه ها میدادن رئیس مرکز مخابراتی ما خیلی مقاومت میکرد که نده و حتی تا چند وقت بعد از اینکه همه مراکز به شرکتها اجازه ارائه adsl به خونه ها رو دادن اینجا هنوز اجازه این کارو نمیداد.
    اره راست میگی خوب فکری کردی شایدم دلیلش این باشهاحتمالا مرکز شما مراکز اداری نداره درسته؟

9. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اره راست میگی خوب فکری کردی شایدم دلیلش این باشهاحتمالا مرکز شما مراکز اداری نداره درسته؟
    منظورتونو از مراکز اداری متوجه نمیشم.

11. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتونو از مراکز اداری متوجه نمیشم.
    مراکز اداری مثلا چه میدونم یه فرهنگسرایی یه دفتر دولتی یه شرکت خصوصی از اینچیزا
    به طور کلی جوری باشه بعضی محدوده ها هستش هرچی نگاه میکنی بقالی میبینی چیز خواصی پیدا نمیشه

13. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مراکز اداری مثلا چه میدونم یه فرهنگسرایی یه دفتر دولتی یه شرکت خصوصی از اینچیزا
    به طور کلی جوری باشه بعضی محدوده ها هستش هرچی نگاه میکنی بقالی میبینی چیز خواصی پیدا نمیشه
    آهان نه بابا اینجا فقط مراکز تفریحی و رستوران و کافی شاپ و میوه فروشی و به قول شما بقالی وجود داره فقط یه شهرداری منطقه 2 هست و یکی دوتا نهاد دیگه. وگرنه نه بابا اینجا خبری از ارگان و سازمان بزرگ نیست. سازمان امور مالیاتی و یه سازمان مربوط به انرژی اتمی هم هست اما مخابراتش به اینجا مربوط نمیشه، به شهرک غرب مربوط میشه چون هرجفت این دو اداره توی بلوار دادمان هستن. البته شرکتهای خصوصی اینجا خیلی خیلی زیاده ها. فرهنگسرا هم یکی دوتا هست. البته دفاتر پلیس +10 هم چندتا داریم. اما به هیچ عنوان مثل مرکز شهر نیست که همه اداره ها سازمانها و ارگانها ریخته باشن توش.
    نکته ای که اینجا وجود داره فیبر بودن خط منه. اینجا خیلی خیلی کم هستن اونایی که فیبر دارن. شاید کلا 2-3 هزار خط فیبر داشته باشیم اینجا. سیستم خطوط فیبر فکر کنم کلا جداست. اصلا خود طرف هم که شماره منو چک کرد ببینه پورت خالی هست یا نه، خود سیستم تشخیص داد که خط من فیبره و جداگونه گزارش داد پورتهای فیبرو. (آخه من توی یه محدوده ای هستم که یه سری ساختمون هستیم که هممون فیبریم. سیستم قشنگ محدوده منو تشخیص داد و گفت اون محدوده خطوطشون فیبره)
    Last edited by The Auditor; 25-07-2012 at 17:36.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آهان نه بابا اینجا فقط مراکز تفریحی و رستوران و کافی شاپ و میوه فروشی به قول شما بقالی وجود داره فقط یه شهرداری منطقه 2 هست و یکی دوتا نهاد دیگه. وگرنه نه بابا اینجا خبری از ارگان و سازمان بزرگ نیست. سازمان امور مالیاتی و یه سازمان مربوط به انرژی اتمی هم هست اما مخابراتش به اینجا مربوط نمیشه، به شهرک غرب مربوط میشه چون هرجفت این دو اداره توی بلوار دادمان هستن. البته شرکتهای خصوصی اینجا خیلی خیلی زیاده ها. فرهنگسرا هم یکی دوتا هست. اما به هیچ عنوان مثل مرکز شهر نیست که همه اداره ها سازمانها و ارگانها ریخته باشن توش.
    نکته ای که اینجا وجود داره فیبر بودن خط منه. اینجا خیلی خیلی کم هستن اونایی که فیبر دارن. شاید کلا 2-3 هزار خط فیبر داشته باشیم اینجا. سیستم خطوط فیبر فکر کنم کلا جداست. اصلا خود طرف هم که شماره منو چک کرد ببینه پورت خالی هست یا نه، خود سیستم تشخیص داد که خط من فیبره و جداگونه گزارش داد پورتهای فیبرو.
    پس برای شما همه جوره اوکی هست مرکزتون که اداری نیستش همچنین میگی فیبر نوری کلا سوا هستش با سیم های مسی راست میگی به اینجاش فکر نکرده بودم پورتاشم به قول شما احتمال خیلی زیاد سوا هستش اگه سوا نبود که همه شرکتا هم راحت اینترنت میدادن روش خلاصه خیلی شانست خوبه
    من قبلا نت 128 داشتم اکانت نت م ا هواره هم خریده بودم سرعتم 1 مگ بود ولی به دلیل پینگ بالا م ا هواره ویدیو تو یوتوپ با کیفیت 240 هم نمیشد دید الانم که 512 با هزار بدبختی از مخابرات گرفتم دیگه م ا هواره ندارم بازم نمیتونم نگاه کنم و همش فریز میکنه اونوقت ببنید یه 256 خوب بدون تایم اوت که تمام سرعت رو با کانکشن کم میده چقدر بهتر از یه 512 بی کیفیت هستششما راحت تلویزون نگاه میکنی

16. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

فکر کنم صحبت دوستمون درست باشه یکی از دوستام هم توی تجریش سرعت 128 داره سرعت دانلوش 16 هست (که فکر کنم سرعت همه ی شرکت ها همین 16 باشه 128 اش)
    بعضی جاها خوب هست بعضی جاها بد (بعد تازه این دوستم راحت سریع میره تو fb حتی سریعتر از من )

18. این کاربر از alireza_2lop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •