تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 321 از 372 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارادونا: به کادر فنی دست بزنند، نمی مانم

ال دیه گو تهدید کرد که اگر هریک از اعضای کادر فنی کنار گذاشته شوند، حاضر نیست به کارش در تیم ملی آرژانتین ادامه دهد.

سایت گل - دیه گو مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین، سرانجام پذیرفت که به کارش در این تیم ادامه بدهد اما به شرطی که تمام اعضای کادر فنی نیز به کارشان در این تیم ادامه بدهند.

او در مصاحبه با "ال شو دل فوتبول" گفت: "من واقعا می خواهم بمانم اما همه چیز به تصمیم خولیو گروندونا، رئیس فدراسیون، بستگی دارد. اگر آنها به هر یک از اعضای کادر فنی دست بزنند، با من طرف هستند. آنگاه خواهم رفت.
    من می خواهم به کار در تیم ملی ادامه بدهم اما حاضر نیستم با هرکسی کار کنم. خودم همکارانم را انتخاب می کنم. این اولین چیزی است که با گروندونا در مورد آن بحث خواهیم کرد."

گروندونا اخیرا اعلام کرده که مشکل زیادی با اسکار روجری دارد و از بودن او در کادر فنی تیم ملی آرژانتین اصلا راضی نیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/7/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مانو منزس: برزیل من 4-2-3-1 بازی خواهد کرد

او قصد دارد تیمش را با فلسفه فوتبال اروپا تطبیق دهد و سیستم 4-2-3-1 را برای سلسائو در نظر گرفته است.

سایت گل - مانو منزس، سرمربی جدید تیم ملی برزیل، اهدافش در این تیم تا جام جهانی 2014 را اعلام کرد. او قصد دارد تیمش را با فلسفه فوتبال اروپا تطبیق دهد و سیستم 4-2-3-1 را برای سلسائو در نظر گرفته است.

سرمربی سابق کورنتیانس در کنفرانس مطبوعاتی اش به خبرنگاران گفت: "همان طور که برای تیم ملی بازیکن انتخاب می کنید، می توانید برای آن یک سیستم نیز در نظر بگیرید. من دوست دارم تیمم 4-2-3-1 بازی کند. سیستمی که در جام جهانی توسط چند تیم به نمایش گذاشته شد. من از سال 2006 با تیم گرمیو با چنین سیستمی کار می کردم. در این سیستم شما از قدرت هجومی خوبی برخوردارید. بال ها کارآمد هستند و حتی هافبک های دفاعی نیز می توانند در حملات شرکت کنند. باشگاه های اروپایی چنین سیستمی را می پسندند."

منزس معتقد است که المپیک لندن آزمون خوبی برای آماده سازی تیم برای جام جهانی 2014 است. "بازی های المپیک بخش مهمی از برنامه ماست، برنامه ای به 3 بخش تقسیم می شود: کوپا آمریکا، المپیک و جام جهانی که مهمترین بخش محسوب می شود. این یک توالی طبیعی است. ما برای آماده سازی تیم برای جام جهانی چند بازی تدارکاتی خواهیم داشت. به همین دلیل باید با باشگاه های اروپایی تعامل داشته باشیم تا بتوانیم از بازیکنان مان در این بازی ها استفاده کنیم. برای حضوری قدرتمندانه در جام جهانی باید سازماندهی مناسبی داشته باشیم."

در فهرستی که توسط منزس برای بازی مقابل آمریکا منتشر شده نام دو بازیکن نوجوان تیم سانتوس به چشم می خورد: گانسو و نیمار. بازیکنانی که می توانند امیدهای برزیل در المپیک باشند. "من هر دو را از همین ابتدا در تیم قرار داده ام. آنها در تیم اصلی و تیم المپیک این فرصت را خواهند داشت که خودشان را ثابت کنند.
    بازی های جام جهانی آینده در برزیل است و این یک طرف کار را برای ما سخت می کند و از طرفی دیگر موجب می شود که ما از حمایت بیشتری برخوردار باشیم. تیم میزبان بیشتر به چشم می آید و تاثیر بیشتری بر جو مسابقات می گذارد. ما هنوز تا سال 2014 فرصت داریم تا تیم ملی برزیل را آماده پذیرش چنین فشاری کنیم و خودمان را به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی معرفی کنیم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/7/27

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

1 تصمیم ژاپن برای پخش هولوگرافیک درجام جهانی ۲۰۲۲

باور کردن این تصمیم ژاپنی ها کمی مشکل است. آنها تصمیم دارند که جام جهانی فوتبال سال ۲۰۲۲ را به صورت هولوگرافیک در بقیه استادیوم های دیگر کشورها نشان دهند. آنها برای عملی کردن این کار ۶ میلیارد دلار بودجه در نظر گرفته اند و قرار است که هر بازی در استادیوم با ۲۰۰ دوربین فیلم برداری HD ضبط شود. سپس این تصاویر به صورت همزمان به ۴۰۰ ورزشگاه در دیگر نقاط جهان فرستاده می شود. حالا شما می توانید در یک استادیوم در کشور خودتان بنشینید و فینال جام جهانی را در ورزشگاه مقابل خودتان ببینید. چرا که فناوری هولوگرافیک مانند چیزی است که در فیلم های جنگ ستارگان دیده اید. شما بازیکنان را در وسط زمین فوتبال مقابل تان می بینید.
    در این پروژه حتی میکروفن هایی هم در سراسر زمین فوتبال نصب خواهد شد تا صداهای بازیکنان، شوت زدن و ... را به بقیه استادیوم ها منتقل کند. آقای کیو مدیر اجرایی این پروژه می گوید که شما ممکن است فناوری لازم برای اجرای این پروژه را مانند رویا ببینید. اما خواهید دید که طی ۱۲ سال آینده چقدر تکنولوژی تغییر خواهد کرد و ما تصور می کنیم که تا سال ۲۰۱۶ فناوری های لازم برای این کار را در اختیار داشته باشیم.
    به گفته ژاپنی ها اجرایی شدن این طرح سبب می شود که تماشاگران مسابقات جام جهانی فوتبال در استادیوم ها ده ها برابر شود و این بخشی از برنامه آنها برای به دست آوردن میزبانی این مسابقات برای سال ۲۰۲۲ است. البته این طرح آنقدر جالب به نظر می رسد که باعث می شود هر کسی از میزبانی ژاپن در صورت موفقیت این طرح پشتیبانی کند چرا که در این صورت می توانیم مسابقات بزرگ فوتبال دنیا را در استادیوم های شهر خودمان ببینیم.
    توضیح:
    هولوگرام: تصویر سه بعدی که از ترکبب شعاع نور لیزر یا سایر منابع نوری منسجم ایجاد می شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

1 - منبع خبر رو حتما ذکر کنید و ترجیحا لینک صفحه حاوی خبر رو بصورت غیرفعال قرار دهید.
    ویرایش: منتقل شد!
    Last edited by nw_nk; 27-07-2010 at 20:31.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

لیگ اسپانیا بهترین لیگ دنیا شناخته شد!
    زرششششششششششک .....
    لیگ اسپانیا فقط یه بارسلونا رو داره ، بقیه همه دربست تعطیلن . ( آتلتیکو هم که لیگ اروپا درخشید وضعیتش معلومه )
    فقط یه امسال بود که از لیگ انگلیس تیمی تو نیمه نهایی نبود و طی دو سال گذشته 3 تا از 4 تیم از انگلیس بودن.
    اونوقت اسپانیا اوله ، انگلیس پنجم .
    خیلی دلم میخواد بدونم ملاکشون چیه ؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

از دید من لیگ خوب به لیگی می گن که بتونه ستاره نحویل بده ؛ نه ستاره جذب کنه...

لیگ آلمان و لیگ های آمریکای جنوبی لیگ های خوبی هستن ! ..

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

منم حرف mmilad رو تایید می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از دید من لیگ خوب به لیگی می گن که بتونه ستاره نحویل بده ؛ نه ستاره جذب کنه...

لیگ آلمان و لیگ های آمریکای جنوبی لیگ های خوبی هستن ! ..
    دقیقا+لیگ هلند و فرانسه
    البته لیگ آلمان فقط بازیکن ساز نیست بلکه مدعی هم هست

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ولی به نظر من جذابترین لیگ هم لیگه انگلیسه..........واقعا جذابه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

درسته که المانی هستم ولی به نظر من اول انگلیس ... واقعا لیگش حساس و جذایه ... اونم یه خاطر 4 تا تیم ثروتمند و بزرگی که داره .. الان هم که سیتی اضافه شده .......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •