ایول سال دیگه دوبار دوبار حاله سپاهانیا رو میگیریم
بله
خير
ایول سال دیگه دوبار دوبار حاله سپاهانیا رو میگیریم
اینو هستم>>.....
بچاره استیل اذین سپاهان نوین رو دست کم گرفته بودن. استیل اذین و پیام سر این که با سپاهان نوین بیفتن دعوا داشتن.حالا من کلی حال میکنم این پیام مشهد بیاد لیگ برتر حال این پروین دوباره گرفته میشه.
گریه کنید به حال استیل اذین که سپاهان نوین را دسته کم گرفتند.
سپاهان با بازیکن هایی که کسی نمیشناخت اومد و ترکوند.
محمد پروین رو وقتی گل زد چکار کرد. اخی . سپاهان همیشه حرفه ای کار میکنه.
نه از استیل آذین خوشم میاد نه از سپاهان و ساکت.
سال دیگه سر کمیته انضباطی خیلی شلوغه آخه ساکت 2تا تیم داره و هر هفته 2 تا شکایت میبره کمیته انضباطی.
زاستی بازیهای پیروزی-سپاهان قرار بود بدون تماشاچی باشه ولی با اومدن سپاهان نوین رشته های کمیته انضباطی پنیه شد.ببینیم امسال قراره چند نفر کور و کر و ... بشند.
تو بعضی کشورها قانونی هست که یک تیم نمیتونه 2 تا نماینده تو یک لیگ داشته باشه.مثلا رئال مادرید ب نمیتونه تو لالیگا بازی کنه و یک دسته پایین تره.
تو ایران از این خبرها نیست
ايول ! ديروز قيافه تموم اين تهراني خيلي باحال شده بود ! از خياباني تا .... همشون :دي :دي
از سپاهان هر چند تا ميخواد باشه ولي از پرسپوليس يه تيم باشه بسه ...
راستي يك موضوعي هست كه حتما بخونيد ، البته تا به حال جايي چيزي گفته نشده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیزی بگو که خندمون نگیره
داداش اگه می خواستین کاری کنین فصل قبل باید می کردید
تیمی که قهرمان شد پرسپولیس بود
فصل بعد میبینیوتون![]()
سلام به نظر شما فردا ايران چه نتيجه اي مقابل امارات ميگيره اگه نظر منو بخوايد ميگم ايران ميبازه اما اميدوارم اينجوري نشه اما چه ميشه كرد چون به اين تيم اصلا نميشه اميدي داشت ..................
سپاهان نوين يه تيم جدا از سپاهانه با مديران مربيان و بازيكنان جدا از سپاهان كه نبايد اونو با تيم دوم سپاهان اشتباه گرفت
خودمونيما اين سپاهان نوين چه كرد با بچه پرسپوليس چه طوفاني به راه انداخت كه اين پرسپوليسيها مثل اين داداش اينطوري گريه ميكنند و دري وري ميگن قيافه فردوسي پور حالا ديدنيه همينطور قيافه حاج رضايي كه مثلا كارشناس فوتباله و سخن از برتري استيل آذين به ميان آورد اما بدجوري حالش گرفته شد همينجور قيافه پروين كه هرو از بر تشخيص نميده اميدوارم سپاهان نوين موفق باشه هر چند كه فدراسيون و داوران فصل آينده جلوي اين تيم دست انداز و سنگ وكلوخ ميزارن همون كاري كه با سپاهان كردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)