تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 339 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

رویانیان: دست از تلاش برای خرید انصاری فر برمی داریم تا به استقلال برود
    سایت گل- پرسپولیس کهکشانی این فصل بدون کریم انصاری فر شکل می گیرد.
    پرسپولیسی ها که بعد از خرید بنگر، قاضی، جلال حسینی و گردان، در حال ساختن یک تیم کهشکانی برای فصل بعد هستند، در چند هفته اخیر تلاش زیادی برای خرید مهاجم ملی پوش سایپا انجام دادند.
    براساس گزارش ها، پرسپولیسی ها برای خرید این بازیکن پیشنهادی 400 میلیونی نیز ارائه داده اند اما اظهار نظر اخیر رویانیان، مدیر عامل قرمزها در مورد این بازیکن، راه را برای پیوستن این بازیکن به استقلال باز کرد.
    رویانیان امروز در جمعی خصوصی اعلام کرد قصد دارد دست از تلاش برای خرید انصاری فر بردارد تا این بازیکن راهی استقلال شود.
    این یکی رو نگاه کن ! نتوسنته بازیکن جذب کنه داره منتشو سر ما میذاره ! به قول حاجی همه چی فقط پول نیست سردار جان . نتونستی یکیو بگیری بگو نتونستم نگو کنار میکشیم !

2. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

انصاری فرد چه ربطی به فرهاد داره؟ یعنی مبعلی رو گرفتن باید بگیم جباری کجا بازی میکنه؟ یا ساموئل اومده بود میگفتیم رحمتی کجا بازی میکنه؟!

در ضمن جباری هم بمونه به ضرر تیم نیست جنجال هم نمیشه . توی تیمی که ژنرال مربیشه کسی جرات جنجال درست کردن نداره !
    عزیز مبعلی که شما می گی می تونه نیمکت بشینه یا همون ساموئلی که می گی می تونه نیمکت بشه ولی فرهاد و انصاری فرد چی ؟ به نظرت کدوم نیمکت بشینن ؟ اصلآ می دونی یکی از دلایلی که فصل قبل انصاری فرد نیومد استقلال چی بود ؟ بودن فرهاد مجیدی مثال هایی که زدی رو اصول نیست
    در ضمن خود جباری هم بعد اون چاغو کشی که تو تمرین استقلال شد اعتراض کرده و خودش اعلام کرده که اگر وضعیت تیم اینجوری باشه باز اون مصاحبه های جنگجالی هم خواهیم داشت
    خدا رو شکر به احتمال زیاد انصاری فرد می ره پرسپولیس . کلآ انصاریفرد بازیکن علی دایی هست و اصلآ به شخصیت تیمی استقلال نمی خوره هر چند بازیکن خوبی هم باشه . مثل اینکه یه بی ام و ایکس 6 هم پرسپولیس بهش داده و امروز فردا هست که با پرسپولیس ثبت کنه .
    در ضمن اینم بگم که تیم هایی که ژنرال توش بوده جنگجالی ترین تیم های لیگ بودن . پس فکر کردی برای چی ژنرال با اکثر بازیکنا مشکل داره ؟ باید این چیزا رو مد نظر داشته باشیم

به امید اینکه زنرال بتونه با استقلال موفقیت های زیادی کسب کنه و بعد از چند سال باز دستمون به کپ های بزرگ برسه

4. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خدا رو شکر به احتمال زیاد انصاری فرد می ره پرسپولیس . کلآ انصاریفرد بازیکن علی دایی هست و اصلآ به شخصیت تیمی استقلال نمی خوره هر چند بازیکن خوبی هم باشه . مثل اینکه یه بی ام و ایکس 6 هم پرسپولیس بهش داده و امروز فردا هست که با پرسپولیس ثبت کنه .
    در ضمن اینم بگم که تیم هایی که ژنرال توش بوده جنگجالی ترین تیم های لیگ بودن . پس فکر کردی برای چی ژنرال با اکثر بازیکنا مشکل داره ؟ باید این چیزا رو مد نظر داشته باشیم

به امید اینکه زنرال بتونه با استقلال موفقیت های زیادی کسب کنه و بعد از چند سال باز دستمون به کپ های بزرگ برسه
    بزارین فصل شروع شه دو تا برد بیاره این قلعه نوعی ببینین تمام اون کسایی که مخالفشن اگه کیف نکردن.انصاری فر بهترین بازیکن برای استقلال می تونه باشه من یه چیزایی ازش می دونم که شما ها نمی دونین (نگین این دلاله ها)ولی اونقدر بازیکن حرفه ای هست که توی اروپا هم بتونه مطرح بشه مثل بازیکنای ایرانی عمل نمی کنه.

خلعتبری هم که داره می ره پرسپولیس به سلامتی!!!!!!!!!!!!!1یادتونه غلامرضا رضایی رو گرفته بودن چه می سوختیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدش که اومد پرسپولیس خراب کرد ما کیف کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا هم همون بحث هست خلعتبری بره دقیقا می شه یکی مثل غلامرضا.

مثل اولادی که پارسال توی ملوان عالی بود ولی امسال........................................ ..

6. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

بزارین فصل شروع شه دو تا برد بیاره این قلعه نوعی ببینین تمام اون کسایی که مخالفشن اگه کیف نکردن.انصاری فر بهترین بازیکن برای استقلال می تونه باشه من یه چیزایی ازش می دونم که شما ها نمی دونین (نگین این دلاله ها)ولی اونقدر بازیکن حرفه ای هست که توی اروپا هم بتونه مطرح بشه مثل بازیکنای ایرانی عمل نمی کنه.

خلعتبری هم که داره می ره پرسپولیس به سلامتی!!!!!!!!!!!!!1یادتونه غلامرضا رضایی رو گرفته بودن چه می سوختیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدش که اومد پرسپولیس خراب کرد ما کیف کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا هم همون بحث هست خلعتبری بره دقیقا می شه یکی مثل غلامرضا.

مثل اولادی که پارسال توی ملوان عالی بود ولی امسال........................................ ..
    من که از طرفدارای تیر قلعه نوعی هستم و همیشه نتیجه هاش عالی بوده و امسال هم ایمان دارم استقلال رو به جایی می رسونه .
    ولی استقلال توانایی بالایی داره و بدون انصاری فرد هم می تونه نتیجه بگیره .
    اره کلآ بازیکنای مطرح میرن پرسپولیس دست و پا شکسته بر می گردن . امیدوارم حداقل انصاری فرد این کار رو نکنه

8. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

به گفته مسئولین روزنامه استقلال جوان

بچه ها از فردا CD فصل قبل استقلال میاد تو بازار.بچه ها همتون شرایط تیمو میدونید من میخواستم ازتون بخوام به هرکی میدونید خبر بدید که بریم نفری یکیشو بخریم تا یه پولی جمع بشه واسه باشگاه که اینقدر ب پولی نکشن. ما عاشق استقلالیم و این کوچکترین کمکیه که میشه به تیممون کرد. پس هر استقلالی از فردا 1 سی دی آبی تر از دریا میخره. مرسی دوستان آبی

10. 4 کاربر از e.s.e.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختصاصی سایت گل / فرهاد مجیدی : استقلال خانه من است اما از این خانه کسی با من تماس نگرفته ! / دیگر در قطر نمی مانم / مطمئنم با کی روش به جام جهانی می رویم

در حالیکه هواداران استقلال بیش از هر زمان دیگری منتظر بازگشت مجیدی به استقلال هستند ، مرد شماره ۷ آبی پوشان در مصاحبه اختصاصی با سایت گل درباره این موضوع توضیح می دهد . معمای بازگشت مجیدی با استقلال زمانی پیچیده می شود که هر دو طرف خود را برای ادامه همکاری علاقمند نشان می دهند اما هنوز اتفاقی رخ نداده است !

در رسانه های ایرانی و خاورمیانه اخباری به گوش می رسد که شما چند پیشنهاد خوب خارجی داری ؟
    بله ، من سه پیشنهاد از قطر و امارت دارم . یک باشگاه قطری و دو باشگاه اماراتی . البته پیشنهاد باشگاه قطری را رد کردم . چون دوست ندارم دیگر در قطر زندگی کنم
    شنیده ایم یکی از باشگاههای چین هم به شما پیشنها داده ؟
    حدود یک ماه قبل مذاکراتی انجام شد . لیگ چین در آن زمان در آستانه نیم فصل قرار داشت . پیشنهاد آن باشگاه چینی خوب بود . آنها خواستار یک قرارداد ۱۸ ماهه بودند که با شرایط من متفاوت بود . تاریخ لیگ در شرق آسیا با غرب تفاوت دارد و من به دلایل شخصی این پیشنهاد را نپذیرفتم .
    وقتی شما هنوز هیچکدام از پیشنهادها را نپذیرفتید این ذهنیت بوجود می آید که می خواهید به استقلال برگردید ؟
    من با استقلال قرارداد دارم و به صورت قرضی به قطر رفتم .
    امروز فتح الله زاده گفته است که استقلال خانه فرهاد است و او همیشه می تواند به اینجا برگردد !
    بله ، استقلال خانه من است اما از این خانه کسی با من تماس نگرفته است !
    از طرف هیئت مدیره باشگاه چطور ؟ گویا رسولی نژاد با شما تماس گرفته ؟
    یک ماه قبل آقای رسولی نژاد با من تماس گرفتند و من به ایشان گفتم که هر کمکی از دستم بر بیاید برای استقلال انجام می دهم
    در این یک ماهه تغییرات زیادی در استقلال رخ داده و سرمربی این تیم تغییر کرده است !
    در استقلال همیشه تغییرات وجود داشته اما چیزی که تغییر نمی کند علاقه ، معرفت و عشق هواداران به این تیم است . من از صمیم قلبم استقلال را دوست دارم و سعی کردم همیشه از حاشیه ها دور باشم و کمتر حرف بزنم و بیشتر عمل کنم .
    درباره تیم ملی و تساوی مقابل قطر چه نظری دارید ؟
    کارلوس کی روش مربی بزرگی است و از اعتماد کردن به او ضرر نمی کنیم . هواداران بدانند که اودر شرایط سخت تر از این هم به فوتبال ما کمک می کند و من مطمئنم که با کی روش به جام جهانی می رویم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

کسایی که دوست داشتن کریم نیاد:با یه bmw x6 هوش از سرش پروندن یعنی:خ.......ش کردن)فرستادنش پرسپولیس.واقعا متاسفم براشایشالله که بدترین سال رو داشته باشه.

به هر حال........................خداکنه استقلالیا خلعتبری رو بگیرن ولی خیلی خیلی بعید به نظر می رسهبه امید اینکه امسال دوباره کاپیتان برگرده و تعداد گل هاش توی دربی رو به عدد 5 برسونه.

به هر حال موندن آندو می تونه بهترین کار توی نقل وانتقالات باشه.ولی خدا کنه لااقل یه ستاره بگیره استقلال .

15. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب یک خبر خوب: انصاری فرد پرسپولیسی شد
    واقعا خوشحالم از آبی نشدن این بازیکن.بازیکنی که حتی تو شرایط سخت نمیتونه خوب استپ کنه.
    به هر حال حول این بازیکن فقط تبلیغات بوده, خدا میدونه دلال چقدر از بازیکن سود برده.
    قلعه نویی میتونه بهترین بازی ها رو از همین مهاجمانی که داریم بگیره. میداوودی,برهانی و اکبرپور
    بازیکنایی هستن که هر تیمی آرزوی داشتنشونو داره. از بعدر فنی قلعه نویی نمیتونه مشکله حادی با خط حمله نداره.
    البته یه وقت فکر نکنید موضع من در برابر قلعه نویی عوض شده, قبلا هم گفتم از بعد فنی مربی قابل قبولیه. من با اخلاقش
    مشکل دارم.
    به هر حال انتقالی که با BMW X6 جوش بخوره, اونم برای کسی که اصلا لیاقتش رو نداره, فکر نمیکنم آخر خوشی داشته باشه.

17. 6 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پ.ن:من نمی دونم این طرف زمین فوتبال رو با چی اشتباه گرفته؟؟؟؟؟از یه طرف می گن پرپولیس رفته توی واردات ماشین 25 میلیارد سود کرده ولی مطمئن باشید و شک نکنید یک نهاد یا یک فرد پشت سر این آقا داره می چرخه.................ولی واقعا متاسفم که یه فرد غیر فوتبالی اینطوری داره عمل می کنه.تا دو سال پیش نمی دونست فوتبالچی هست ولی.................

ولی امسال یادشون رفته که 5 تا تیم می افته پرسپولیس هم نباید دوباره 12هم بشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    ضمن تشکر از آقا آرش و تایید نظرش در مورد انصاریفرد

خواهشا دوستان استقلالی در مورد تیم خودشون نظر بدن
    هر مدیری برای ساختن تیم مورد علاقش و خرید بازیکنای خوب تلاش میکنه
    مثل فتح الله زاده که سال پیش کلی بازیکن با چکهایی خرید که هنوز مشخص نشده مال چه کسی بودن
    فصل پیش بانک تات و بازار مبل ایران پشت سر حاجی بودن امثال تجارت واردات ماشین پشت سر پرسپولیس

جدای از اینها من نگرانی بعضی از دوستان استقلالی رو از خریدهای پرسپولیس درک نمیکنم
    شاید دوستان استقلالی دوست دارن مثل چند سال اخیر با تیمی بازی کنن که پر از بازیکنای متوسطه و خط حمله قدرتمندشون با دفاعی رو برو بشه که آقا زمانی رو در دفاع راست ببینه و شکوری رو در دفاع چپ
    به نظر من هم استقلالیها یکی دو فصل شیرین رو در برخورد با امثال شیث و نورمحمدی ممدوتال سپری کردن و این کمی بدعادتشون کرده
    اما به نظر من این اصلا خوب نیست که به ضعیف بودن حریف سنتی عادت کنید
    گاهی یاد جمله مایلی کهن میفتم که میگفت اینا دوست دارن یه تیم دست و پا بسته رو بندازی جلوشون 6 تا 6 تا بهش گل بزنن

به نظر من استقلال نیازی به خرید آنچنانی نداره چون بهترین خریدها رو فصل پیش و در حالی که هیچ کس بهش اعتراضی نکرد انجام داد
    ولی داستان پرسپولیس بعد از حضور حدود نیم دهه بازیکنای متوسط کاملا با استقلال فرق داره

و من امیدوارم رویانیان به این دوران سیاه پایان بده
    هر چند از خرید کسی مثل انصاریفرد خوشحال نمیشم اما سایر بازیکنایی که خریده رو صد در صد قبول دارم

19. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •