تشکر داداش
آخه من یه هفته تو کتم نمیرفت LED با این ضخامت ولی خوب نسبت به بودجه ام خرید خوبی کردم و واقعا راضیم آخه یه LED واقعی قیمتش 5 میلیون به بالاس.
تشکر داداش
آخه من یه هفته تو کتم نمیرفت LED با این ضخامت ولی خوب نسبت به بودجه ام خرید خوبی کردم و واقعا راضیم آخه یه LED واقعی قیمتش 5 میلیون به بالاس.
شایدم خیلی بیشتر
مبارکتون باشه
فقط اگه به اینترنت وصل هستی اصلا تلوزیونتو آپدیت نکن.ممکنه کیفیت تصویرت بیاد پایین.آپدیت جدید مشکل تصویر داره
آقا یه سوال دیگه
وقتی از Flash Memory فیلم می بینم هنگامی که فیلم رو pause میکنم یه نوار پایین صفحه هست که ظاهر میشه و یه جورایی رو اعصابه ، تو تنظیماتش گزینه ای پیدا نکردم که بشه غیر فعالش کرد ، آیا با آپدیت نسخه جدید نرم افزار مشکل حل میشه؟
آپدیت آخر که واسه تلوزیون های ال جی هست تصاویر sd و شبکه های دیجیتال خوب نیست مخصوصا موقع پخش فوتبال.ممکنه آپدیت بعدی مشکل تصویر هم حل بشه
این لینک آخرین آپدیت تلوزیون شما هست
Software FileVersion 04.04.35
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مشکل "شبکه یا سرور دارای ثبات نیست" حل شده و میتونین به حساب کاربری خود وارد بشین.
باز هم تشکر
آقا من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو سایت LG با توجه به مشخصات TV پیدا کردم ؛ مشکلی که نداره همین رو به جای اونی که شما لینک دادید نصب کنم؟
راستی چرا مدل ها تو سایت LG اینطوریه ، مثلا مال من 47LA62100 که تو سایت LG خورده 47LA6200
این LG آب زیر کاه اطلاعات دارندگان تلویزیونهای هوشمندو جمع میکنه و میفرسته به سرورهاش . اطلاعاتی مثل آی پی کاربر و نام فایلهایی که از طریق فلش مموری و هارد درایو ، روی تلویزیون پخش میشن و غیره .
در سایتها دیدم ادعا شده LG یک امکان گذاشته که بشه جلوی این کارو گرفت ولی من اصلا همچین چیزی در منوش ندیدم! در هر صورت مدتی پیش بوش در اومد که حتی با غیرفعال کردن گزینهء ادعایی برخی سایتها در تنظیمات ، باز هم تلویزیون به کار جمع آوری و ارسال اطلاعات ادامه میده .
بعد از این گاف LG گفت آپدیت جدید میده و حلش میکنه اما هنوز خبری از این آپدیت نشده ..
توی نت سرچ بزنید نتایج زیادی در این مورد میبینید . یک نمونه :
به تلوزیون شما نمیخوره چون از ال جی آمریکا گرفتید پیغام خطا میده
باید از ال جی استرالیا دریافت کنید همون لینکی که من گذاشتم آخرین ورزن هست
تاریخ آپدیت مهم هست
گزینه view more باز کنید تلوزیون شما هم توی لیست هست
در مورد صفر اضافه هم باید بگم به این خاطر هست که گلدایران تلوزیون های قاچاق گارانتی نکنه
الان ورژن نرم افزار تلوزیونتون چند هست؟
راستی اگه بلد نیستید خودتون آپدیت نکنید تا مشکلی پیش نیاد
Last edited by shahpasand1; 12-01-2014 at 23:56.
درود
دوستان بدون خرید بلوری ، میشه با خود tv مدل la62100 فیلم های 3 بعدی دی رو نگاه کرد ؟
دوستان مدل la62100 ----- م.ا.ه.و.ا.ر.ه داره ؟
تفاوت مل la62100 با la64100 درچیه ؟
Last edited by nod33; 16-01-2014 at 01:28.
خیلی ممنون
آقا اون قبلی رو که نشود نصب کنم ، حرف شما درسته به TV نخورد.
این ورژن رو هم فردا پس فردا امتحان میکنم.
نسخه فعلی 3.03 هست اگه اشتباه نکنم (یا 3.30)
روش نصب آپدیت هم که تو یه PDF تو سایت اصلی توضیح داده.
فایل آپدیت رو در پوشه ای به نام LG_DTVدر فلش مموری بریزم بعد فلش رو به TV متصل کنم و بعد مراحل نصب آپدیت...
Last edited by zavf; 15-01-2014 at 08:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)