آخرای 2011
جفتش
مثل گوشیهای معمولی
آخرای 2011
جفتش
مثل گوشیهای معمولی
با سلان خدمت اساتید
متاسفانه این بخش داره به بیراهه میره ، لطفا پست ها در خصوص اس 2 باشه.
چشم اوستا
شما سوالی اگه راجع به جی اس مونده بفرمایید جواب بدیم
در ضمن اینجا مدیر و همکار هستن (البته اگه باشن)خودشون می دونن چی کار کنن
پ.ن: دوستان سوالی بحثی مطلبی درباره نوت هست تو تاپیکش بپرسید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M@hdi-B; 03-09-2011 at 18:42.
راه انداختن نداره ، از setting بخش GPS اونو on کنید و لذت ببرید !من چجوري بايد جي پي اس gs2 ما راه بندازم![]()
برا نقشه ها هم میتونید از همون مپ خود گوشی استفاده کنید که منتهی اولش باید از اینترنت دانلود بشه. البته میتونید از برنامه ای مثله maverick هم استفاده کنید که میتونید مپ هاش رو آفلاین دانلود کنید
برنامه Ndrive سامسونگ هم هست برید کلوپ همسایه ( اندروید فروم )
![]()
سلام من بازی splinter cell رو رو گوشی i9100 نصب کردم گرافیکش کلا سیاه و سفید نشون می داد بعد از منو ولی خداییش عجب بازیه باحالیه با این که سیاه و سفید هم هست اگه میشه یکی بگه چجوری من کاری کنم سیاه و سفیدیش بره تو رو خدا!!!!!!!
من نصب کردم مشکل نداره
من با اون روشی که باید فایل apk رو zip کنی و بعد چند تا فایل که مربوط به چک کردن آنلاین میشه رو پاک کنی نصب کردم که اینجوری شد شما چجوری نصب کردید؟ با وای فای یا اینترنت گوشی یا هیچکدام؟
بعد یه سوال دیگه من بازی realfootball رو می خوام رو گوشیم گیم دیتاش رو بریزم ولی چون گوشیم به حالت usb on the go نیست خیلی طول میده تا فایل های ogg کپی بشه کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟ در ضمن برنامه assisstant for android هم رو کامپیوترم نصبه
راستی من هر کاری کردن نتونستم asphalt 6 رو نصب کنم گیم دیتاش رو نمی خوند !!!! کسی تا حالا تونسته این بازی رو نصب کنه و اگه تونسته لطفا بگه چجوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)