جللخالق ای دیگه چیه انگار بنز و اسکانیا رو با هم قاتی کردن,قشنگه.
جللخالق ای دیگه چیه انگار بنز و اسکانیا رو با هم قاتی کردن,قشنگه.
یکی به من کمک کنه
کسی تا حالا اینجا چرخ برا ژرمن تراک ساخته؟ چرخ رو میسازم ذخیرش میکنم اجرا که میشه مدل همش بنفشه یعنی تکسچر ها رو پیدا نمیکنه فایل: tobj. رو ذخیره میکنه, تو متریال بهش آدرس میدم, تکسچر ها هم تو محل آدرس هستن,ولی نمیدونم چشه!
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه. تشکر.
مشکل حل شد.
Last edited by nice 2000; 28-07-2012 at 18:39.
نایس جان بی معرفت شدی ! دیگه جواب پیام خصوصی نمیدی !
سلام زبان آلمانی بازی جرمن تراک رو چه جوری تغییر بدم ؟
برام توضیح بده چکار کنم برای انگلیسی شدن زبان
مرسدس بنز اکسور شرکت نفتی همراه با تریلر + لینک دانلود !
سلام دوستان این اکسور توسط تیم انجمن بازیهای شبیه ساز برای جرمن تراک طراحی شده و به زودی ولوو شرکت نفتی هم آماده میشه برای راحتی کار سیو بازی هم قرار گرفته تا راحت ماشین را در اختیار داشته باشید امیدوار راضی و خوشنود باشید .
لینک دانلود + سیو مخصوص : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان دو تا سوال داشتم اگه میشه سریعتر جواب بدن ممنون میشم
1 - چرا وقتی مود مرسدس بنز رو می ریزم دوربین کابین (شماره 4 ) بیرونو نشون نمی ده فقط صدای ماشین و نقشه و اینه و بقیه چیزا میاد و تصویر محیط و جاده سیاهه ؟
2- وقتی دسته بازی رو وصل می کنم تموم دکمه ها کار می کته بجز فرمون یعنی تو تنظیم هم میرم گزینه مربوط به فرمون چپ و راست غیر فعاله و اصلا تنظیم نمیشه
ببخشید ، منتظرم![]()
این بازی مثل Hard Trauk هست؟ کجا میشه گیرش آورد . من لینک درست حساب پیدا نکردم کلا این بازی های سیمولاتور ها رو دوست دارم ....
یه لینک دانلود صفحه اول همین تاپیک هست .
این بازی یه خورده دیگه قدیمی شده اگه واسه دانلود محدودیتی نداری Scania Truck Driving Simulator رو دانلود کن درسته که شبیه دمو هست و زیاد کامل نیست ولی از نظر گرافیک نورپردازی فیزیک و ... از جرمن سرتره . فعلا باهاش سر کن چون ممکنه تا کمتر از یک ماه دیگه Euro Truck Simulator 2 بیاد که فعلا ختم تمام شبیه سازهای کامیونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)