تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 973 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

دوستان من نسخه 4 دی وی دی گرفتم و نصب کردم و بدون هیچ مشکلی ایجاد شد ولی مشکل دوربین و داشتم از بازی اومدم بیرون دوباره میخام برم Aplication Faild میده
    من توی اون سیستم دستریسی به اینترنت ندارم که بخام لوگین کنم
    به نظرتون چکار کنم ؟

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

سلام
    من هم بالاخره جو گیر و کنجکاو شدم و این بازی رو با این همه اشکالی که داشت گرفتم ولی الان خیلی خیلی پشیمون هستم.
    اولا به راک استار تبریک میگم به خاطر این پورت اشغالی که کرده و این گند رو داده دست ما پی سی گیمرها.
    توی بازی افت فریم شدیدی وجود داره حتی با پایین ترین تنظیمات!دوربین که که به صورت راندوم بعضی وقتا خود به خود می چرخه.اول که شروع شد ماشین خود به خود راه رفت بدون اینکه دستم رو به W یا همون گاز ببرم!و دوربین که ماشالله نگو!!!!
    واقعا این بازی خییلی باگ های جالبی داره که من اولین بارم هست که توی عمرم میبینم!(صد رحمت به اون alone in the dark 2008)توی تنظیمات گرافیکی این چه مسخره بازی هست که resource usage یا هر چی که هست گذاشتن؟!مثلا تنظیمات رو بردی بالا و اون پر شد دیگه نتونی ببری بالا؟!و ارور میده و میگه حافظه ی کارت پر شده؟!گرافیکی هم که اصلا به اون خوبی که فکر می کردم نیست.البته با تنظیمات بالا.توی قسمت گرافیک اصلا تنظیمات خاصی مثل aa وجود نداره(aa فقط مثال بود!!!!!)سنگین ترین گرافیکی که توی عمرم دیدم گرافیک بازی کریسیس و کریسیس وارهد بود.من کریسیس وارهد رو با تنظیمات gamer و x4 aa و رزولوشن 768*1024 با 45 فریم در ثانیه بازی می کردم بدون حتی یک تیک کوچیک!یعنی گرافیک این بازی و تکستچرهاش از مال کریسیس هم سنگین تر هست؟!کیفیت تکستچرها و بافت ها به نظرم خوب نیست ولی با این حال بازم خود تنظیمات بهت اجازه نمیده گرافیک رو ببری بالا!یه چیز جالب دیگه هم اینه که من تنظیمات رو بالاتر از اون usage که میگه بردم بالا و تا اخر پر شد ولی بازی همون جوری اجرا شد.در حالی که میگفت تنظیمات رو بیار پایین تا بازی رو راحت تر اجرا کنی!!!!
    من نمی دونم شما ها چرا بی خودی دارین دنبال کرک می گردین و خودتون رو به در و دیوار می کوبین تا این گند و اشغال راک استار رو روی پی سی بازی کنین؟!من همون 15 دقیقه ی اول از ادامه دادن این بازی تا اومدن پچ و تشکیلات جدید منصرف شدم.
    اون هایی که بازی رو انجام ندادن و می خوان بازی رو بگیرن باید بگم که هیچ چیز رو از دست ندادن.به نظرم صبر کنین تا پچ جدید بیاد بعد برین بازی رو بگیرین.خلاصه راک استار یه گند تاریخی توی سری های gta نسخه های پی سی زده.خودشون هم می دونستن که بازی باگ و اشکال داره ولی اهمیت ندادن چون که به اندازه ی کافی از نسخه های کنسولی خیرش رو بردن.من فکر کنم این بازی برای سیستم های فوق فضایی یا سیستم های سال 2020 طراحی شده!شاید خدا رو چی دیدی!
    من الان ناراحت 4000 تومنم هستم که صرف این بازی کردم و امیدوارم طرفدارا نارحت نشن نظر من این بود.
    Last edited by davoodf; 07-12-2008 at 20:12.

3. 2 کاربر از davoodf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من هم بالاخره جو گیر و کنجکاو شدم و این بازی رو با این همه اشکالی که داشت گرفتم ولی الان خیلی خیلی پشیمون هستم.
    اولا به راک استار تبریک میگم به خاطر این پورت اشغالی که کرده و این گند رو داده دست ما پی سی گیمرها.
    توی بازی افت فریم شدیدی وجود داره حتی با پایین ترین تنظیمات!دوربین که که به صورت راندوم بعضی وقتا خود به خود می چرخه.اول که شروع شد ماشین خود به خود راه رفت بدون اینکه دستم رو به w یا همون گاز ببرم!و دوربین که ماشالله نگو!!!!
    واقعا این بازی خییلی باگ های جالبی داره که من اولین بارم هست که توی عمرم میبینم!توی تنظیمات گرافیکی این چه مسخره بازی هست که resource usage یا هر چی که هست گذاشتن؟!مثلا تنظیمات رو بردی بالا و اون پر شد دیگه نتونی ببری بالا؟!و ارور میده و میگه مموری کارت پر شده؟!گرافیکی هم که اصلا به اون خوبی که فکر می کردم نیست.البته با تنظیمات بالا.سنگین ترین گرافیکی که توی عمرم دیدم گرافیک بازی کریسیس و کریسیس وارهد بود.من کریسیس وارهد رو با تنظیمات gamer و x4 aa و رزولوشن 768*1024 با 45 فریم در ثانیه بازی می کردم بدون حتی یک تیک کوچیک!یعنی گرافیک این بازی و تکستچرهاش از مال کریسیس هم سنگین تر هست؟!کیفیت تکستچرها و بافت ها به نظرم خوب نیست ولی با این حال بازم خود تنظیمات بهت اجازه نمیده گرافیک رو ببری بالا!یه چیز جالب دیگه هم اینه که من تنظیمات رو بالاتر از اون usage که میگه بردم بالا و تا اخر پر شد ولی بازی همون جوری اجرا شد.در حالی که میگفت تنظیمات رو بیار پایین تا بازی رو راحت تر اجرا کنی!!!!
    من نمی دونم شما ها چرا بی خودی دارین دنبال کرک می گردین و خودتون رو به در و دیوار می کوبین تا این گند و اشغال راک استار رو روی پی سی بازی کنین؟!من همون 15 دقیقه ی اول از ادامه دادن این بازی تا اومدن پچ و تشکیلات جدید منصرف شدم.
    اون هایی که بازی رو انجام ندادن و می خوان بازی رو بگیرن باید بگم که هیچ چیز رو از دست ندادن.به نظرم صبر کنین تا پچ جدید بیاد بعد برین بازی رو بگیرین.خلاصه راک استار یه گند تاریخی توی سری های gta نسخه های پی سی زده.خودشون هم می دونستن که بازی باگ و اشکال داره ولی اهمیت ندادن چون که به اندازه ی کافی از نسخه های کنسولی خیرش رو بردن.
    من الان نگران 4000 تومنم هستم که صرف این بازی کردم و امیدوارم طرفدارا نارحت نشن نظر من این بود.
    شما هم یکی از افرادی هستید که بیخود و بی جهت خودتون رو عصبانی کردید !
    بهتره منتظر درایور ها و پچ های رسمی باشید و بعد بازی رو تهیه و نصب کنید .

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    توی بازی افت فریم شدیدی وجود داره حتی با پایین ترین تنظیمات!دوربین که که به صورت راندوم بعضی وقتا خود به خود می چرخه.اول که شروع شد ماشین خود به خود راه رفت بدون اینکه دستم رو به W یا همون گاز ببرم!و دوربین که ماشالله نگو!!!!
    واقعا این بازی خییلی باگ های جالبی داره که من اولین بارم هست که توی عمرم میبینم!(صد رحمت به اون alone in the dark 2008)توی تنظیمات گرافیکی این چه مسخره بازی هست که resource usage یا هر چی که هست گذاشتن؟!مثلا تنظیمات رو بردی بالا و اون پر شد دیگه نتونی ببری بالا؟!و ارور میده و میگه حافظه ی کارت پر شده؟!گرافیکی هم که اصلا به اون خوبی که فکر می کردم نیست.البته با تنظیمات بالا.توی قسمت گرافیک اصلا تنظیمات خاصی مثل aa وجود نداره(aa فقط مثال بود!!!!!)سنگین ترین گرافیکی که توی عمرم دیدم گرافیک بازی کریسیس و کریسیس وارهد بود.من کریسیس وارهد رو با تنظیمات gamer و x4 aa و رزولوشن 768*1024 با 45 فریم در ثانیه بازی می کردم بدون حتی یک تیک کوچیک!یعنی گرافیک این بازی و تکستچرهاش از مال کریسیس هم سنگین تر هست؟!کیفیت تکستچرها و بافت ها به نظرم خوب نیست ولی با این حال بازم خود تنظیمات بهت اجازه نمیده گرافیک رو ببری بالا!یه چیز جالب دیگه هم اینه که من تنظیمات رو بالاتر از اون usage که میگه بردم بالا و تا اخر پر شد ولی بازی همون جوری اجرا شد.در حالی که میگفت تنظیمات رو بیار پایین تا بازی رو راحت تر اجرا کنی!!!!
    اون هایی که بازی رو انجام ندادن و می خوان بازی رو بگیرن باید بگم که هیچ چیز رو از دست ندادن.به نظرم صبر کنین تا پچ جدید بیاد بعد برین بازی رو بگیرین.خلاصه راک استار یه گند تاریخی توی سری های gta نسخه های پی سی زده.خودشون هم می دونستن که بازی باگ و اشکال داره ولی اهمیت ندادن چون که به اندازه ی کافی از نسخه های کنسولی خیرش رو بردن.من فکر کنم این بازی برای سیستم های فوق فضایی یا سیستم های سال 2020 طراحی شده!شاید خدا رو چی دیدی!
    من الان ناراحت 4000 تومنم هستم که صرف این بازی کردم و امیدوارم طرفدارا نارحت نشن نظر من این بود.
    nvidia یه درایور مخصوص کارت گرافیک و مخصوص این بازی زده که دیگه مشکل چرخش دوربین و ... رو نخواهید داشت.

بچه ها چرا جواب من رو نمیدید، بازی خیلی آهسته کار میکنه.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

برای دوستانی که مشکل دیر لود شدن اشیاء رو دارند :
    این مطلب رو تو فروم Gtaforums یک نفر نوشته بود و برای عده ای جواب داده بود.(اگه تکراری بود ببخشید چون تاپیک خیلی شلوغه نمیشه همه مطالب رو خوند)
    مراحل زیر رابه ترتیب انجام دهید :

1.update drivers
    2. install them
    3. if that doesnt help go on

4. put the resulotion to 800.600 (75) in gta iv
    5 view distance to 16
    6 detail distance to 25
    7.render to high
    8. and put texture setting to low
    9. vechile density to whatever you want
    10. shadow density to whatever you want

11. When your done.. KILL yourself and then you should see the hospital and everything or load a save game

اوه اوه این طوری که بازی به چیز میره خوبه من نداشتم
    عزیزی که گفت سرعت بازی اومده پایین درسته منم داشتم ولی با آپدیت همه چیز درست شد.

اینم یک سری فرق های که با gta san andreas داره که کمی از اونو میگم البته تکراری ها رو نمی گم:

حرکت رانندگان: خوب توی این بازی خوشبختانه رانندگان ماشین ها مثل آدم راه میرن هر چند که یک ضربه ی کوچک شما رو میندازه ولی بهتر از اون رانندگیه دیوانه وار سان اندرس بود

وجود کارواش در این بازی: این بازی با داشتن کارواش معلوم میشه که به قیافه ی ماشین ها هم اهمیت میده یک ماشین تمیز خیلی بهتر از یک ماشین کثیف

تغییراتی در فاحشه خانه ها: خوب من امروز با رمان رفتیم فاحش خانه که خیلی حال داد.یک دختره ای اومد و گفت بیا تو اتاق منم رفتم.بعد از یک دور معمولی که مثل قبل بود دیدم نه فرقی نداره ولی یک بار دیگه امتحان کردم که این دفه خیلی بدتر شد از دفه ی قبل جزئیاتشو نمی گم...
    بازم زیاد حال نکردم گفتم یک دفه ی دیگه ایندفه دیگه دوتا فاحشه اومدن!!!!!!!
    اولش یکم با هم ... بعدشم با من ...

وجود قطار هوایی در این بازی: یک چیزی که در بازی gta وجود داشت سرعت کم وسایل نقلیه بود که در سان اندرس و iv عالی شده در سان اندرس وجود هواپیما کار را برای رسیدن از آن شهر به شهر دیگر آسان می کرد ولی خوب جزئیات نداشت و همچنین قطار زیرزمینیشم در بعضی از مکان های شهر بود و در بعضی نبود مثلا دور لاس ونچوز بود ولی توش نبود خوش بختانه در این بازی هم قطار هوایی داره هم تاکسی هم اتوبوس و ...
    که من اینا رو در منطقه ی بروکین دیدم شاید جاهای دیگه چیز های جالب تری داشته باشه من که تا الان نرفتم.

واقعی تر شدن بزرگراه ها: در بزرگ راه های سان اندرس همه چیز آزاد بود و می توانستید مجانی وارد هر جا بشید اما در این بازی هیچ چیز مجانی نیست. موقع وارد یا خارج از بزرگراه 5 دلار شما باید بدهید که در نوع خود جالبست البته ممکنه قیمت ها در بزرگراه ها فرق کنه ولی اونی که من دیدم 5 دلار بود.

طبیعی رفتار کردن مردم: مردم در هر شرایتی خیلی طبیعی رفتار می کنند مثلا در موقع باران چتر دارن موقع دعوا ها سعی می کنن در اون مکان حضور نداشته باشند و غیره.هر کدوم از مردم کار خاص خود را انجام میدن دختر های جوون با دوستاشون میرن بیرون یکی آبمیوه میخوره یکی داره زنگ میزنه یکی داره چمن ها رو میزنه و ...
    اما در سان اندرس ما شاهد همچین چیزی نبودیم

فیزیک بازی: این بازی نسبت به سان اندرس فیزیک بسیار عالی داره مثلا در سان اندرس زمانی که با ماشینی تصادف میکردید فقط می افتادین ولی در این بازی بسته به شدت همان قدر هم پرت می شوید و چند غلت روی زمین میخورد اگر با ماشینی به کسی بزنید شاهد یک صحنه ی واقعی تصادف میباشید که بسیار دیدنی است آن فرد پرت میشود و به احتمال زیاد میمیرد.همچنان توی سان اندرس پس از مردن کسی اون فرد یا به صورت پشت بود یا به صورت رو. ولی در این بازی حتی مرده ی آدم هم دارای حجم است که راحت میتونید با رد شدن از آن بفهمید که زیر ماشینتان یک چیزی حس میشود.

جزئیات فراوان بازی نسبت به سان اندرس:در این بازی جزئیات به شدت دقت شده است مثلا در سان اندرس به نابود کردن تیر چراق برق آن پس از مدتی از بین میرفت ولی الان اگر به تیر چراغ برق بزنید جرقه زده و به زمین میوفتد و حتی اگر روی ماشینی بیفتد اون ماشین آسیب می بیند !!!
    یا اگر در سان اندرس به صندلی و هر چیزه دیگه میزدید آن صندلی در کل خراب میشد ولی در این بازی فقط قسمتی که زربه خورده میشکند که اگه سمت راست صندلی بشکند نصفه ی شکسته ی سمت چب باقی می ماند و تیکه های شکسته شده روی زمین میماند. همچنین در این بازی شما می توانید تقریبا بیشتر جسم های کوچک را تکان دهید مانند صندلی های آهنی کوچک یا میز نهار خوری کوچک که یک نمونه اش در خانه ی خودتان است.

تفریحات این بازی: در سان اندرس ما شاهد دوست دختر و کاسینو ها و ... بودیم که البته بیشترش در این بازی هم هست البته کازینو رو نمیدونم.
    در این بازی مثل قبل شما می توانید با دوست دختر خود بیرون روید مثلا بروید کافی شاپ و ...
    توی این بازی زمان ماندگاری در هر یک از اون ها زیاد شده و چون من همشونو نرفتم چیز زیادی نمی تونم بگم اما در مورد تئاتر یا همون show میتونم بگم که فوق العاده بود من با دوست دخترم رفتیم یک گوشه نشستیم بعد از آن یک مردی اومد بازیگرا رو معرفی کرد و یک نمایش جادوگری رو برای ما پخش کردند!!!
    که در اواخر هم یک نفر از تماشاگرا پارازیت انداخت که موجب خراب شدن این نمایش شد !!!!!!!
    اما در نمایش دوم که یک زنه ای اومد جک می گفت که من یکیشو بیشتر نفهمیدم که اونم نمی گم برین و خودتون گوش بدید!!!!
    در آخر هم رسوندمش و 2 گزینه اومد خداحافظی معمولی یا عاشقانه که من دومی رو انتخاب کردم
    بعد از کمی بوسیدن رفت خونش.
    در این بازی با وجود بولینگ که البته خیلی سخته زدنش و دارت و تلویزیون تفریحات بیشتری اضافه شده. داشتم کانال های تلویزیون رو نگاه میکردم که در کانال اخبار تصادفات شهر را نشون داد که منم توش بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یک کانال بود که از سان اندرس تبلیغ میکرد. یکی دیگه بود که کارتون میزاشت یکی هنری بود و ... . درمورد کافی نتم من هنوز پیدا نکردم پیدا کردم میگم چه جوریه.

خوب فکر کنم کافی باشه ولی بازم اگه مورد خاصی دیدم میگم در ضمن اینا مثل اینکه خیلی عقده ی موبایل دارن که همش زنگ میزنن یا sms میدن!!!!!
    مخصوصا رومن و حالا یک چهره ی خشن از نیکو نشون میدم که واقا بی رحمه یارو داشت التماس میکرد نکش منو ولی اون با یک تیر کارشو ساخت و گفت برو گم شو!!!!!!

در ضمن ببخشید که کیفیت پاینه چون من بلد نیستم اسکرین شات بزارم اگه کسی بلده بگه
    Last edited by 779; 07-12-2008 at 20:40.

7. 9 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منم بازی رو خریدم....امیدوارم اشتباه نکرده باشم........

آخه این بازی از سری بازی هایی هست که عشقمه و اگه بازی نکنم دیوونه میشم.....

مخصوصا این که سری جدیدش هست......

در جواب به دوست خوبمون داوود جون هم بگم که یکی از بچه ها داره با درایور جدید و کرک راحت و بدون مشکل بازی میکنه.....

البته این حرف رو قبول دارم که این بازی واقعا شانسی و روی سیستم های خاصی و با سیستم عامل خاصی از جمله ایکس پی سرویس پک 3 اجرا میشه و روی هیچ کدوم از ویندوز های دیگه یا اجرا نمیشه یا به سختی اجرا میشه.......

خلاصه داوود جون ..... شما هم هیچ چیزی رو از دست ندادی......تازه شانس اوردی که زود بازی رو خریدی.....یه دفعه دیدی ارشاد لج کردو یه دفعه همشو جمع کرد......حالا فوقش سی دی بازی رو میزاری یه جایی و اصلا جا نمیگیره تا به قول خودت پچش بیاد......اینکه دیگه اعصاب خوردی نداره عزیزم.......یه چندتا نفس عمیق بکش و تا اومدن اون پچ صبر کن........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

ناامیدتون نمیکنم ولی
    این بازی نیست که پچ و درایور مشکلش حل بشه
    چند وقت پیش Rockstar بازی Bully رو برای pc بیرون داد من که این بازی رو رو ps2 بازی کرده بودم بخاطر چند مرحله اضافه و کانسپت ها و کلاس های جدید این بازی رو برای pc هم گرفتم
    در کمال ناباوری بازی مربوط به ps2 (که البته برای pc از روی xbox360 پورت شده بود) روی سیستم من که کرایسیس رو راحت اجرا میکرد با افت فریم شدیدی همراه بود
    در حالی که با گرافیک ps2 هیچ فرقی نداشت
    همون موقع متوجه شدم که چه بلایی قراره سر Gta iv بیاد چون اونم به همین شیوه و با فاصله ی اندکی از Bully برای pc میومد!

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

روی کارت گرافیک ati x1250 اجرا می شه؟
    دوست من روی قدرتمندترین کارت گرافیک جهان یعنی 4870x2 افت فریم داره چه برسه مال شما!البته مال من 4870 هست.
    خوب چرا عصبانی نباشم؟!هان بگو؟!
    پس این 7 ماهه چه غلطی کردن با گردن شکستشون؟!یعنی هیچ tester توی شرکتشون وجود نداره؟!چطور این باگ های بزرگ رو با اون چشمهای کورشون ندیدن؟!یادمه نسخه ی کنسولی رو داده بود دست تسترها و بعد که مطمعن شدن هیچ اشکالی وجود نداره دادن بیرون!دوست من به نظرم یه خورده واقع بین باشین!دوستان عزیز این شرکت ما رو به عنوان تستر اینجا گذاشته نه گیمر!!!خوب دیگه من برم فکر کنم یه خورده زیادی قاطی کردم ولی اگر شما یکی از طرفداری های واقعی جی تی ای باشین میفهمین من چی میگم!به نظر برین قدر همون سن اندریاس رو بدونین!
    Last edited by davoodf; 07-12-2008 at 20:26.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوست من روی قدرتمندترین کارت گرافیک جهان یعنی 4870x2 افت فریم داره چه برسه مال شما!البته مال من 4870 هست.

خوب چرا عصبانی نباشم؟!هان بگو؟!
    پس این 7 ماهه چه غلطی کردن با گردن شکستشون؟!یعنی هیچ tester توی شرکتشون وجود نداره؟!چطور این باگ های بزرگ رو با اون چشمهای کورشون ندیدن؟!یادمه نسخه ی کنسولی رو داده بود دست تسترها و بعد که مطمعن شدن هیچ اشکالی وجود نداره دادن بیرون!دوست من به نظرم یه خورده واقع بین باشین!دوستان عزیز این شرکت ما رو به عنوان تستر اینجا گذاشته نه گیمر!!!خوب دیگه من برم فکر کنم یه خورده زیادی قاطی کردم ولی اگر شما یکی از طرفداری های واقعی جی تی ای باشین میفهمین من چی میگم!به نظر برین قدر همون سن اندریاس رو بدونین!

عزیزم برا چی اینقدر عصبانی میشی خودارو شکر کن که همینم راک ساتار داده اول که اصلا نمی خواست بده تازه پچم داره میده بعدشم توی کامپیوتر من هیچ مشکلی نداره نه از قبیل سایه و نه از قبیل افت فریم اول داشتم اما با نصب درایور همه چی درست شد الان من خیلی حال میکنم با بازی کردنش دنیا بهم حال میده لطفا مطالب بالا رو بخون بفهم چه فرقی با سان اندرس داره. نقطه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در ضمن ببخشید که کیفیت پاینه چون من بلد نیستم اسکرین شات بزارم اگه کسی بلده بگه

عزیزم اسکرین شات که کاری نداره...... دکمه Print Screen که بالای کلیدهای Delete و insert هست رو بزن......

بعدش برو توی برنامه ی Paint و دکمه های Ctrl+V رو بزن و عکس که اومد Save As کن.....بعدشم آپلود واسه ما ندید بدیدا ........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •