خوب بزار ببینیم رفیق.
ما هم میزاریم.
از بابت تصاویر هم ممنون خیلی عالی بود.
اینم معشوقه ی دکتر:
![]()
خوب بزار ببینیم رفیق.
ما هم میزاریم.
از بابت تصاویر هم ممنون خیلی عالی بود.
اینم معشوقه ی دکتر:
![]()
سلام دوست عزیز
خواهش می کنم . من همین امروز یا فردا سیوم را می زارم . اما قبل از اون چند تا عکس دیگه :
1- این عکس موقعی هست که بذر گل مهتاب که کارن بهم داده بود رشد کرده و کارن از این بابت خوشحاله .
2- این هم برای جشن شکرگزاری از خدایانه که روز قبلش با Ann قرار گذاشته بودیم با هم بریم که تو اولین عکس اومده دنبالم و بعد از جشن هم به پیش نهاد اون رفیتم به آبشار .
سلااااام
ممنون از همه ی دوستان بابت دموهای زیبایی که میگذارند... خسته نباشین
بذار aqua جان ....من تو صفحات قبل سیو پاییز سال دومم رو گذاشتم... از اون موقع تا حالا زیاد بازی نکردم .. ولی چشم ما هم میذاریم...![]()
خوشحال میشیم سیو شما رو هم ببینیم
خوب و اما قسمت دوم ماجرای دعوای کارن و Ann
سلام
من چند تا سوال دارم :
1- از کوتوله ها فقط میشه یک کیسه چای گرفت ؟ آخه از وقتی که یک کیسه گرفتم دیگه وقتی ساعت 3:10 می رم پیششون در مورد کار حرف می زنند و برای شروع مهمانی چای از من چیزی نمی خواهند .
2- این دموی ظهر کردن Kappa الهه ی عشقه ولی نمی دونم چرا بعد از گرفتن توت فرنگی قدرتی از اون باز هم تعداد توت فرنگی های قدرتیم 7 تاست و تغییری نکرد ؟
اینم از سیوی که قولش را داده بودم . دوستان هم لطف کنند سیوشون را بزارند .
لینک رپیدشیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک گوگل پیج :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من چند تا سوال دارم :
فقط در فصل بهار.1- از کوتوله ها فقط میشه یک کیسه چای گرفت ؟ آخه از وقتی که یک کیسه گرفتم دیگه وقتی ساعت 3:10 می رم پیششون در مورد کار حرف می زنند و برای شروع مهمانی چای از من چیزی نمی خواهند .
توت فرنگی سبز رنگ هست.2- این دموی ظهر کردن Kappa الهه ی عشقه ولی نمی دونم چرا بعد از گرفتن توت فرنگی قدرتی از اون باز هم تعداد توت فرنگی های قدرتیم 7 تاست و تغییری نکرد ؟
این توت قرنگی نیروی شما رو برای کشاورزی زیاد می کنه و جزو 10 توت فرنگی قدرتی محصوب نمیشه.
آره فقط یه کیسه چایی میتونی بگیری ...یعنی در طول سه سال اول فقط 3 تا میتونی بگیری ...1- از کوتوله ها فقط میشه یک کیسه چای گرفت ؟ آخه از وقتی که یک کیسه گرفتم دیگه وقتی ساعت 3:10 می رم پیششون در مورد کار حرف می زنند و برای شروع مهمانی چای از من چیزی نمی خواهند .
تایید میشهنقل قول:
2- این دموی ظهر کردن Kappa الهه ی عشقه ولی نمی دونم چرا بعد از گرفتن توت فرنگی قدرتی از اون باز هم تعداد توت فرنگی های قدرتیم 7 تاست و تغییری نکرد ؟
توت فرنگی سبز رنگ هست.
این توت قرنگی نیروی شما رو برای کشاورزی زیاد می کنه و جزو 10 توت فرنگی قدرتی محصوب نمیشه.
ممنون aququest بابت سیو... چشم به زودیاینم از سیوی که قولش را داده بودم . دوستان هم لطف کنند سیوشون را بزارند .
سلام
عروسک جان و جناب SANR خیلی ممنون که به سوالم جواب دادید .
اما این هم دموی موقعی که سگم با سگ Barley جفت گیری کرده و تا یک هفته دیگه بچه دار خواهد شد . ان شاءالله بعد از بچه دار شدن هم از بچه ها عکس می زارم .
سلام
اینم یه عکس از مریض شدن بچه ام ... که البته فکر کنم همه دیدن این دمو رو ....
این فقط یه صحنه اشه ... هنوز وقت نکردم mixe کنم ... میکس میکنم کاملشو براتون میذارم
شاد باشید
وقتي خونت بزرگ باشه بايد شنبه ها به برنامه ي TV Shop نگاه كني بعد بري به Inn و با تلفن وسيله رو سفارش بدي هر هفته يك وسيله رو معرفي ميكنه ، توي اون وسايل شكر و نمك هم هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)