تر خدا يکي جواب مارو بده خيلي ضروري.باتشکر
تر خدا يکي جواب مارو بده خيلي ضروري.باتشکر
دوست عزیز یک بار فول وایپ کن درست میشه!
برو وبلاگزیادی هست با توضیحات و نشریه بچه ها هر کدومو فکر میکنی مناسبت همونو دانلود کن نصبش کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
اگه دقت کنید جایی که هنزفری گوشی میخوره کناراش یه جای خالی هست که توش 2تا زبونه فلزی هست میخواستم ببینم اون برای چیه؟؟
![]()
اون جای خالی مخصوص هندزفری های مخصوص سونی هست که امکان جلو و عقب بردن آهنگ رو دارند مثل mh810
دوستان این رام جینجر اکسپریا 15 انگاری طریقه ی نصبش با نسخه ی های قبلیش فرق میکرد و باید از طریق backup & resture نصب میشد !! منم خواستم اینکارو کنم و فایل هاشو رفتم جایگزین بک اپی که از قبل داشتم کردم!!
.
حالا دیگه گوشی بالا نمیاد !! ا و فقط تا لوگوی جینجر اکسپریا میاد و ساعت ها میمونه !!
.
چیکار کنم ؟!حتی وقتی گوشی رو روشن میکنم با دکمه ی back و اینا هم وارد منوی ریکاوری نمیشه !! و کلا دستم بستست ! لطفا کمک کنید
![]()
کسی نمیدونه یا پیش نیومده برا کسی ؟
میدونید این هندزفری ها هست؟؟قیمت اش چند؟؟
اگه نمیتونی بازش کنی ریکاوری با نرم افزار فلش تولس گوشی فلش کن
یعنی راه دیگه ای غیر از فلش نیست ؟!نمیشه فلش کردم مستقیم رام مورد نظر نصب شه ؟! یا اینکه حتما طبق اموزش باید رام رسمی نصب شه و اون همه مرحله رو برای روت کردن و نصب منوی ریکاوری و این مسخره بازی ها انجام بدم تا بتونم دوباره بیام رو رام کاستوم
؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)