خب اگه میشه راه اورکلاکشو بگید گوشیم روت هستش
خب اگه میشه راه اورکلاکشو بگید گوشیم روت هستش
نرم افزار SetCPU رو دانلود کنین...
من توصیه میکنم برای اورکلاک به جای اینکه خودتون اینکارو بکنین ، یه کرنل مثل کرنل Doom بریزین... چون کامل استیبل درش آوردن![]()
والا من نمیدونم دوستان این قیمتها رو از کجا میگن
توی تبریز کابل hdmi فابریک سونی اریکسون 18 الی 23 تومن هست
محافظ lcd براق ضد خش هم قیمتش 10 الی 15 تومن هست
محافظ lcd براق کپسی کیس اصل رو هم بطور جدا 10 تومن می فروشن
اینجوریکه به نظر میرسه قیمتها توی تبریز خیلی بالاست!!!
Last edited by ramintab; 15-12-2011 at 17:47.
نه کلاً میخواستم بدونم
الان برای شما
همچین چیزی داره؟
از نون خشکی خریدی ؟ جسارت نشه ها ! ولی با عقل جور در نمیاد یه کابل 2 تومن ! چون لوازم این گوشی بی خود قیمتش بالاست !
بله قیمت های تبریز بالاست
لوازمی که من قیمت دادم اصلی و فابریک بودن که فروشنده ها لطف می کنن از روی گوشی ها بلند می کنن جدا می فروشن ! خود این گوشی مگه چند وقته که اومده که لوازم تقلبیش به این سرعت بیاد ؟
شیراز هم همه خبر دارن که قیمت های واقعا مناسبی نسبت به شهر های دیگه داره !
Last edited by Masoud-Studio; 15-12-2011 at 18:43.
بچه ها کسی اینجا هست قبلا گالکسی s داشت باشه الان آرک گرفته باشه ؟ یا هر دو تاشو با هم داشته باشه ؟
میخوام بدونم باترش در برابر گالکسی چه جوریه ؟ ضعیف تره ؟
قاب محافظ Arc
مخصوص کسایی که نگران خدایی نکرده ، زمین خوردن گوشیشون هستن
تو سایت های خارجی $24 قیمت زدن
سایت اند-روید هم تقریبا 40 هزار تومن + 15 تومن هم هزینه ی ارسال !
حالا شیراز چند ؟؟ 22 تومنloooool حتی از سایت های خارجی هم ارزون تر !! ( در ضمن یه بر چسب ال سی دی هم روش هست )
اون برچسب محافظ ال سی دی بود که گفتم 5 تومن ، همون رو بهم داد 3 تومن . دیگه حساب کنید این قاب محافظ دیگه حداقل 18 یا 19 می شه ازش خرید .
کابل N8 که 8 تومن قیمت کرده بودم هم همین کابلی هست که دوستان لطف کردن عکس گذاشتن ، دیگه لازم ندیدم عکس بگیرم .
یکی از دوستان من گلکسی داره ، میگه اگه با گوشی زیاد کار نکنم ( بازی ، برنامه و ... استفاده نکنه ) 4-5 روز باتری داره
Last edited by Masoud-Studio; 15-12-2011 at 23:28.
دوستان یه برنامه معرفی کنید که بتونم تو گوشیم فیلمهای با فرمت mkv 720 p رو به خوبی باز کنم.با برنامه mx video player زیاد جالب اجرا نمیشه
MX که خیلی خوبه
مشکل کجاست؟!
من فیلم ترمیناتور 4رو با بالاترین کیفت دانلود کردم الان با این باز کردم کیفیت تصویرش حرف نداره تنها مشکلم صداشه که ویز ویز میکنه ولی فیلمایی با فرمتای دیگه باز کردم صداش خوب بود یکیم اینکه این فیلمو(ترمیناتور 4)مثلا وقتی میخوام فیلمو بکشم جلو وقتی که میکشم بعد از 2 دقیقه تصویر میادو به جلو کشیده میشهیعنی همون لحظه که میکشم جلو یا عقب تصویر نمیاد در حالی که واسه فیلمای دیگه اینجوری نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)