تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 507 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان عزیز برای چندمین بار در چند صفحه اخیر تذکر داده میشه که در این تاپیک نقل قول نباید بگیرید !
    نیاز به بررسی و تحلیل تجربیات دیگران نیست اینجا مکانی هست که صرفا تجربیات در اون بیان میشه
    قضاوت و برداشت های شخصی خودتون از تجارب دیگران رو بیان نفرمایید
    ممنون

2. 15 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض یه توصیه برای آینده

در آینده اگه ازدواج کردید و صاحب فرزندانی شدید. هرگز پشت سر یکی از اونها جلوی بقیه بچه ها صحبت نکنید و بدیشو نگید
    توصیه می کنم وقتی فرزندان خونه نیستن یا حتی وقتی خودتون و همسرتون بیرون منزل هستید راجع به این مسائل صحبت کنید. این کارها باید دور از چشم بچه ها باشد.
    و منظورم از بچه ها سنین کم نیست بلکه خصوصا جوانان هستن
    همه بچه ها مثل هم نیستن ممکنه حرفاتونو بشنوه و حرفی هم نزنه اما مطمئن باشین از داخل داغون میشه

4. 14 کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    این پست یه خورده طولانی میشه ولی واقعا واقعا واقعا داره با روح و روانم بازی میکنه و چون نمیشه برای افراد اطرافم بگمش، اینجا میگم که لااقل به دوستان کمکی کرده باشم:
    من چند وقتیه اومدم توی یه کارگاه CNG کار میکنم... ماشینای مختلف، مشکلات یکسانی دارن!! ریپ زدن، خفه بودن ماشین و روشن نشدن روی گاز...

این سه دلیل، تقریبا روزی 4-5 تا ماشین رو میکشه کارگاه ما...
    خوب، حالا چی با روح و روان من بازی میکنه؟؟؟
    1- یه بابایی اومد گفت اقا ماشینم خفس! استاد(بهترین توی شهرما!! و واقعا بهترینه!) که شیر حداکثرت خرابه... برو بیار (4 تومن!)....
    درست نشد، گرفت رگولاتورش رو شست....(40 تومن شستن، 55 تومن قطعات!!) که درست نشد...
    داد رفت یه رگولاتور دیگه اورد نصب کرد که بازم درست نشد....
    دوباره اومد( یکی دو روز بین هر اومدن!!)... گفت اقاجون شمع و وایر ها.... (30+36).... درست نشد....
    اومد گفت استپ موتور کثیفه بذار تمیز کنم.... (25)....
    اومد دوباره، استاد مربوطه استپ موتور رو جدا کرد و یه دور زدن درست شد..... گفت استپ موتورت خرابه برو عوض کن...

یه پسر 24-5 ساله بود که طی یک هفته، نزدیک به 250 تومن خرج ماشینش کرد برای یه قطعه‌ی 15 تومنی! :| واقعا واقعا براش ناراحت شدم....

2- یه پسر همسن خودم 21-2 ساله، سوار سمند اومد با همون مشکل بالایی.... استاد مربوطه گفت اینکه پولدار اشکال نداره !! برو پسر جون... برو رگولاتور رو عوض کن! برو کلید عوض کن... برو کوفت عوض کن برو زهر مار عوض کن....

بعدشم فرستادیمش بره شمع و وایر رو عوض کنه و اینا(خودش اشنا داشت!)‌ رفت و برگشت استاد کار من نبود، گفتم بذار شمعت رو واز کنم گفت بابا الان 30 تومن دادم تمیز کردن.... وقتی باز کردم دیدم شمعا دست نخوردن(حتی باز هم نشده بودن) و فقط وایر ها رو عوض کرده بودن و این بنده‌ی خدا تا رفته بود وایر بیاره و برگرده، طرف گفته بود که اره شمعا رو عوض کردم....

با چند مورد دیگه که طولانیه.... این پسره واقعا دلم براش سوخت.... چون بهم گفت خدایی پول همرام نیست بهت بدم و من گفتم برو بابا چی میگی پول بدم پول بدم!!!!

یاد خودم افتادم که با سمندم میرفتم دم تعمیرگاه‌ها و ماشینم درست که نمیشد هیچی، چندین و چند هزار تومن هم خرج میکردم.....

لذا، برای دوستان میخواستم بگم که:
    1- به هیچ عنوان، تنهایی پیش تعمیرکار نرین...
    2- به هیچ عنوان تعمیرکار رو با ماشین تنها نذارین... (اگر قرار بود برین قطعه بیارین، یکی بالا سرش بمونه)....
    3- قبل از رفتن پیش تعمیر کار، تو اینترنت و انجمن های خودرویی (همین سایت و سایت تیونینگ تالک!) پرس و جو کنین و یه ایده‌ی کلی از ایراد ماشین بگیرید...
    4- یه مغازه‌ای چهار مغازه بالاتر از مال ما هستش که تا 6 ماه کارگر این استاد ما بوده و خودش مغازه زده...!!!! بنابراین حتمی با 5-6 تعمیر کار مشکلتون رو چک کنین...
    5- اینکه یه نفر توی تعمیر رادیاتور پراید خوبه و حرفه‌ای، به این معنا نیست که میتونه رادیاتور سمند یا پژو یا پیکان شما رو هم با همون کیفیت تعمیر کنه...

ببخشید که طولانی شد.... ولی واقعا نگاه 10-12 مشتریی که اومدن و صدها هزار تومن پول خرج کردن و مشکلشون حل نشد و راننده‌ی تاکسیی که رنگش پرید و گفت به خدا پول ندارم 30 تومن بهت میدم من صبح تا شب کار میکنم برا 20 تومن و تازه مشکلم رو هم حل نکردی حتی نمیذاره خوابم ببره.... من چند روزه که دارم کار میکنم و هنوز هیچ حقوقی هم نگرفتم... هیچ انعامی نگرفتم... هیچ دروغی نگفتم... هنوز تو حروم خوری هاشون هیچ نقشی نداشتم و میخوام بزنم کنار و میخوام از این کارگاه فرار کنم...

تو رو خدا پولتون رو با سهل‌انگاری و رعایت نکردن چند مورد بالا و سایر موارد موجود که من یادم نمیاد! نریزین تو حلق این نامردا...

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

.
    .
    .
    ببخشید که طولانی شد.... ولی واقعا نگاه 10-12 مشتریی که اومدن و صدها هزار تومن پول خرج کردن و مشکلشون حل نشد و راننده‌ی تاکسیی که رنگش پرید و گفت به خدا پول ندارم 30 تومن بهت میدم من صبح تا شب کار میکنم برا 20 تومن و تازه مشکلم رو هم حل نکردی حتی نمیذاره خوابم ببره.... من چند روزه که دارم کار میکنم و هنوز هیچ حقوقی هم نگرفتم... هیچ انعامی نگرفتم... هیچ دروغی نگفتم... هنوز تو حروم خوری هاشون هیچ نقشی نداشتم و میخوام بزنم کنار و میخوام از این کارگاه فرار کنم...

تو رو خدا پولتون رو با سهل‌انگاری و رعایت نکردن چند مورد بالا و سایر موارد موجود که من یادم نمیاد! نریزین تو حلق این نامردا...
    می دونم نقل قول درست نیست ...ولی...
    بابت مطالب خوبتون ممنونم. این احساس مسئولیت و انساینتتون قابل ستایشه... موفق باشین.
    --------------------------------
    تجربه مشابه شما:
    سعی کنید فنی کار باشید و سریع چیزی خراب شد ندوئید تعمیرگاه ها! خودم وسایل مثل جاروبرقی ،موتورو ماشین،کولر،آبگرمکن، پنکه و وسایل های برقی دیگه اگه خراب بشه این طور عمل می کنم:
    1- سرچ خرابی وسیله تو نت و گوگل!
    2- اگه آشنا داشته باشم و بچه های برق باشن ازشون تلفنی سوال می کنم!
    3-کسی نباشه خودم با احتیاط باز می کنم وسیله رو و نگاه می کنم ببینم اگه از دست خودم بر اومد خودم تعمیر می کنم!
    4-اگه نشد و دیدم نمی تونم درست کنم دنبال یه تعمیر کار آشنا و معتمد از دوستان می گردم تا برام درستش کنه!
    5-اگه هم آفتابه خرج لیحمه و درست نمی شه یا خرج درست کردنش از نوش که یه سال حد اقل بهم بدون دردسر جواب می ده می فروشمش دست دو خریدا و نوشو می گیرم
    !

7. 11 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام .

هيچ گاه توي پيرامون محيط خود زباله نريزيم حتي پوست تخمك ......

محتوای مخفی: .... 
    پيامبر گرامي اسلام فرمودند :

ملعون است كسي كه كار خود را بر دوش ديگري بيندازد .....
    يه لحظه فكر كنيم اگر واقعا اين حديث توي ما فرهنگ سازي مي شه چه قدر مفيد بود حداقل اش اين بود كه ديگه هيچ گاه توي خيابان و كوچه ها زباله اي نميديدم .........و چه قدر از مشكلات زندگي ما ادم ها حل ميشه . همه اش توقع داريم ديگران براي ما كاري بكنند ......

9. 12 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

وقتی خواستید شکلات(از این جعبه ای ها ) بگیرید و برای کسی ببرید حواستون باشه فقط به قشنگی و قیمت بالاش توجه نکنید! خوب بخونید نوشته هاشو تا بدونید چه طعم و مدلی هستش! متاسفانه علیرغم صرف هزینه زیاد یک شکلات بسیار بسیار زیبا و خوش قیمت رو تهیه کردم بردم برای یک عزیزی چشمتون روز بد نبینه اینقدر بد طعم بود که خدا میدونه! شکلات با طعم بادام تلخ!!!
    هیچی دیگه کلی خجالت زده هم شدم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تو خیابونا ول نگردید قیافتون تابلو میشه

12. 4 کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من تجربياتي كه خودم كشف ميكنم رو توي گوشيم Save ميكنم.چند تاشون رو براتون مينويسم . مثال هايي رو هم واستون زدم همش توي زندگيم داره رخ ميده !

1-حرف زور رو تا جايي كه ميتونين قبول نكنين و كسي رو هم روز نكنين.

2- " نه " رو خيلي راحت بگين.مثلا دلتون نميخواد با يكي از دوستاتون برين بيرون ، خيلي راحت بگين نه.يا مثلا اگه كسي بهتون قليون يا سيگار تعارف كرد ، اگه نميخواين بكشين راحت بگين "‌ نه " ، باور كنين ارزششو داره !
    (درضمن هيچوقت با دورغ طرف رو نـپـيـچـونـيـن !)

3- تا جايي كه ميتونين " راستگو " باشين ! حتي توي كوچيك ترين چيز ها هم سعي نكنين كه از دروغ استفاده كنين ! اگه نميخواين راستشو بگين ، دروغ نگين ! با دروغ ، اعتماد از بين ميره ! مثلا من خودم يه رفيق دارم كه از بس دروغ ميگه و تو حرفاش برزگ نمايي ميكنه ، تقريبا بيشتر حرفاشو قبول ندارم حتي حرفاي معموليشو.

4-عادت هاي بد روزمره مثل تيك هاي عصبي تون رو حواستون بهشون باشه و اونا رو شناسايي كنين. معمولا آدم وقتي يه ذره استرس و تپش قلب ميگيره ، تيك هاي عصبي مثل تكون دادن پا بيشتر خودشون رو نشون ميدن ! سعي كنين اول يه نفس عميق بكشين و بدنـتـون رو شل كنين حواستون به اون تـيـك باشه كه تكرارش نكنين ! خيلي بدرد ميخوره مخصوصا سر جلسه امتحان !

ادامه دارد ...

14. 9 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

کسایی رو مثل من رو هیییچ وقت نصیحت نکنید
    منظورم اینه که شاید کسی دوست نداشته باشه شما بهش نصیحتی بکنید
    منم دوست ندارم

16. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

کسایی که الان بزرگن تو سن نوجونی از چه کاری هایی پشیمونن که انجام باید میدادن ولی ندادن

18. 4 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •