[QUOTE=Sh4|)0w;6755705]فکر نمیکنی این rain drops که بهش معرفی میکنی زنونه است؟؟
بهترین کارای اجمل به نظرم اینا هستند و کیفیتشون به نسبت کارای ارزون دیگه خیلی بهتره:
Vice
Shadow
Utopia
Chemistry
وایس دقیقا همون مدل شیرینه که دوست داری
[QUOTE=Sh4|)0w;6755705]فکر نمیکنی این rain drops که بهش معرفی میکنی زنونه است؟؟
بهترین کارای اجمل به نظرم اینا هستند و کیفیتشون به نسبت کارای ارزون دیگه خیلی بهتره:
Vice
Shadow
Utopia
Chemistry
وایس دقیقا همون مدل شیرینه که دوست داری
Last edited by arsenal_mmm; 07-01-2012 at 23:25.
با سلام خدمت شما دوست عزیز
حقیقتش از خرید محصولات دبی پشیمونم.
ولی با این حال میخواستم بوی این کارای اجمل رو که به ترتیب از vice شروع کردی رو اگه امکان داره برات واسم تشریح کنی وموندگاریشونم بگی؟
مرسی![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
آقا دمت گرم
زنونه کردونش زیاد برام مهم نیست. ادکلنه دیگه می زنیم
پس وایس از همشون بهتره
من 50 میل را دیدم 15 تومنه
درسته؟
vice:
شیرینی کاپتان بلک رو داره و خنکی کول واتر و در عین حال بوی ادویه ای ch کارولینا هررا توش هست...بهترین توصیفیه که میتونم ازش بکنم.
shadow:
دو مدل داره اولین مدلش که جعبه اش آبیه به علت نت غالب وتیور بویی بسیار شبیه به zirh ikon و همین طور عطرای دیگه وتیور مثل لالیک مشکی رو میده
مدل بعدیش که بالای جعبه اش طوسیه دقیقا بویی شبیه به 212 معمولی که قوطیش طوسیه داره یه کمی هم بوی پودری دیور هوم اینتنس توش هست.
utopia:
بوی تنباکوی غالبی داره که بسیار شبیه به بوی شیگار وینستونه و همینطور بوی ادویه زیاد باهاش قاطی شده اما بوی مرکبات باعث شده نه تنها گرم نباشه بلکه کاملا خنکه
chemistry
بوی گیاهی داره که شیرینه و قاطی شده با ادویه و چوب
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
محض اطلاع بگم که من تا حالا ادکلنی از اجمل ندیدم که 50 میل باشه...اشتباه دیدی فکر کنم...ادکلنای مردونه اجمل اصلا تو بازار 50 میل ندارن...مگه 100 میلش چقدر قیمت داره که بخوان 50 میلشو بزنن
احتمالا 100 میلش رو دیدی که 15 تومن بوده...خودم دیشب رفتم یه 100 میل دیگه از وایس گرفتم چون خرید قدیمش بود و برای نمایش گذاشته بود روی طبقه یعنی آکبند نبود بهم داد 13 تومن..الان فکر کنم اغلب جاها 20 به بالا میدن 010
ولی من فکر کنم vice رو 50 میلشو دیدم.
کمیستری هم فکر کنم 100 میل نبود.شیشه اش رو ندارم ولی فکر کنم 90 بود.
کسی میدونه چرا vice تو سایت اجمل نیست !؟ ( بقیه همه هستن )
یه کم درباره این بیشتر میگی ؟ بوی تنباکویی و سیگارش فقط واسه اولشه یا نه تا آخرش این بو رو میده ؟ ( بقیه فکر نمیکنن سیگار کشیدیم ؟utopia:
بوی تنباکوی غالبی داره که بسیار شبیه به بوی شیگار وینستونه و همینطور بوی ادویه زیاد باهاش قاطی شده اما بوی مرکبات باعث شده نه تنها گرم نباشه بلکه کاملا خنکه)
البته بگم من خودم عاشق بوی تنباکویی و تا حدودی سیگاری هستم
دوستان سلام
اگه امکانش هست میخواستم یجایی تو تهران بهم معرفی کنید که بتونم ادکلن لالیک اصل بگیرم.
اگه کسی قیمتشم داره لطف کنه ممنون میشم.
با احترام.![]()
کمیستری 90 میله اما وایس فقط 100 میل داره...من که تا حالا 50 میلشو ندیدم و اینترنت هم هر چی سرچ زدم 50 میلشو نیافتم.
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
درسته بوی تنباکو میده اما مسلما هیچ ادکلنی وجود نداره که بزنی و پیرهنت بوی سیگار بگیره...منم منظورم از بوی سیگار بوی دود سیگار نیست که لباس بعد سیگار کشیدن میگیره...بلکه منظورم بوی توتون خشک و خام سیگاره...بوی محتویات داخل سیگار قبل از کشیده شدن رو میده...به همراه بوی ادویه..چون انگار بیسش تنباکوئه تا آخر بوی تنباکو میده...سایتای شرکت های اماراتی کلا هر چند سال یه بار آپدیت میشه...مثلا به غیر از وایس اون یکی ادکلن شادو ورژن دومش هم روی سایتشون نیست....یا مثلا تو سایت رصاصی هم ادکلن رویال سبزش نیست...زیاد سایتاشونو جدی نگیر
سایتا
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
عطرفروشی مادر تو ولیعصر بین عباس آباد و تخت طاوس.
عطر فروشی شقایق تو وزرا..
عطرفروشی گل آفتاب تو بوستان پونک..تنها جاهایی هستن که من بهشون کاملا اعتماد دارم
Last edited by arsenal_mmm; 08-01-2012 at 20:27.
دوستان امروز رفتم آرامیس طلایی خریدم. قبلا 55 میخریدم ولی الان با تخفیف 74![]()
دوستان اگر کسی ادکلن اصل با قیمت مناسب خواست بگه تا راهنماییش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)