الان ميرم پيش معشوق برميگردم....
الان ميرم پيش معشوق برميگردم....
سلام جنابه مومن خدا تبریک می گم صندلی نشین شدنتون رو ...
من چند تا سواله کوتاه می کنم که خیلی وقتتون رو نگیرم ...
1- نظرتون در این باره و البته توضیحتون در موردش ؟
2- خدا رو چه قدر می شناسید؟وايسا حرف دلمو بزنم جنابعلي كه استاد چت كردن تو فروم هستي تا حالا بن شدي بابت اين قضيه...دم از قانون نزن كه شماها امير پي سي و بنده رو بن كرديد..
3- اسمه چند نفرو که فکر می کنید حضورتون ذله شون کرده رو بگید ..
4- الان خوشحالید که رویه صندلی نشستید؟ دقیقا چه اخساسی دارید؟
5- به نظرتون چند صفحه می تونید به صفحاته صندلیه داغ اضافه کنید؟
مرسی به خاطره وقتی که خواهید گذاشت
سلام. مومن خدا من از کمتر کسی تو این تاپیک سئوال پرسیدم ولی میخوام از تو چند سئوال بپرسم. البته سئوالهای من یه کم جنجالیه ببخشید !
اولین سئوال !
نظرت در مورد این عکس چیه ؟
![]()
درست حسابی جواب بده که سئوالهای دیگه ای هم دارم
باسلام
1.اگر ميتوانستي يك از خصوصيات اخلاقيت رو عوض كني، كدوم رو را عوض ميكردي؟
2.اگر قرار باشد مهربانترين مرد يا زني را كه تا به حال ديدهاي، نام ببري، او چه كسي خواهد بود؟
3. جالبترين نام مستعاري را كه يك نفر براي خودش انتخاب كرده است بگو ؟
4. مضحكترين اتفاق را كه تا به حال ديدهاي نام ببري، كدام را نام ميبري؟
5.اگر قرار باشد بهترين دوست تو كاري را تجربه كند كه تو قبلا كردهاي، ترجيح ميدهي كدام كار را تجربه كند؟
6.اگر ميتوانستي از رمانتيكترين لحظهاي كه تا به حال داشتهايد فيلمبرداري كني، كدام لحظه را انتخاب ميكردي؟
7.اگر قرار باشد به غيراخلاقيترين كاري كه كردهاي اعتراف كني، به چه كاري اعتراف ميكني؟
8.اگر قرار باشد عاشقانهترين جملهاي را كه تا به حال شنيده اي انتخاب كني، كدام را انتخاب ميكني؟
9.اگر قرار باشد از زشتترين حرفي كه در عصبانيت به زبان آوردهاي ياد كني، از كدام موقعيت ياد خواهي كرد؟
10.اگر قرار باشد يك خواننده اپرا در فضايي شاعرانه فقط براي تو برنامه اجرا كند، چه خوانندهاي را انتخاب ميكني؟
فعلا![]()
شلام مجدد
داش مجير زندگي رو چي معنا ميكنه؟
اهل شعار هست ؟
خدايي چقدر راست ميگه ؟
چقدر براش مهم كه ديگران در موردش چي ميگن ؟
به به ببين كي اومده روي صندلي .
سلام مونم خدا جونم .
سعيد بلا از صندلي پريد پايين تورو گذاشته جاي خودش عجب زبليه اين سعيد .
مومن خدا چند تا سوال دارم .
اگه امروز فرشته مرگ بياد سراغت بگه بيا بريم بهش چي ميگي ؟ حاظري بري ؟
اگه به درامد ميلياردي دست پيدا كني چه مي كني ؟
خوشبختي يعني چه و خوشبخت كيه ؟
همين ها رو جواب بده تا فردا .
دوستت دارم يك عالمه اين رو خودتم مي دوني .......![]()
مومن خدا اسم سنگینی واسه خودت انتخاب کردی.من نمیشناسمت تازه همین جا تو این تاپیک افتخار آشنایی باهات رو پیدا کردم.تا چه حد سعی کردی برای خدا باشی .میدونی چیه برای خدا بودن به بسیجی بودن و ریش گذاشتن و این حرفها نیست منظورم رو که میفهمی.از کدوم دسته مومنها هستی از این دسته ریش گذارهای ظاهری یا نه از دسته خدا دوستان واقعی که سعی کردند موتور زندگیشون رو برای خودشون برونند نه برای دیگران؟
یه یچز دیگه خداییش حالا که تو صندلی هستی یه سوال ازت میپرسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از همه میپرسم اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ما بنده های خدا اولین چیزمون یعنی انسانیت رو به راحتی فراموش میکنیم.
1 سوال دیگه؟ به نظرت شده تا حالا در ماه دل کسی رو نشکنی؟
باور کن سوالام جدیه جدیه فکر نکن قصدی غرضی توش نه.دلم از خیلی چیزا پره...میخوام وجدانا جواب بدی.
عجب جایی اینجا چه وحشتناکه این همه سوال؟
خوب یه سوال : چرا این ای دی رو انتخاب کردین ؟ ---> مومن خدا
امیدوارم تکراری نباشه
موفق باشی همیشه
واقعا نمی دونینوشته شده توسط sina88
همون دوستدار خدا و چهارده معصومه که چپ می رفت راست می یومد به این و اون می گفت مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا مومن خدا
دیگه داشت حالمون بد می شد که از فروم اخراج شد.
خیلی ها نفس راحتی کشیدن ولی من افسوس خوردم چون بچه ی خیلی خوبی بید![]()
برو به این صفحه و پستاشو نگاه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه معذرت خواهی من به سینا جون گل و مومن خدا به خاطر این که بی جا حرف زدم
ببخشید جو گیر شدم
منو ببخشیــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــد![]()
آق شواليه اين پستي رو كه گذاشتي پيدا نشد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)