باید فکر کنم 25000 دلار جمع کنید بعد رو نقشه یه علامتی میاد که میری اونجا
مثلا مغازه ها برو دزدی کن ماشنی ببر اوراق کن و ...
باید فکر کنم 25000 دلار جمع کنید بعد رو نقشه یه علامتی میاد که میری اونجا
مثلا مغازه ها برو دزدی کن ماشنی ببر اوراق کن و ...
سلام
تو باید ماشین هارو ببری تو قسمت بالای نقشه که نوشته B بعد ماشین هارو اسقاط کنی تا پولت به 27500 برسه.![]()
بچه ها من dlc دومی که برای بازی اومد رو دانلود نکردم میخواستم ببینم ارزش دانلود داره چون dlc اول که همچین جالب نبود ؟/؟
ماموریت های این dlc دوم در چه جد ؟؟؟
15 تا.......
ایول پس امشب تمومه![]()
راستی اول چپتر 14 یا 15 (درست یادم نیست) صحنه ش کپ آخر نسخه ی یکه![]()
یکی داره به باغچه آب میده بعد این دو تا میرن بهش میگن فلانی یه پیغامی برات داره با شاتگان به صورتش تیر میزنن... دقیقا مثل تموم شدن مافیا 1 ... اینا که ربطی به هم ندارن ؟
![]()
دقیقا به هم ربط دارن...یکی داره به باغچه آب میده بعد این دو تا میرن بهش میگن فلانی یه پیغامی برات داره با شاتگان به صورتش تیر میزنن ... دقیقا مثل تموم شدن مافیا 1 ... اینا که ربطی به هم ندارن ؟
اونی که کشته میشه آنجلو هست (شخصیت اصلی Mafia)
محتوای مخفی: لو رفتن
ولی کاش از اسپویلر استفاده می کردی![]()
دقیقا به هم ربط دارن...
اونی که کشته میشه آنجلو هست (شخصیت اصلی Mafia)عهسلامون علیک دقیقا ربط دارن اینا به همدیگه اون قسمت که تو مافیا 2 است دقیقا آخر مافیا 1 استچه باحال ... حدس میزدم همچین چیزی باشه.
من که خیلی وقت پیش مافیا بازی کردم زیاد چیزی ازش یادم نیست. تازه بیشترشم داداشم بازی کرد
الان قیافه ای که واسه آنجلو تو این نسخه درست کردن دقیقا شبیه همون قیافه ش تو نسخه یکه ؟!!! یعنی تو آخرین مرحله ی مافیا 1 جو و ویتو و نشون میده ؟
البته تا اونجایی که یادمه صحنه از بالا نشون میداد قیافه اون کساییکه آنجلو رو کشتن نشون نداد
یادم نبودولی کاش از اسپویلر استفاده می کردی![]()
![]()
الان بهترین پچ و اضافه ای که واسه این بازی اومده جیه و از کجا میشه دانلودش کرد؟
این اضافات همه چیه بازیو عوض می کنه؟از کاراکتر اصلی گرفته تا داستان و دمو ها و...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)