با کومودو میشه سایتی رو بلاک البته دوسنان برنامه معرفی کردند ولی میخوام برنامه ی اضافی نصب نکنم
با کومودو میشه سایتی رو بلاک البته دوسنان برنامه معرفی کردند ولی میخوام برنامه ی اضافی نصب نکنم
با سلام خدمت دوستان
راستش این قضیه تست ویروسها توسط ما هم ماجرایی شده
من ویندوز رو کاملا دوباره نصب کردم و کومودو رو رو هم نصب و به صورت افلاین ابدیت کردم قبل از تعویض ویندوز کومودو در سخت گیرانه ترین حالت ویروسهایی که در پست های قبلی جناب jada تست کردن رو راحت میفرستاد توی trusted file
فیلم گرفتم ولی اپلود نکردم اگه دوستان خواستن بگن تا اپلود کنم
من فکر می کنم اگه سیستم الوده باشه کومودو این مشکلات رو داره
و بعد
من یک مجموعه ویروس 50 تایی رو گرفتم از یکی از انجمنهای دیگه و با کومودو خواستم تست بگیرم
نقل قول از دوستی که ویروس رو گذاشته
لینک دانلود این مجموعه برای دوستانی که میخوان تست کننفایلی RAR ـی که واستون گذاشتم، حاوی 50 ویروس خطرناک و البته مرموز هست که هر آنتی ویروسی قادر به شناسایی اونا نیست.
بنابراین برای تست آنتی ویروستون می تونید از این ویروس های گرامی(!) بهره ببرید.
جهت جلوگیری از آلوده شدن سیستمتون فایل رمزگذاری شده و داخل اون هم یه فولدر Rar وجود داره که به هیچ وجه Extract ـش نکنید و همون فایل Rar رو مستقیما Scan کنید.
با این اوصاف خیالتون راحت باشه که سیستمتون آلوده نمیشه. البته اگر یکی از فایل ها رو اجرا کردید عواقبش بر عهده خودتون خواهد بود
رمز فایل : outofcontrolکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این مجموع رو من تست کردم حدود 17 تا ویروس رو که انتی ویروس شناخت و بقیه رو اکثرا در هنگام اجرا به سند بوکس فرستاد
و در مواجه با بعضی ها عکس العملی نداشت و البته پیامی در هنگام اجرا این ویروسها میومد که مثل زمانی که برنامه ای در سیستم درست نصب نمیشه و باید دوباره نصب کرد
و اما در مورد یکی از ویروسها بعد از اجرا رفت به قسمت trusted file و وقتی بهش دقت کردم دیدم در قسمت company نوشته شده tencent
و بعد در خود کومودو که سرچ کردم دیدم به این اسم یک شرکت انگار ثبت شده
خوب حالا به نظر شما این ویروس به خاطر همین تونسته بره به قسمت trust ؟
بقیه ویروسها که اجرا کردم و هیچ عکس العملی از طرف کومودو نداشتن چی شدن ؟( دوستان حتما فیلم رو ببینن)
بعد قسمت trusted software vendor رو که نگاه می کنم چند اسم اول انگار به زبان چینی هست این طبیعی هست یا مشکل برای کومودو بوجود اومده
این فیلمی هست که گرفتم کمی حجمش بالا رفته ( 13 مگ) اون هم نمی دونم چرا قسمت trusted file در کومودو خیلی فایل بهش اضافه شده مثلا از نرم افزاری مثل vlc شاید 50 ردیف یا فایل قرار گرفته این به چه دلیل هست نمی دونم نظر شما ؟
مثلا
لینک دانلود فیلم
منتظر نظر دوستان در این مورد هم هستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان. من خیلی وقت پیشا از کومود استفاده میکردم و اون موقع فقط فایروال بود. الان آنتی ویروس دارم و فقط فایروالش رو میخوام. کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ چون ظاهرا کومودو هم آنتی ویروس بهش اضافه شده. بعد بفرمایید که اصلا از کجا دانلود کنم؟ چون این تاپیک که تاپیک اشکالات هست و تو بخش دانلود هم جایی ندیدم.
مرسی
با سلام
شما اگه مجموعه کامل رو هم دانلود کنید در هنگام نصب می تونید تعیی کنید که انتی ویروس رو نصب نکنه
فایروال رو هم از لینک زیر می تونید دریافت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو کل کامپیوتر پخش شدن
اسکن میکنم پیدا نمیکنه
با سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم این آنتی ویروس در صورت وصل کردن فلش به کامپیوتر اتوماتیک عمل میکنه یا اینکه حتما باید دستی اسکنش کنیم
با سپاس
سلام.....
من یه چیز و پی ان دارم که این ارور 807 میده و تجربه نشون میده که انتی ویروس محترم داره بهش گیر میده!! کسی میدونه اینو چجوری ازاد کنم؟! الان یه هفته ای میشه که فیس بوق و اینای خونم اومده پایین،شب خوابم نمیبره،سر کلاس هم نمیتونم تمرکز،غذا هم نمیتونم بخورم!!
میشه کاری کرد اول ویندوز کمودو اینطوری نکنه...؟
![]()
تجربه نشون داده اگر کمودو به وی پی انی گیر بده هیچ کاریش نمیشه کرد.
ولی شما کانکشنو ببرین در قسمت trust و همچنین در قسمت network هم این کانکشنو add کنین شاید درست بشه.
کمودورو پاک کن دوباره نصب کن درست میشه و اپدیت و فول اسکن سبز میشه.
سند باکس رو چه جوری در بالاترین مرحله امنیت فرار بدیم که وقتی یک فایل رو توش اجرا کنیم خیالم راحت باشه اسیبی نرسونه به سیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)