بچه سلام
میگم یه سوال..من دیشب باتری گوشی فنا شد و گوشی خاموش شد..خب زدمش توی شارژ دیدم بیشتر از 93 درصد دیگه شارژ نمیشه...چیکارش کنم؟
کالیبرش کنم درست میشه؟
راستی یه سوال دیگه..این نرم افزار اقلیمه همه شهرها رو داره؟کسیس ادرس سایتش رو نداره؟
بچه سلام
میگم یه سوال..من دیشب باتری گوشی فنا شد و گوشی خاموش شد..خب زدمش توی شارژ دیدم بیشتر از 93 درصد دیگه شارژ نمیشه...چیکارش کنم؟
کالیبرش کنم درست میشه؟
راستی یه سوال دیگه..این نرم افزار اقلیمه همه شهرها رو داره؟کسیس ادرس سایتش رو نداره؟
فروشگاه خود سایت اقلیم این مجموعه رو با 40% تخفیف گذاشته 24تومن
اولش فک کردم حقه تبلیغاتیه قضیه 40% !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما فروشگاهای دیگه رو که دیدم با کمال ناباوری گذاشتن 40تومن!!!
دیجی کالا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اون موقع که تاچ اچ دی داشتم اقلیم رو روش اشانتیون گرفتم.
جالبه می گفتن فقط رو یه گوشی میشه نصب کرد به علت لایسنسی که باید از سایتشون می گرفتی.
ولی من رو بیست تا گوشی نصبش کردم هر دفعه واسه گرفتن لایسنس یه ایمیل جدید می دادم
حالا اگه کسی نسخه آندروئیدش رو داره تست کنه اگه جواب میده آپ کنه![]()
خوب نویتل رو راه انداختم !
خیلی باحاله ! دقیقاً مثله گارمین میمونه ! روتبل هم هست !
بهراد مگه نويتل نداشتي تو بشر؟خوب نویتل رو راه انداختم !
خیلی باحاله ! دقیقاً مثله گارمین میمونه ! روتبل هم هست !![]()
اقا سوال من بی جواب موندا
من نویتل رو دارم ولی نقشه شهرمون کامل نییست....سه تا خیابونهاشو نشون میده فقط دی:بچه سلام
کالیبرش کنم درست میشه؟
میخواستم ببینم این اقلیمه اینطوریه؟
تک خوری نکن بهراد.بده بیادخوب نویتل رو راه انداختم !
خیلی باحاله ! دقیقاً مثله گارمین میمونه ! روتبل هم هست !
اولین عکسهای ایکس 10 با 2.3 هم بیرون اومده.طرف که با گوشی کار کرده گفته خیلی روون هست و همین حالا هم آماده هست.شاید زودتر هم ارائه بشه ولی سرعت آرک رو نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 29-04-2011 at 20:27.
ببخشید 2 تا سوال دارم
من قبلنا گوشی سیمبینی داشتم
از دستش به خاطر دنگو فنگ هاش مثل ساین و -- خسته شده بودم
آیا آندروید هم چنین سختی هایی داره؟
نسخه 2.3 آندروید روی این گوشی چه موقع ارائه میشه و آیا روی بهبود عکس و فیلم تاثیر داره یا خیر؟
یه سوال فنی...میگم شما چطوری توی شب عکس میگیرین.؟من هرکاری میکنم فلش نمیزنه
نه.اصلا همچین دنگ و فنگی نداره.یه مارکت داره که خیلی راحت برنامه ها رو ازش میشه دانلود کرد.البته مارکت اصلی به روی ایرانی ها بسته هست.ولی جایگزینهای خوبی داره.ببخشید 2 تا سوال دارم
من قبلنا گوشی سیمبینی داشتم
از دستش به خاطر دنگو فنگ هاش مثل ساین و -- خسته شده بودم
آیا آندروید هم چنین سختی هایی داره؟
نسخه 2.3 آندروید روی این گوشی چه موقع ارائه میشه و آیا روی بهبود عکس و فیلم تاثیر داره یا خیر؟
منوی دوربین میشه مثل آرک شاید بهتر هم بشه.چیزی گفته نشده.
فلشش که جوبی نداره ولی شما وقتی دوربین رو فعال کردی دکمه منو رو بزن و توی تنظیمات پیشرفته برو و گزینه اول که فلش هست رو بزن تا روشن شه.یه سوال فنی...میگم شما چطوری توی شب عکس میگیرین.؟من هرکاری میکنم فلش نمیزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)