امروز به نسبت سرعت پایین بود و امشب هم پایین ترین سرعت شبانه که تا حالا داشتم ...
![]()
امروز به نسبت سرعت پایین بود و امشب هم پایین ترین سرعت شبانه که تا حالا داشتم ...
![]()
من از وی پی ان که استفاده می کنم برای بعضی از سایتها سرعت بهتر می شه.
جالب اینجاست که چند روز پیش می خواستم وارد سایت داخلی "خبرآنلاین" بشم هر کاری می کردم اصلا وارد نمی شد ولی با وی پی ان خیلی سریع وارد شد !!!
بچه ها سرعت شبانه سرویس های 128 و 256 پارس چنده معمولا؟؟؟؟
در اصفهان اگه بگید ممنون میشم و اگه در کل هم بگید خوبه
حالا من در جزء ميگم!
ببين فكر كنم از تمام بچه ها بپرسي نتوني به جمع بندي برسي!
چرا كه اولا به منطقه شما بستگي داره كه چند نفر انسان متشخص شبها سيستم رو روشن بذارن.
دوما شبهاي مختلف با هم فرق ميكنه
سوما از ساعت 1 كه شروع ميشه خيلي كمه و 4-5 صبح تازه جون ميگيره.
من نظر خودم رو بگم با 128 ميشه شبي 700 تا 1 گيگ گرفت.
با 256 شبي 1.5 تا 2 گيگ گرفت.
البته هيچي معلوم نيست چون شبها شير ميكنن! يه شب ساعت 1 با سرعت 90 دانلود مي كنم يه شب 20
ولي از ساعت 5-7 معمولا از دلت در مياره!(128 حدود 150 دانلود ميكني و 256 حدود 200)
همین جزش هم دمت گرم
من الان پیشگامان دارم شبی 300 مگ حداکثر دانلود میکنم خواستم ببنیم به 300 مگ هم میرسه در مناطق ید؟
و سوال مهم دیگه اینکه من توی ریزکارکردایی که پارسیا میزارند دیدم ساعت به ساعتو جداگانه نوشته یعنی 1 ساعت یه بار قطعو وصل میشه ؟اگه این جوریه که خیلی بده به 2 دلیل 1-اکانت سایت هایی مثل رپید و مگاآپلود رو چون ندارم اگه قطع بشه دیگه resume نمیشه و دوم اینکه چون من هر شب با گوشی دانلود میکنم اگه قطع بشه گوشیم عقلش نمیرسه که دوباره استارت کنه و باید خودم resume کنم که اونم نمیشه چون خوابم--حالا قطع و وصل میشه یا نه؟
سلام دوستان
من جديدا بصورت اينترنتي تمديد كردم ولي نمي دونم چرا ديگه سرعت share نميشه
و حداكثر 16 كيلو بايت بر ثانيه است
اشتراكم ار پارس انلاينه (SR128_1G1 سه ماهه )
آيا براي همه اين قابليت share يا burst حذف شده؟
بار اول تست میگیرم می خواستم بدونم طبیعیه؟
pars online 128
الانا دیگه طبیعی شده![]()
نه قطع و وصل نميشه يك سره وصل هست.
اين دوستان از بس كه حرفه اي هستند سر 1 ساعت قطع مي كنن كه بدونن ساعتي چقدر جمع ميشه!
بايد تست كني ولي شما اصفهاني و اصفهاني ها هم زورشون زياد سرعت شما رو كم نمي كنند!
الان ما خوزستاني ها رو كم كردند و 128 با سرعت 16 دانلود مي كنه و شبي 300 مگ مي گيريم.
ولي احتمالا شما شبي حداقل 1 گيگ راحت كاسب ميشي!
شما كدوم شهري؟
شما كدوم شهري؟(سوال تكراري!)
راست ميگه دوستمون الان عادي شده
الان بچه ها ميخوان كل بندازن اين ميگه من پينگم 550 هست اون ميگه مال من 545!![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)