تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 500 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

بله 2011 هستش
    الان تهرانه بخاطر گردو غبار پروازای آبادان کنسل شده هوا خوب بشه میرسه دستم
    بابت ریویو راستش چون من متخصص نیستم ممکنه بقیه رو به اشتباه بندازم پس اگه اجازه بدید اینکارو نکنم
    چند روز کار کن . مثلا ببین تا چند تا برنامه سنگین که باز میک نی بدون مکث و سریع کار میکنه و قدرتش در کل .
    نظر خودت رو بگو . همه ریویوو نویس ها نظرشون رو میگن تو هم یکی از اونها .
    سلام
    امشب پیش آشنام رفتم
    گفت هر مدلی بخوایم میاره و واسه تحویل تو تهران هم هیچ مشکلی نداره
    البته مدل کاستم رو باید بپرسه و فعلا دقیق نمی شه گفت
    گفت با چه قیمتی می خواین گفتم 723 رو بین 2500 تا 2600 باشه خوبه
    حالا قرار شده خودش زنگ بزنه بهم خبر بده
    نظرتون چیه؟
    نظر نمی خواد . برو حال کن
    من هم دارم پول هام رو جمع میکنم تا ببینم دست به دامن کی میتونم بشم
    Last edited by s-a-l-i-m; 14-04-2011 at 23:13.

داره خودمونی میشه redboy444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

723 رو 2500 بده بنظرم خوبه

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظر نمی خواد . برو حال کن
    من هم دارم پول هام رو جمع میکنم تا ببینم دست به دامن کی میتونم بشم
    سلیم جان می خوایم دسته جمعی بگیریم که بتونیم تخفیف بگیریم
    پس نظر می خواد
    الان 5 نفر شدیم و هرچی بیشتر بشیم به نفع همه مونه
    اگه هستی بسم الله

4. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام من هم یک مک ایر برام همشیره از کانادا خرید و آورد 1200 خوب میدونین دیویدی روم نداره 80 تومن هم اکسترنال اون رو که مخصوصه ایره گفتم خرید که خیلی خوشگله.

حالا تجربه ونظر خودمو میدم که اونایی که میخوان بخرن با چشم باز بخرن اولین مشکل من با همین دی وی دی هستش هیچ دگمه ای برا اجکت سی دی توش نیست وباید از داخل مکینتاش اجکت کرد حالا مشکل اینجاست که خیلی اوقات مای سی دی رو نشون نمیده در حالی که سی دی توشه تنها راهش هم اینه که سوکت یو اسپی شو گاهی چند بار دراری دوباره وصل کنی تا سی دی رو بشناسه بعد اجکتش کنی

نکته دوم مک رو برا هیچکدوم از این افراد توصیه نمیکنم افراد پر مشغله اونایی که وقت کم دارند و اونایی که انگلیسیشون خوب نیست و اونایی که سنی ازشون گذشته وافراد بیحوصله مثل من

چرا که مطلب فارسی تو نت در مورد مک زیاد نیست فعلا" و مسلما" تو کار کردن یا نصب نرم افزار به مشکل بر خواهید خورد و اون موقع کسی نیست کمکتون کنه و پیرتون در میاد خود من چند تا سوال و مشکل داشتم پرسیدم تو چند فروم و بی پاسخ موند در حالی که ویندوز و نرم افزاراش نیاز به سوال نداره با یه سرچ ساده فارسی مشکلتون حله.
    بعله با چند روش میشه ویندوز روش نصب کرد بوت کامپ _ یا به صورت مجازی مثلاا" با نرم افزار پارالل دیسک تاپ و اون یکی نمیدونم چی چی که پارالل میگن بهتره(میگن این بهتره ولی تجربه من نشون میده که رم و سرعت رو بشدت میاره پایین) که اونم به صورت کامل نیست.

تو خود این تاپیک هم خونده بودم که اگه میخواین فقط از ویندوز تو مک استفاده کنین واز مکینتاش استفاده نکنین مک نخرین

در هر صورت اگه میخواین خیلی چیزا رو فدای خوشگلی لپ تاپ و سیستم عامل خوشگل مکینتاش کنین و پز و کلاس براتون خیلی مهمه(همشیره میفت تو پرواز لندن به تهران تو هواپیما همه کفشون بریده بود با اینکه همه پولدار و تحصیل کرده بودند انگار هیچکدوم ندیده بودن) بگیرین وگرنه یه یکی دوسالی صبر کنین

یه پک نرم افزاریشو خریدم 17 یا 18 dvd بود 35 قیمتش بود کپی کردن برام 17 تومن میدونین نرمافزاراش مثلا"حجیمه یه نرم افزارش یه دی وی دی رو پر کرده بود اگه پک رو خواستین بگیرین کپی بگیرین آخه حتی زحمت درست کردن یه منو( مثل لرد کینگ گردو)به خودشون نداده بودن فقط برا بعضی نرم افزاراش یه pdf اونم چند خط نوشته بودن)

در تایید گفته هام یه سوال میپرسم ببینین یکی پیدا میشه یه جواب کامل بش بده: ویندوزی که به صورت مجازی تو مک نصب کردیم آیا راهی هست از بوت کامپ یا بوت اجرا بشه که بعضی مشکلاتشو بر طرف کرد اگه کسی میدونه ممنون میشم از پاسخ

البته اونایی که جوونن عشق چیزای جدید دارند وقتشون زیاده رشتشون کامپیوتره عشق یادگیری دارند زبانشون خوبه بعله به نظر من خوبه بخرن( البته نه از ایران) راه برا بقیه هم باز میشه
    Last edited by dr_sohrab; 15-04-2011 at 00:42.

6. این کاربر از dr_sohrab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو خود این تاپیک هم خونده بودم که اگه میخواین فقط از ویندوز تو مک استفاده کنین واز مکینتاش استفاده نکنین مک نخرین

چرا؟ شما تا حالا دوال بوت کردی لپ تاپتو؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام من هم یک مک ایر برام همشیره از کانادا خرید و آورد 1200 خوب میدونین دیویدی روم نداره 80 تومن هم اکسترنال اون رو که مخصوصه ایره گفتم خرید که خیلی خوشگله.

حالا تجربه ونظر خودمو میدم که اونایی که میخوان بخرن با چشم باز بخرن اولین مشکل من با همین دی وی دی هستش هیچ دگمه ای برا اجکت سی دی توش نیست وباید از داخل مکینتاش اجکت کرد حالا مشکل اینجاست که خیلی اوقات مای سی دی رو نشون نمیده در حالی که سی دی توشه تنها راهش هم اینه که سوکت یو اسپی شو گاهی چند بار دراری دوباره وصل کنی تا سی دی رو بشناسه بعد اجکتش کنی

نکته دوم مک رو برا هیچکدوم از این افراد توصیه نمیکنم افراد پر مشغله اونایی که وقت کم دارند و اونایی که انگلیسیشون خوب نیست و اونایی که سنی ازشون گذشته وافراد بیحوصله مثل من

چرا که مطلب فارسی تو نت در مورد مک زیاد نیست فعلا" و مسلما" تو کار کردن یا نصب نرم افزار به مشکل بر خواهید خورد و اون موقع کسی نیست کمکتون کنه و پیرتون در میاد خود من چند تا سوال و مشکل داشتم پرسیدم تو چند فروم و بی پاسخ موند در حالی که ویندوز و نرم افزاراش نیاز به سوال نداره با یه سرچ ساده فارسی مشکلتون حله.
    بعله با چند روش میشه ویندوز روش نصب کرد بوت کامپ _ یا به صورت مجازی مثلاا" با نرم افزار پارالل دیسک تاپ و اون یکی نمیدونم چی چی که پارالل میگن بهتره(میگن این بهتره ولی تجربه من نشون میده که رم و سرعت رو بشدت میاره پایین) که اونم به صورت کامل نیست.

در هر صورت اگه میخواین خیلی چیزا رو فدای خوشگلی لپ تاپ و سیستم عامل خوشگل مکینتاش کنین و پز و کلاس براتون خیلی مهمه(همشیره میفت تو پرواز لندن به تهران تو هواپیما همه کفشون بریده بود با اینکه همه پولدار و تحصیل کرده بودند انگار هیچکدوم ندیده بودن) بگیرین وگرنه یه یکی دوسالی صبر کنین

یه پک نرم افزاریشو خریدم 17 یا 18 dvd بود 35 قیمتش بود کپی کردن برام 17 تومن میدونین نرمافزاراش مثلا"حجیمه یه نرم افزارش یه دی وی دی رو پر کرده بود اگه پک رو خواستین بگیرین کپی بگیرین آخه حتی زحمت درست کردن یه منو( مثل لرد کینگ گردو)به خودشون نداده بودن فقط برا بعضی نرم افزاراش یه pdf اونم چند خط نوشته بودن)

در تایید گفته هام یه سوال میپرسم ببینین یکی پیدا میشه یه جواب کامل بش بده: ویندوزی که به صورت مجازی تو مک نصب کردیم آیا راهی هست از بوت کامپ یا بوت اجرا بشه که بعضی مشکلاتشو بر طرف کرد اگه کسی میدونه ممنون میشم از پاسخ

البته اونایی که جوونن عشق چیزای جدید دارند وقتشون زیاده رشتشون کامپیوتره عشق یادگیری دارند زبانشون خوبه بعله به نظر من خوبه بخرن( البته نه از ایران) راه برا بقیه هم باز میشه
    دکتر جان شما الان با یک سیستم عامل جدید روبرو هستی و همون طور که وقت گذاشتی ویندوز رو یاد گرفتی باید وقت بذاری مک رو هم یاد بگیری که البته خیلی خیلی ساده تر از ویندوزه! در ضمن به این توجه کن که در مک نیازی به وقت گذاشتن برای ارورهای بی پایان ویندوز و سروکله زدن با ویروسهای ویندوز نداری و با یک محیط ساده تر و کارآمد تر سروکار داری که من اتفاقا برای آدم های کم حوصله و پرمشغله توصیه اش می کنم!
    در مورد مشکلات هم می تونی بیای تو همین فروم و فروم های دیگه که بیشتر بچه های اینجا می شناسند سوالاتت رو مطرح کنی و بعید می دونم سوالی باشه که اشخاصی مثل آقا امید نتونن جواب بدن. مشکل نرم افزار هم راه حلش سادست، یک اینترنت پر سرعت! اصلا هم نیازی به خرید پک و ... نداری.
    در مورد کار با ویندوز هم مشکلی نیست. با بوت کمپ ویندوز می ریزید و خلاص. داغ کردن هم که شنیدید می گن نسبت به کارکرد مک داغ تره و گر نه نسبت به لپ تاپ های دیگه (اگه تجربه اش رو داشته باشید) خوبه و به خاطر بدنه آلمینیومیش مشکلی نداره. اگه با پارالل و امثالهم ویندوز بریزی چون سخت افزار برای اجرای دو سیستم عامل تقسیم می شه کاراییش کمتر می شه که طبیعیه ولی در بوت کمپ مشکلی نداره.

9. 2 کاربر از Alirezap2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

با سلام، مبارک ه.

با کمال احترام بسیاری از حرفهاتون رو قبول ندارم و بارها هم توضیح داده شد.

شما نمیتونید ویندوزی رو که از طریق ماشینهای مجازی مثل Parallel Desktop و یا VmWare Fusion نصب کردید با بوت کمپ یا به صورت جداگانه بوت کنید، چون این ویندوز مجازی هست و با استفاده از مکینتاش میتونه بالا بیاد،

اما برعکس این کار رو میشه انجام داد، یعنی ویندوزی رو که با بوت کمپ نصب کردید میتونید بعنوان ویندوز مجازی بالا بیارید.

درست ه مطلب برای مک به اندازه ویندوز نیست اما تلاش ماها همینه که مک رو جا بندازیم ، اگر شما توی تاپیک سوالات و اشکالات نرم افزاری مکینتاش سوالی بپرسید مطمئن باشید بی جواب نمیمونه، میتونید امتحان کنید.

راستی در مورد مشکلتون با سوپر درایو اکسترنال، شما اگر کمی صبر کنید مطمئنا آیکون MyDisk نمایان میشه، شاید کمی طول بکشه، اما باید خدمتتون عرض کنم که اگر شما دکمه ی Eject که بالاترین دکمه در گوشه ی سمت راست کیبورد هست رو هم نگه دارید حتما دیسک تون بیرون میاد.

موفق باشید.

11. 3 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه suny apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ايران وطن من

پيش فرض

سلام به همه دوستان.من ديشب رفتم بازار لپ تاپ اهواز.رفتم نمايندگي سرزمين رايانه.از همه سرش شلوغ تر بود.فكر ميكنم به خاطر اين بود كه از بقيه فروشنده هاي بازار با انصافتر بود.(البته فكر ميكنم).ديدم بين صدتا لپ تاپي كه داره دوتا اير اون وسط داره چشمك ميزنه.پريدم داخل.يكيشون 13 و يكي ديگه 11اينچ بود.13 اينچي رو با هارد256ssdميداد205000تومن.فكر كنم قيمتش خوب بود.بعد باهاش صحبت كردم و از در رفاقت وارد شدم گفتم نظرت در باره اپل چيه؟گفت عاليه و بي همتاس و...
    گفتم ميخوام723 بگيرم كه تا چندسال برام كار كنه.گفت انتخاب خيلي خوبيه حالا چقدر پول داري؟گفتم2600000.گفت خوب باشه.كارتمو بگير چند روزه ديگه بهم زنگ بزن.قراره برام بار جديد برسه.به نظر ميومد بارش از داخل ايران نباشه.ولي فكر كنم بتونه حدود 2650000 بهمون بده.فقط خواستم خبر بدم.

13. این کاربر از suny apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

1

سلام
    به نظرم رسید گفتن چند تا نکته بد نباشه ... (:
    من هم یک مک ایر برام همشیره از کانادا خرید و آورد 1200 خوب میدونین دیویدی روم نداره 80 تومن هم اکسترنال اون رو که مخصوصه ایره گفتم خرید که خیلی خوشگله.
    باید قبول کنیم که درایو نوری (چه سی‌دی درایو .. چه دی‌وی‌دی و حتی بلوری!) کم‌کم داره بی‌اهمیت میشه و دیگه مثل گذشته کاربرد نداره ... ( خودم فکر کنم توی حدود ۱۰ ماه گذشته که لپ‌تاپ گرفتم کمتر از ۱۰ بار استفاده کردم .. )
    خرید دی‌وی‌دی درایو اکسترنال خیلی هم لازم نیست .. شما می‌تونید از دی‌وی‌دی درایو دسکتاپتون برای اینجور کارها استفاده کنید ( با استفاده از قابلیت DVD sharing در سیستم عامل مک )
    من که توی ‌این کمتر از ده باری که استفاده کردم با همچین مشکلی بر نخوردم ... ولی اگه دی‌وی‌دی درون سوپردرایو هستش و مک تشخیص نمیده برای بیرون آوردنش سیستم رو ریستارت کنید .. هنگامی که اون صفحه شیری‌رنگ میاد ( شیری رنگه ؟‌ ) ترک‌پد رو فشار بدین ( مثل کلیک کردن ) و صبر کنید .. بعد از ۲، ۳ ثانیه دی‌وی‌دی میاد بیرون ...
    خیلی موافق نیستم ..
    من خودم به شخصه به تمام کسانی که می‌خوان هنگام استفاده کردن از کامپیوترشون آرامش داشته باشن، مک رو توصیه می‌کنم

چرا که مطلب فارسی تو نت در مورد مک زیاد نیست فعلا" و مسلما" تو کار کردن یا نصب نرم افزار به مشکل بر خواهید خورد و اون موقع کسی نیست کمکتون کنه و پیرتون در میاد خود من چند تا سوال و مشکل داشتم پرسیدم تو چند فروم و بی پاسخ موند در حالی که ویندوز و نرم افزاراش نیاز به سوال نداره با یه سرچ ساده فارسی مشکلتون حله
    .
    help مک فوق‌العاده هستش ... من خودم توی ویندوز کم می‌شد که از هلپش استفاده کنم ... ولی توی مک خیلی از اوقات شده که این کارو کردم .. ...به عنوان یه تازه‌کار که خیلی از این طریق مشکلاتشو حل کرده، استفادشو به دوستانی که تازه مک گرفتن، توصیه می‌کنم ..
    در ضمن، فروم‌های زیادی هستن ( به زبان فارسی ) که بعضیاشون سوالات تخصصی شما رو هم پاسخ می‌دن ... اگه می‌خواین آدرسشونو براتون pm می‌کنم ...
    من روی سیستم خودم با بوت‌کمپ ویندوز رو اجرا می‌کنم ... در مورد حرفتون که در مورد ویندوز مجازی گفتین نظری نمی‌تونم بدم ...
    ولی ... به یاد داشته باشین ... دستگاه‌های مک اولویت استفادشون  Mac os هستش .. نه ویندوز ... کسی که مک‌بوک بگیره و از ویندوز استفاده کنه پولشو حروم کرده! چون مک‌بوک‌ها برای استفاده از mac os  ساخته و بهینه شده‌اند ..اگه از ویندوز استفاده کنین هم از عمرش کم می‌کنید .. هم کیفیت کاریو می‌گیرد که با قیمت خیلی کمتر می‌تونستین توی دیگر برند‌ها پیداش کنید ...
    کلا به نظر من استفاده از ویندوز فقط زمانی جایز هستش که چیزیو که می‌خواین نتونین توی مک پیدا کنید ... ( که واقعا اکثر چیزاییو که می‌خواین می‌تونین توی مک پیدا کنید )
    خودم فقط برای گیم تا حالا رفتم تو ویندوز .. اونم ماهی یکی دو بار ...
    در هر صورت اگه میخواین خیلی چیزا رو فدای خوشگلی لپ تاپ و سیستم عامل خوشگل مکینتاش کنین و پز و کلاس براتون خیلی مهمه
    سخت‌افزار لپ‌تاپ و سیستم‌عاملش فقط خوشگل نیستن
    کیفیت سخت‌افزاریه مک رو به واقع نمی‌تونین توی برند‌های دیگه پیدا کنید .. همه چیز به بهترین شکل طراحی شدن ( منظور از طراحی فقط زیبایی نیست .. عملکردشون هم هست..برای مثال ترک‌پد یا حتی کی‌بوردشو با بقیه مقایسه کنید ..)
    سیستم عاملش که واقعا بی‌انصافیه که فقط زیبا بدونیمش ... من از شما خواهش می‌کنم که یکم حوصله به خرچ بدین .. مطمئنا مجذوب عملکرد سریع و بی‌نقصش می‌شین
    به علاوه کسانی که دنبال آرامش هستن
    .
    سلامت باشید

15. این کاربر از < A L I > بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    امشب پیش آشنام رفتم
    گفت هر مدلی بخوایم میاره و واسه تحویل تو تهران هم هیچ مشکلی نداره
    البته مدل کاستم رو باید بپرسه و فعلا دقیق نمی شه گفت
    گفت با چه قیمتی می خواین گفتم 723 رو بین 2500 تا 2600 باشه خوبه
    حالا قرار شده خودش زنگ بزنه بهم خبر بده
    نظرتون چیه؟
    به نظر من خوبه. گارانتی هم داره؟

17. این کاربر از mjos69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •