تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 447 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینترنت هست اما ورژن 2 باشه.اونجایی که داشته کجا بوده؟؟؟؟!!!!!!!!
    2750u سفید هم گزینه خیلی خوبی واسه خرید هست آنتنهای 5 امنی کافیه واسه مودمهای با توان حداکثر 100 میلی وات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

حالا میشه انتنش و عوض کرد 5 dbi انداخت؟؟؟2750 رو همه جا داشتن می خواستن بندازن .البته مودم خوبیه اما زوری می خواستن بدن

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

حالا میشه انتنش و عوض کرد 5 dbi انداخت؟؟؟2750 رو همه جا داشتن می خواستن بندازن .البته مودم خوبیه اما زوری می خواستن بدن
    خیر دوست عزیز.2750u آنتن هاش non-detachable هستن.اگر احیانا مودمی گرفتید و خواستید آنتن بهتری روش بذارید من 8dbi برند tp-link رو پیشنهاد میکنم که قیمتش هم دور و بر 25 تومن هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مگه آنتنهاش 5 نیستن ؟؟؟ اگه بگردی آنتنهای جدانشدنی دی بی بالاتر هم توی بازار پیدا میشه که تعمیرکار راحت میتونه تعویضشون کنه اما خب گارانتی میپره

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

مگه آنتنهاش 5 نیستن ؟؟؟ اگه بگردی آنتنهای جدانشدنی دی بی بالاتر هم توی بازار پیدا میشه که تعمیرکار راحت میتونه تعویضشون کنه اما خب گارانتی میپره
    خوب چه کاریه عزیز این همه مودم وایرلس خوب.ایشون دنبال چیز خاصی هستن؟؟؟ بعد یه مورد دیگه بین 5 دی بی آی و 8 فرقی نیست الکی پول آنتن ندین.جالبه حتی خیلی ها رفتن بالاتر گرفتن بردشون کمتر شده چرا حالا؟؟؟ بخاطر اینکه با بالا رفتن گین ، زاویه پخش امواج وایرلس کمتر میشه یا به عبارتی با کمتر شدن زاویه ، قدرت پخش یا همون گین ، برد بالا میره....

6. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب چه کاریه عزیز این همه مودم وایرلس خوب.ایشون دنبال چیز خاصی هستن؟؟؟ بعد یه مورد دیگه بین 5 دی بی آی و 8 فرقی نیست الکی پول آنتن ندین.جالبه حتی خیلی ها رفتن بالاتر گرفتن بردشون کمتر شده چرا حالا؟؟؟ بخاطر اینکه با بالا رفتن گین ، زاویه پخش امواج وایرلس کمتر میشه یا به عبارتی با کمتر شدن زاویه ، قدرت پخش یا همون گین ، برد بالا میره....
    سلام
    کاملا درسته فرمایشتون
    یادش بخیر پی تی قدیم

8. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام
    کاملا درسته فرمایشتون
    یادش بخیر پی تی قدیم
    آره من شما رو از آی دی تون میشناسم یادمه آی دی تون.یاد گفتگوی آزاد بخیر

10. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خیر دوست عزیز.2750u آنتن هاش non-detachable هستن.اگر احیانا مودمی گرفتید و خواستید آنتن بهتری روش بذارید من 8dbi برند tp-link رو پیشنهاد میکنم که قیمتش هم دور و بر 25 تومن هست.
    عزیزم منظورم 8961 بود انتناش پیچی خودم هم می تونم عوض کنم دیگه.فقط میخوام بدونم این مودم 8961 توان انت 5 dbi رو داره یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نه لئو جان 3 dbi اما می خوام 5 بندازم می خوام بدونم مشکلی پیش نمیاد؟انت هاش هم پیچیه خودم می تونم عوض کنم.تعمیر کار می خواد مگه؟باید باز بشه؟نمایندگی هم بابت انتن جدید فقط پول می گیره دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خدا وکیلی مودمش نسبت به قیمتش حرف نداره تو دیجی کالا همه تعریف کردن.من که راضیم درضمن این با 8970 فرقی نداره فرق اینا با 8968 تو یو اس بیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •