2750u سفید هم گزینه خیلی خوبی واسه خرید هستآنتنهای 5 امنی کافیه واسه مودمهای با توان حداکثر 100 میلی وات
2750u سفید هم گزینه خیلی خوبی واسه خرید هستآنتنهای 5 امنی کافیه واسه مودمهای با توان حداکثر 100 میلی وات
حالا میشه انتنش و عوض کرد 5 dbi انداخت؟؟؟2750 رو همه جا داشتن می خواستن بندازن .البته مودم خوبیه اما زوری می خواستن بدن
خیر دوست عزیز.2750u آنتن هاش non-detachable هستن.اگر احیانا مودمی گرفتید و خواستید آنتن بهتری روش بذارید من 8dbi برند tp-link رو پیشنهاد میکنم که قیمتش هم دور و بر 25 تومن هست.![]()
مگه آنتنهاش 5 نیستن ؟؟؟اگه بگردی آنتنهای جدانشدنی دی بی بالاتر هم توی بازار پیدا میشه که تعمیرکار راحت میتونه تعویضشون کنه اما خب گارانتی میپره
![]()
خوب چه کاریه عزیز این همه مودم وایرلس خوب.ایشون دنبال چیز خاصی هستن؟؟؟ بعد یه مورد دیگه بین 5 دی بی آی و 8 فرقی نیست الکی پول آنتن ندین.جالبه حتی خیلی ها رفتن بالاتر گرفتن بردشون کمتر شده چرا حالا؟؟؟ بخاطر اینکه با بالا رفتن گین ، زاویه پخش امواج وایرلس کمتر میشه یا به عبارتی با کمتر شدن زاویه ، قدرت پخش یا همون گین ، برد بالا میره....
سلام
کاملا درسته فرمایشتون
یادش بخیر پی تی قدیم![]()
آرهمن شما رو از آی دی تون میشناسم یادمه آی دی تون.یاد گفتگوی آزاد بخیر
![]()
عزیزم منظورم 8961 بود انتناش پیچی خودم هم می تونم عوض کنم دیگه.فقط میخوام بدونم این مودم 8961 توان انت 5 dbi رو داره یا نه
نه لئو جان 3 dbi اما می خوام 5 بندازم می خوام بدونم مشکلی پیش نمیاد؟انت هاش هم پیچیه خودم می تونم عوض کنم.تعمیر کار می خواد مگه؟باید باز بشه؟نمایندگی هم بابت انتن جدید فقط پول می گیره دیگه
خدا وکیلی مودمش نسبت به قیمتش حرف نداره تو دیجی کالا همه تعریف کردن.من که راضیم درضمن این با 8970 فرقی نداره فرق اینا با 8968 تو یو اس بیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)