چیزی که من متوجه شدم با توجه به سابقه ی سرویسهام، هر جشنواره ای سرعتش ممکنه با جشنواره ی دیگه فرق کنه.
مثلن با 512 طرح عادی من شبا افت شدید سرعت داشتم (تا 5 کیلوبایت هم میرسید شبا!!) ولی طرح جشنواره 256 گرفتم
سرعتم روز و شب عالی بود و روی 130 بود (جشنواره ی نورورز). الانم که دو مگ جشنواره رمضون رو گرفتم سرعتم 230 هستش
ساعت 4 صبح هم تست کردم همین 230 بود. (البته به نظرم 2 مگ باید بیشتر ازینا باشه)
به هرحال میخام بگم که سرعت سرویسهای مختلف با هم فرق میکنه.. برای مثال ممکنه شما یه 256 داشته باشید که خیلی وقته دارید و
از طرح عادی بوده باشه، سرعتش از یک سرویس 256 طرح جشنواره ی نوروز کم تر باشه.. یا مثلن یکیش دچار افت سرعت بشه شبا، یکیش شبا
سرعتش خوب باشه.
دلیلش هم اینه که نام سرویس، مثلن 256kb چیز ثابتی نیست، اینا روی هر طرح جشنواره، سرویس ها و سرعتهای خاصی میبندن. این به من ثابت شده.
بنابراین نام سرویس 256kb - 512kb - 1024kb و.. اهمیتی نداره، ممکنه یه سرویس اسمش 256kb باشه ولی در اصل برابر با یک سرویس واقعی 1mb سرعت
داشته باشه و یا یک سرویس اسمش 1024kb باشه ولی سرعتش دقیقن اندازه ی یک سرویس 1mb باشه و بیشتر نباشه. لذا نمیشه گول اسم سرویس هارو خورد.
از طرف دیگه فاکتورهای دیگه هم هستن که ممکنه باعث بشه سرعت سرویس شما با سرویس من فرق داشته باشه. مثلن شما
مرکز رانژه کشی تون با مرکز رانژه کشی من فرق داشته باشه و طبیعتن پورتهای مختلف و تفاوت سرعت. یا خونه ی من سیم کشی نویز
داشته باشه ، خونه ی شما نویز نداشته باشه و باعث اختلاف فاحش سرعت بین سرویس من و شما میشه و...
خلاصه مخابرات ثبات و شاخص سرویس خاصی نداره و از روی معده عمل میشه برای هر سرویس و هر طرح..