یه مدت پیش زنگ زدم ایرانسل برای تغییر تعرفه گفت باید نامه داشته باشی ....
حالا که رفتم نامه گرفتم زنگ زدم میگه تعرفه های خانگی اصلا تغییر نمیکنه و بیشتر از 128 نمیتونید بگیرید!
معلوم نیست با خودشون چند چندن!
یه مدت پیش زنگ زدم ایرانسل برای تغییر تعرفه گفت باید نامه داشته باشی ....
حالا که رفتم نامه گرفتم زنگ زدم میگه تعرفه های خانگی اصلا تغییر نمیکنه و بیشتر از 128 نمیتونید بگیرید!
معلوم نیست با خودشون چند چندن!
سلام. می خواستم وایمکس ایرانسل بگیرم ( اهواز ) و چند تا سوال داشتم.
1- قیمت راه اندازی و مودم و .... برای یک ماه چنده ؟ (یعنی بدون تخفیف های چند ماهه )
2- می خوام سرویس 1 مگ بگیرم. چه مدارکی رو قبول میکنن ؟
3- می خوام این سرویس رو اشتراکی با خونه ی عموم که یه کوچه پایین تر هست بگیرم. یعنی یه سرویس بگیرم ولی 2 تامون استفاده کنیم . مشکلی پیش نمیاد ؟
4- این که میگه 1 مگ نامحدوده ، یعنی واقعا نامحدوده یا مثل شاتل قانون مصرفی چیزی داره؟
با تشکر از کسی که وقت میذاره جواب میده![]()
1- مودم 80 تومن سرویس 1 مگ هم 80 تومن 8 تومن نصب و راه اندازی و 4 درصد مالیات , حدودا 180 تومن درمیاد
2-معرفی نامه از شرکت یا نامه از دانشگاه که هر دو اینها باید رو سربرگ باشن
3-تنها در یه صورت میشه اونم این که دو تا مودم برای حسابت بگیری که هر دو بتونین استفاده کنین ولی این رو هم بگم که در آن واحد فقط یه مودم میتونه به اینترنت وصل بشه
4-نامحدود هست اما نه کاملا مثلا با 1 مگ در ماه میتونی 330 گیگ حدودا بگیری اینا میگن که 300 گیگ میتونی دانلود کنی یعنی یه مقدار خیلی کم
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من سرویس 128 شاتل دارم که میشه با دانلود منیجر با سرعت 56 باهاش دانلود کرد .
میخواستم ببینم وایمکس 128 ایرانسل هم سرعتش همینطوره ؟
سلام، نه. حداكثر سرعت وايمكس 128 برابر 16 كيلوبايت در ثانيه است.
معمولا adsl هاي محدود پهناي باند بيشتري از آنچه كه اعلام ميكنند در اختيار كاربر قرار ميدهند.
به کجا زنگ زدی عمو ؟؟؟؟ منم چند وقته میخوام این حرکت بزنم ولی نمیدونم چجوریااااس
این مودم با قبلیش
(bm632w) چه فرقی داره؟
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
تازه اومده ها!!!!
دوستان اگه ممکنه جواب سوال منو بدن عجله دارم میخوام ببینم همون شاتل یگیرم یا وایمکس ایرانسل
یه سوال فنی دارم
کسی تونسته مودم USB رو روی 2 تا سیستم Share کنه؟؟؟
من میخوام مودم USB بگیرم ولی یه جورایی روی 2 تا سیستم بتونم بعضی وقتا استفاده کنم!!
کسی راهی به ذهنش میرسه؟
البته از طریق وایرلس اینترنال و Share Work Group بلدم یه روش راحت و بدون افت سرعت البته با هزینه ای کمتر از 30 تومن!
با خط ایرانسل زنگ بزن 707.....عمو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)