طراحی وب جزو رشته های کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی هست
شما برای کاردانی هر کدومو علاقه داری برو ایشالا برای کارشناسی طراحی وب رو انتخاب کن.
برنامه سازی کامپیوتر به رشته شما نزدیکتره.
طراحی وب جزو رشته های کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی هست
شما برای کاردانی هر کدومو علاقه داری برو ایشالا برای کارشناسی طراحی وب رو انتخاب کن.
برنامه سازی کامپیوتر به رشته شما نزدیکتره.
دوستان اینکه بعد از درخواست انتقال دائم یه دانشجو به یه دانشگاه دیگه باید تو داشنگاه قبلی همه ی دروس رو Pass کرده باشه ؟! صحت داره !؟ اینجور نیست که بری تو داشنگاه جدید و تو ترم جدیدی که شروع میشه اون دروس باقیمونده رو ردیف کنی ؟!![]()
سلام
دوستان سوالی دارم قبلا هم چند ماه قبل ثبت نام کردم اما قبول نشدم حالا میگم ممکنه این بار هم رد کنن اگر این کاروکردن چیکار کنیم میشود شکایت کنیم؟ ممکنه اگر باز هم همون رشته قبلی را انتخاب کنیم باز هم رد کنند اگر اینطوه خوبه یه رشته دیگه اگر هم
دوست نداشته باشیم انتخاب کنیم که قبول کنند ؟
کسانی که قبول میشود معمولا از چه زمانی کلاس باید بروند چن وقت یگه ؟
هه رشته ها دوره کارشناس هم دارند ؟
ممنون
سلام من از طریق سایت سنجش ثبت نام کردم حالا باید چکار کنم؟
منتظر بمونید وقتی نتیجه ها اومد قبولیتون رو از طریق sms و سایت اعلام میکنن.
لینک ثبتنام رو میدین////
من حوصله سرچ رو ندارم و بگردم.
اگه دوستان هم دارن بدن
سلامنوشته شده توسط hossein019940
لینک ثبتنام رو میدین////
من حوصله سرچ رو ندارم و بگردم.
اگه دوستان هم دارن بدن
آقا این لینک دفتر چه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک خرد کارت است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by parspro; 25-12-2013 at 12:20.
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ و نحوه ثبت نام در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی – کاربردی بهمن ماه سال ۱۳۹۲ ( مقطع کارشناسی دانشکده خبر )
بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی شرکت در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی – کاربردی بهمن ماه سال ۱۳۹۲می رساند، که ثبتنام منحصراً به صورت اینترنتی از روز دوشنبه مورخ ۰۹/۱۰/۹۲ آغاز و در روز یکشنبه ۱۵/۱۰/۹۲ پایان میپذیرد. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طریق سایت سازمان قابل دسترسی است) و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبتنام به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و نسبت به ثبت نام در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی – کاربردی بهمن ماه سال ۱۳۹۲ اقدام نمایند. با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبتنام در این روش به صورت اینترنتی انجام میشود، داوطلبان لازم است به وسیله کارتهای عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال میباشد، با مراجعه به سایت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ ۱۴۴.۰۰۰ (یکصد و چهل و چهار هزار) ریال به عنوان وجه ثبتنام نسبت به دریافت اطلاعات کارت اعتباری اقدام وسپس نسبت به ثبتنام اقدام نمایند.
سلام. یه سوال
کسی که کاردانی علمی کاربردی میگیره، میتونه توی کنکور کاردانی به کارشناسی (به غیر از دانشگاه علمی کاربردی) شرکت کنه؟؟
بعد علمی کاربردی معافیت تحصیلی میده دیگه درسته؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)