بی خیال شین دیگه .
دومی رو بلند تر ختم کنین .
حالا هی بزنین تو سر و کله هم![]()
--
--
بی خیال شین دیگه .
دومی رو بلند تر ختم کنین .
حالا هی بزنین تو سر و کله هم![]()
برا اینکه تاپیک به انحراف کشیده نشه من دیگه در این مورد بحث نمیکنم
اگر به عمق مطلب دقت کنی من اگه فحشم بهت میدادم باز کار تو بی ادبانه تر بود. چون تو داری تهمت میزنی. در حالیکه من اصلا اون فیلم رو ندیدم کلا زیاد اهل فیلم این حرفها نیستم و این اتفاق برام افتاد.ماشالله چقدر شما با ادبی
حالا یک خالی بستی من مچت را گرفتم اینکه ناراحتی نداره
دییوس دیگلو هم به مردان فاحشه میگن(البته فیلمش کمدی بود)
بازم اگرفیلم دیدی خودت را جای نقش اصلیش جا بزن برا ما تعریف کن
ایندفعه فقط خالی بندیش را کمتر کن
عزیزم منو میبینی تو این فروم با آدمهای مثل تو زیاد برخورد داشتم شاید گاهی اوقات خودمم مثل شماها شدم و سعی کردم مثلا به قول خودم مچگیری کنم ولی بعدش پشیمون شدم.از من به تو نصیحت نکن این کارهارو... زشته ... که چی مثلا ؟
من دیگه اینجا سوتی تعریف نمیکنم. بعضی ها اصلا جنبه ندارن. قدیما بهتر بود ...
بعضی سوتی ها رو نمیشه فهمید مثل سوتی دوم آقای پیرمرد و اونی که گفت کتابمون دست شماساین یعنی چی؟؟؟خداییش پسرا خیلی راحتنا هر سوتی بدن راحت میتونن بنویسن البته خواهش میکنم با توضیح بیشتر لطفا
بیخییال بابا اصلا حال کردی جک بنویس مهم اینه یکم دور هم بخندیم یکم امیدوار شیم هر چقدرم سوتی بدیم از ما ببدتر هم هستن
شما که هرچی دلت میخواد داری میگی
اصلا هر چی دوست داری سوتی تعریف کن
قدیما اینترنت و ماهواره نبود کسی فیلم نمیدید ولی الان همه میبینن و خوب نمیشه کسی کارای اون ها را به نام خودش بزنه (البته منظورم شما نبودی)
اما بی خیال کلا اگر ناراحت شدی من معذرت میخوام
بازم تعریف کن
منم یک چند تایی دارم که تعریف کنم یکیشم این پایین
با عموم و پسر عموهام داشتیم از جلوی بیمارستان امام رضا رد میشدیم رو دیوار ها تبلیغی با این مضمون بود :حجامت با روشی کاملا بهداشتی
منم میخواستم بگن اصلا کسی تا حالا حجامت کرده
حواسم نبود گفتم اصلا کسی تا حالا جنابت کرده همه فهمیدن ولی کسی به روی خودش نیاورد
عموم که نفهمید چی گفتم گفت آره من کردم خیلی خوبه ادم راحت میشه شما ها هم حتما انجام بدین
بعد شماها چی کار کردید؟عموم که نفهمید چی گفتم گفت آره من کردم خیلی خوبه ادم راحت میشه شما ها هم حتما انجام بدین
اونجا هیچی ولی توخانه همه پسر عمو هام منو مسخره کردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)