-ميتونه بهترين انتخاب باشه توي اين رنج قيمت كاملا توصيه ميشه
-خوب تفاوت سري هاي 5 و 6 بيشتر بر ميگرده به امكانات و مشخصات فني
-سري هاي 6 ديجيتال 100 هرتز هستند و همينطور ----t هم دارند
-بله فكر ميكنم مطمئن هست
-ميتونه بهترين انتخاب باشه توي اين رنج قيمت كاملا توصيه ميشه
-خوب تفاوت سري هاي 5 و 6 بيشتر بر ميگرده به امكانات و مشخصات فني
-سري هاي 6 ديجيتال 100 هرتز هستند و همينطور ----t هم دارند
-بله فكر ميكنم مطمئن هست
درود
یه تجربه قدیمی بهم ثابت کرده که کالایی رو بدون تست خریداری نکنم برای همین چند مدل TV رو در نظر گرفتم که در اولین فرصت آمار قیمت و مقایسه حضوری را انجام و بعدش خرید...! اما می خواستم بدونم از کجا می تونم فایل های Divx HD و MKV HD با کیفیت خوب و استاندارد برای تست USB پیدا کنم؟ خودم کلی فایل MKV دارم که بعض هاشون HD هستند اما نمی دونم درست ریپ شدن یا نشدن.... در کل اطمینانی بهشون ندارم... می خوام اگه فایلی را روی فلش ریختم بردم مغازه TV رو تست کنم
مطمئن باشه و اگه یه وقت تی وی پخشش نکرد بدونم مشکل از تی وی هست و نه فایل غیر استاندارد...
سوال بعدی اینکه داشتم در مورد فیلیپس 5605 تحقیق می کردم یه مشکلی پیدا شد یعنی 2 تا! :
اول اینکه فیلیپس مدل 5605 که در سایت UK این کارخانه زده دارای ----t هست اما در سایت خاورمیانه زده که این مدل ----t نداره حالا این چیزی که تو ایران هست ----t داره یا نه؟
دوم اینکه بازم سایت در مشخصات کلی دستگاه زده که این TV یک سری فایل های ویدیویی را پخش می کند که من چیزی از MKV ندیدم اما وقتی بررسی ها رو خوندم و user manual دستگاه رو دانلود کردم دیدم که ظاهرا MKV داره!!!
کسانی که تجربه یا اطلاعاتی دارن خواهشا کمک کنن...
-توي همين فروم تاپيك هست براي فيلمهاي تبليغاتي :
-اگر هم اينترنت پر سرعت دارين ادرس بدم بهتون براي دانلود فيلمهاي با كيفيت و جديدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-معمولا فيليپس ها ----t دارند حتي مدل هايي كه توي ايران هستند در مورد چند سري بالاي 8-9 مطمئن هستم
-منتها در مورد سري 5 بايد نگران بود چون خيلي از امكانات متاسفانه در ريجن هاي اسيايي حذف ميشه
-در مورد mkv هم 5605 توي رويو flatpanelshd كه نگاه ميكردم گويا قابليت اجرا رو داره منتها بيت ريت رو كاهش داده بودند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود دوستان .
میخوام بدونم همه مدل های LED سامسونگ دارای صفحه برایت هستن ؟ این مدل 6200 که خریداری کردیم برای نور کم خونه و یا کلا صحنه هایی که نور کمی دارن یا مشکی هستن مشکل بازتاب دارن مثل آینه !!! یعنی صفحه مات نیست متاسفانه !
ممنون میشم راهنمایی کنید برای سایر مدل های LED سامسونگ تا 2.5 میلیون دیگه حداکثر البته اگر این حالت براق بودن نباشه و برای LG هم توی مدل های همرده همینطور هستش یا نه ؟
t_tanhayam گرامی این برای شما ایجاد مشکل نکرده ؟ یا من زیاد حساس شدم ؟
موفق باشید .
واقعا ممنونم که جواب دیدین یه سوال دیگه داشتم سری 6 اینترنت تی وی هم هستن اگه اشتباه نکنم درسته ؟
-نه تعدادي هستند كه صفحه كلاسي ندارند
-همينطوره بازتاب داره در مورد ال جي هم همينطور
-والا براي من كه مشكلي نداره چون نور مستقيم نميتابه به پنل واذيتم نميكنه
-داشتن صفحه گلاسي يا ultra clear panel مزيت هاي بيشتري داره
-مقداري رنگ ها رو زنده وشاداب تر نشون ميده
-همينطور كنتراست بيشتر
-و خوب مقداري رفلكس كه به نظر من اصلا موردي نيست
-يكمي پنل رو جابجا كنيد تا نور لامپها مستقيم نباشه
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
-بله در صورتيكه بتونيد فعال كنيد internet tv هم داره
دوستان نطرتون در باره شارپ a37 چیه
سرعت اینترنتم بدک نیست... از این فروم فیلم های تبلیغاتی که معرفی کردید نشد فیلم دانلود کنم نمی دونم مشکل از نحوه دانلود منه یا اصلا دانلود نمی شه... می زنه فایل جاوا ایراد داره یا یه همچین چیزی
بله متاسفانه مشکل هم همین که یه سری امکانات رو ریجن آسیا وجود نداره....
این بیت ریتی که کاهش می ده خیلی رو کیفیت محسوسه؟ یعنی اینجور که این بالا نوشته تعداد فریم ها رو کم می کنه؟
سپاس فراوان
Last edited by sound.vision; 27-01-2011 at 11:37.
- Rasmus Larsen كه اين رويو رو نوشته عنوان كرده كه بيت ريت ها كم شده وتصوير لرزش زيادي پيدا كرده
-من فكر ميكنم مشكل ساز باشه ونبايد روي mkv در اين پنل زياد حساب كرد
-چند جايي هم كه نوشتن اجرا نميكنه
سلام
استفاده بلوتوث و واي فاي در HD TV چيست ؟ ميشه توضيح بدهيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)