خدا کنه نسخه بعدی طولانی باشه!!!!!!![]()
خدا کنه نسخه بعدی طولانی باشه!!!!!!![]()
بازی هایی مثل کرایزس یا CoD MW به شکلی هستند که مود سینگل پلیرشون به منزله یک تیوتریال برای بخش آنلاین هستند شما تایم بگیر ببین MW خورها چند درصد از وقتی که برای این بازی می ذارن رو واسه سینگل پلیر می ذارن چقدرشو واسه آنلاین یا شبکه.
من اونقدر که CoD MW رو مولتی پلیر بازی کردم سینگلش رو بازی نکردم ما عمرمون رو گذاشتیم پای شبکه بازی کردن این CoD MW
حالا اگه بشه که این MW2 واسش مود مولتی پلیر جور بشه مسلما کسی واسه سینگل پلیرش وقت نمیذاره من که کماکان در خماری اون Special Ops ای هستم که باید Coop انجام بگیری مپش هم مال MW هست.
این رو بدونید کوتاه بودن مود سینگل بازی هایی مثل MW عمدی هست و اصلا هدف سازنده اینه که شما مهارتش رو کسب کنید تا آنلاین بازی کنید. ولی خوب بدبختانه مولتی پلیر به دلایل زیادی که همه می دونیم توی مملکت ما به خوبی سایر کشور ها نیست محدودیت ها زیاده.
سردرد دادیم عزیزان... موفق و پیروز و گیمر باشید![]()
یعنی هیچ راهی نیست که بشه از مولتی پلیر تو ایران بازی کرد؟؟؟![]()
انشالاله ولی اینم زیاد کوتاه نبودا بازیه خیلی خوبیه خیلی هم اکشنش بالاست مراحلشم خیلی باحاله مثلا یکیش همین مرحله هه که باید توتیرو توپ وموشک(آرپی چی)رد بشیو آخرشم بپری تو هلی کوپتر خیلی هیجان انگیزه من که پدرم دراومد تاردش کردم![]()
راه که بود. با دو تا پچ و کرک مشکل حل شده بود. ولی حالا دوباره کاری کردن تا اونایی که با کرک بازی میکنن نتونن آنلاین بازی کنن!!
باید منتظر بمونیم تا یه کرک جدید بیاد تا این iwnet رو دور بزنه.
یه هفته گذشت ! کسی نمیدونه مشکل از کجاست
منم موافقم خیلی بازی خوبی بودمن که خیلی خوشم اومد مخصوصا از اون مر حله ها که شما گفتی یا اون مرحله ای که باید از کوه برفی بری بالا.....
ولی حیف نیست بازی به این خوبی دارن با زحمت درست میکنن اونوقت مرحله هاش کم باشه؟؟؟؟![]()
چه حالی میده این بازی رو برای بار چهارم بازی کردم منتها ایندفعه با ترینر....همه رو کشتم .پدر همه رو در آوردم .........ولی این اینتل آیتم ها رو نمیشه کامل پیدا کرد .....کسی سایتی یا جایی رو می شناسه که راهنما ییمون کنه ........
برا من می پرید بیرون تو صفحه 310 و 311 این تاپیک رو ببین شاید مشکلت حل شد![]()
شما دوتا کاربکن:
1- آخرین ورژن دایرکت ایکسو دانلود کن ونصب کن این واسه ارور اولیت
2-شماتو بازی که میری گرافیک بازیت چندرو چنده وسرعت ریفشت چقدره اینارو باید بگی من فکر میکنم اگه گرافیک بازی رو پایین بیاری بشه این جارو رد کرد
لطفا ویندوزتو ومدل کارت گرافیکتو ورم ومقدار گرافیکت چنده مثلا1گیگDDR2یا512مگ DDR2ویا...........
امیدوارم مشکلت حل بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)