تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 379 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

خدا کنه نسخه بعدی طولانی باشه!!!!!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی هایی مثل کرایزس یا CoD MW به شکلی هستند که مود سینگل پلیرشون به منزله یک تیوتریال برای بخش آنلاین هستند شما تایم بگیر ببین MW خورها چند درصد از وقتی که برای این بازی می ذارن رو واسه سینگل پلیر می ذارن چقدرشو واسه آنلاین یا شبکه.

من اونقدر که CoD MW رو مولتی پلیر بازی کردم سینگلش رو بازی نکردم ما عمرمون رو گذاشتیم پای شبکه بازی کردن این CoD MW

حالا اگه بشه که این MW2 واسش مود مولتی پلیر جور بشه مسلما کسی واسه سینگل پلیرش وقت نمیذاره من که کماکان در خماری اون Special Ops ای هستم که باید Coop انجام بگیری مپش هم مال MW هست.

این رو بدونید کوتاه بودن مود سینگل بازی هایی مثل MW عمدی هست و اصلا هدف سازنده اینه که شما مهارتش رو کسب کنید تا آنلاین بازی کنید. ولی خوب بدبختانه مولتی پلیر به دلایل زیادی که همه می دونیم توی مملکت ما به خوبی سایر کشور ها نیست محدودیت ها زیاده.

سردرد دادیم عزیزان... موفق و پیروز و گیمر باشید

3. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه n W o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی هایی مثل کرایزس یا CoD MW به شکلی هستند که مود سینگل پلیرشون به منزله یک تیوتریال برای بخش آنلاین هستند شما تایم بگیر ببین MW خورها چند درصد از وقتی که برای این بازی می ذارن رو واسه سینگل پلیر می ذارن چقدرشو واسه آنلاین یا شبکه.

من اونقدر که CoD MW رو مولتی پلیر بازی کردم سینگلش رو بازی نکردم ما عمرمون رو گذاشتیم پای شبکه بازی کردن این CoD MW

حالا اگه بشه که این MW2 واسش مود مولتی پلیر جور بشه مسلما کسی واسه سینگل پلیرش وقت نمیذاره من که کماکان در خماری اون Special Ops ای هستم که باید Coop انجام بگیری مپش هم مال MW هست.

این رو بدونید کوتاه بودن مود سینگل بازی هایی مثل MW عمدی هست و اصلا هدف سازنده اینه که شما مهارتش رو کسب کنید تا آنلاین بازی کنید. ولی خوب بدبختانه مولتی پلیر به دلایل زیادی که همه می دونیم توی مملکت ما به خوبی سایر کشور ها نیست محدودیت ها زیاده.

سردرد دادیم عزیزان... موفق و پیروز و گیمر باشید
    یعنی هیچ راهی نیست که بشه از مولتی پلیر تو ایران بازی کرد؟؟؟

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

انشالاله ولی اینم زیاد کوتاه نبودا بازیه خیلی خوبیه خیلی هم اکشنش بالاست مراحلشم خیلی باحاله مثلا یکیش همین مرحله هه که باید توتیرو توپ وموشک(آرپی چی)رد بشیو آخرشم بپری تو هلی کوپتر خیلی هیجان انگیزه من که پدرم دراومد تاردش کردم

6. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

یعنی هیچ راهی نیست که بشه از مولتی پلیر تو ایران بازی کرد؟؟؟
    راه که بود. با دو تا پچ و کرک مشکل حل شده بود. ولی حالا دوباره کاری کردن تا اونایی که با کرک بازی میکنن نتونن آنلاین بازی کنن!!
    باید منتظر بمونیم تا یه کرک جدید بیاد تا این iwnet رو دور بزنه.

8. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من بعد از نضب COD تو مرحله ی سوم بودم که این پیغام میومد

و از بازی هم خارج میشد بعد یکی دو ساعت که می گذشت دوباره می رفتم بازی می کردم ولی بازم هر چند وقت یه بار این پیغام میومد تا اینکه دیگه اصلا" نمیره تو مرحله و تو لودینگ مرحله هست که این پیغام میاد در حالی که من تمام Dirext ها و چیزای دیگه رو هم نصب کردم
    کسی میدونه مشکل چیه ؟

یه پیغام دیگه هم هست که این بعد از ریستارت کردن ویندوز و برای بار اولین بار رفتن تو بازی برام میاد ( مرحله ای هستم که هلیکوپترت سقوط کرده و بهوش میای یکم می جنگی و یکدفعه همه چی سفید میشه )

مشکل چیست دارم دیونه میشم ؟
    یه هفته گذشت ! کسی نمیدونه مشکل از کجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

انشالاله ولی اینم زیاد کوتاه نبودا بازیه خیلی خوبیه خیلی هم اکشنش بالاست مراحلشم خیلی باحاله مثلا یکیش همین مرحله هه که باید توتیرو توپ وموشک(آرپی چی)رد بشیو آخرشم بپری تو هلی کوپتر خیلی هیجان انگیزه من که پدرم دراومد تاردش کردم
    منم موافقم خیلی بازی خوبی بودمن که خیلی خوشم اومد مخصوصا از اون مر حله ها که شما گفتی یا اون مرحله ای که باید از کوه برفی بری بالا.....
    ولی حیف نیست بازی به این خوبی دارن با زحمت درست میکنن اونوقت مرحله هاش کم باشه؟؟؟؟

11. این کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چه حالی میده این بازی رو برای بار چهارم بازی کردم منتها ایندفعه با ترینر....همه رو کشتم .پدر همه رو در آوردم .........ولی این اینتل آیتم ها رو نمیشه کامل پیدا کرد .....کسی سایتی یا جایی رو می شناسه که راهنما ییمون کنه ........

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

برا من می پرید بیرون تو صفحه 310 و 311 این تاپیک رو ببین شاید مشکلت حل شد

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما دوتا کاربکن:
    1- آخرین ورژن دایرکت ایکسو دانلود کن ونصب کن این واسه ارور اولیت
    2-شماتو بازی که میری گرافیک بازیت چندرو چنده وسرعت ریفشت چقدره اینارو باید بگی من فکر میکنم اگه گرافیک بازی رو پایین بیاری بشه این جارو رد کرد
    لطفا ویندوزتو ومدل کارت گرافیکتو ورم ومقدار گرافیکت چنده مثلا1گیگDDR2یا512مگ DDR2ویا...........
    امیدوارم مشکلت حل بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •