آقا درست شد ........ چی شده بود معلوم نیست
این pvp چقدر وحشتناک شده . noss کم بود GM Enchant هم اضافه شد . الان دیگه ملت دارن از [10] به بالا enchant می کنن واسه pvp .
nosser ها هم که ترکوندن pvp رو . 2 شب من و احسان با هم آنلاین بودیم .
احسان خودت دیدی که تو این 2 شب ما فقط یه بار Zunty رو داشتیم و شما این چی nosser داشتین / به صورت ثابت 3 تا 5 تا دارن . تازه 2 تاشون میرن 3 تا دیگه جاشون میان!!؟ نمی دونم noss ارزون شده یا ملت دیدشون نسبت به pvp عوض شده .
این Archer جدید شما رو هم دیشب اولین بار بود می دیدم . Kenkez قدرتش 2 برابر Besa هست واقعا وحشتناکه . امیدوارم کمتر pvp بیاد. تا زه هم رنک 4 هست متاسفانه.
قضیه ی این GM Enchant چیه؟
امشب هم نوبت شما بود ................
قضیه اینه :
به ازای 15k AP شما یه Armor یا weapon رو به GM میدی برات [3] تا بیشتر enchant می کنه . مثلا اگه [5] داشته باشی می کنه [8]
الان ملت تو pvp 1-15 دارن از [13] و [16] استفاده می کنن و کار رو برای بقیه خیلی سخت کرده . این اختلاف خودش رو تو pvp 1-15 بدجوری نشون میده .
همزمان با این event تو فروم بازی هم می گفتن با 3 bill هم اینکار رو براتون می کنن. البته یه جورایی واسطه میشن .
آره تا موقعی که تو بودی . 1 ساعت بعدش DB اومد و به مدت 3 ساعت ما رو camp کرد . آخرش خودش و tuki خسته شدن و اومدن سمت ما و به ما می گفتن چرا بازی نمی کنین !!!؟
لعنتی PW کلی کراکتر feeder درست کرده . حتی بعضی از feeder هاش لباس enchant شده دارن !!؟ ولی با لباس enchant شده یدونه weapon حمله می کنن !!؟ و +100 بار در ساعت خودش رو feed می کنه . این دیگه آخرشه !!
راپورت بدین بنش کنن
ساعت 12:15 بود که از سرور قطع شدم و دیگه هم نتونستم برم تو بازی.همه همین مشکل رو داشتن؟
نه من که چیزیم نشد
از تو دیگه بعید بود این حرف رو بزنی . 2500 بار قبلا راپورت دادن .
ولی این PW هست . و داره ساعتی 5 تا 15 دلار پول میده به اینا . مگه دیوانه هستن این رو بن کنن .
هدف این کمپانی پول در آوردن هست . بازی جوانمردانه که قرار نیست بکنیم .
برای HT هم کلی تیکت فرستادن . تاثیری نداره . اینایی که دائم نوس می کنن و خرید های خفن می کنن از حمایت ویژه برخوردارن!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)