تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 321 از 4751 اولاول ... 2212713113173183193203213223233243253313714218211321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به بروبچز شاتل

ببخشید بچه ها یه سوال :

من امروز چیزی دانلود نکردم ( به جز 20 مگ ) ولی وقتی رفتم تو سایت شاتل ، میزان مصرف رو که دیدم شاخ در آوردم ،
    حالا دریافت که 81 مگ بود اشکالی نداشت ، بیشتر به خاطر ارسال تعجب کردم که 101 مگ بود ...
    دلیلش چی میتونه باشه ؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به بروبچز شاتل

ببخشید بچه ها یه سوال :

من امروز چیزی دانلود نکردم ( به جز 20 مگ ) ولی وقتی رفتم تو سایت شاتل ، میزان مصرف رو که دیدم شاخ در آوردم ،
    حالا دریافت که 81 مگ بود اشکالی نداشت ، بیشتر به خاطر ارسال تعجب کردم که 101 مگ بود ...
    دلیلش چی میتونه باشه ؟
    برا يه بار ويندوزم رو خيلي وقت بود عوض نكرده بودم مريض شده بود يهو براي خودش بدون اينكه بفهمي شروع ميكرد كنتور انداختن و وقتي با NetLimiter 2 Pro چك ميكردم اكثرش هم send بود!!! فهميدم مشكل از Opera بود وقتي ميبستمش حل ميشد. شما از Opera استفاده نميكني؟

پيشنهاد من:

NetLimiter 2 Pro رو نصب كن زماني كه ديدي دو تا كامپيوتر كنار ساعت بي دليل براي مدت زيادي روشن ميمونن ويروس ياب رو غير فعال كن (چون NetLimiter 2 Pro اگر مثلاً Opera كار كنه ويروس ياب رو نشون ميده چون وبگردي زير نظر ويروس ياب هست) ببين NetLimiter 2 Pro براي چه برنامه اي سند و ريسيو نشون ميده...

3. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S@jj@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    آریا شهر

پيش فرض

شما ميشه يه عكس از صفحه اي كه ميگي رايگان نيست نشون بدي. حتماً اشتباه ميكنيد.

من ميتونم بدم.
    سلام دوست عزیز
    دیگه اونجوریم که نیستم حالیمه دیگه اینو ولی به خدا واسه من یکی که کنتور انداخت این هفته بزار هفته دیگرم ببینم بهت می گم.

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    دیگه اونجوریم که نیستم حالیمه دیگه اینو ولی به خدا واسه من یکی که کنتور انداخت این هفته بزار هفته دیگرم ببینم بهت می گم.
    ببخشيد

گفتم شايد برعكس ديده باشين. حالا يه عكس بذارين الآن كنجكاو شدم. شايد براي كاربرهاي قديمشون مجانيه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما از opera استفاده نميكني؟
    همیشه از اپرا استفاده میکنم .... باید چیکارش کنم ؟ روزهای قبل اینطور نبود

اون کاریم که گفتی انجام میدم ... خبرشو میگم ....

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

14

سلام به شاتلیان گرامی ...
    یه مشکل توپ دارم
    بچه ها من یه چیزی فهمیدم ... کی از بین شما از Kaspersky 2009 استفاده می کنه ؟؟؟ آیا کسی تو آپدیت کردن اون مشکل نداره ؟؟؟

من با شاتل (یعنی با IP شاتل) نمی تونم کسپر رو آپدیت کنم ... این کسپرسکی رو لپ تاپمه ... ولی وقتی می برمش دانشگاه اونجا به راحتی آپدیت میشه ... حالا چی کار کنم ؟؟ از V P N استفاده کنم ؟؟ یکی کمک کنه ...

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه مشکل توپ دارم
    بچه ها من یه چیزی فهمیدم ... کی از بین شما از Kaspersky 2009 استفاده می کنه ؟؟؟ آیا کسی تو آپدیت کردن اون مشکل نداره ؟؟؟

من با شاتل (یعنی با IP شاتل) نمی تونم کسپر رو آپدیت کنم ... این کسپرسکی رو لپ تاپمه ... ولی وقتی می برمش دانشگاه اونجا به راحتی آپدیت میشه ... حالا چی کار کنم ؟؟ از V P N استفاده کنم ؟؟ یکی کمک کنه ...
    من که Kaspersky Internet Security 2009 دارم همیشه هم مثل چی آپدیت میشه

9. این کاربر از Kaptian Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه مشکل توپ دارم
    بچه ها من یه چیزی فهمیدم ... کی از بین شما از kaspersky 2009 استفاده می کنه ؟؟؟ آیا کسی تو آپدیت کردن اون مشکل نداره ؟؟؟

من با شاتل (یعنی با ip شاتل) نمی تونم کسپر رو آپدیت کنم ... این کسپرسکی رو لپ تاپمه ... ولی وقتی می برمش دانشگاه اونجا به راحتی آپدیت میشه ... حالا چی کار کنم ؟؟ از v p n استفاده کنم ؟؟ یکی کمک کنه ...
    من از کسپرسکی اینترنت سکیوریتی با لاینسنس معتبر(نه دزدی) استفاده میکنم...هیچ مشکلی هم از این بابت ندارم!!

11. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

13

من از کسپرسکی اینترنت سکیوریتی با لاینسنس معتبر(نه دزدی) استفاده میکنم...هیچ مشکلی هم از این بابت ندارم!!
    بابا مهدی تو چه مایه داری هستی خدایی ... نمی دونم والا آخه اگه مشکل من لایسنس دزدیه پس چرا جای دیگه به راحتی آپدیت میشه ولی از خونه با شاتل نمیشه ؟؟

من خودم از اول با کسپرسکی بودم ولی الان این داستان داره اذیتم می کنه ... کسی چیزی به ذهنش نمیرسه ؟؟

ایراد از شاتل نیست پس از کجاست ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S@jj@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    آریا شهر

پيش فرض

ببخشيد

گفتم شايد برعكس ديده باشين. حالا يه عكس بذارين الآن كنجكاو شدم. شايد براي كاربرهاي قديمشون مجانيه
    سلام
    زنگ زدم شاتل گفتم ، گفت رایگانه !! مشکلو گفتم گفتن از هفته دیگه مشکلی نخواهید داشت.
    دمشون گرم خوب سرویسیه ولی یه کم به نظرتون گرون نیست قیمتاش. آخه من اولین ماه که دارم ازش استفاده می کنم خیلی راضی بودم و لی حالا که به فاکتور ماه بعد رسیدم به نظرم گرون می یاد ولی خداییش یه کم گرون میدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •