سلام دوستان .
مدتی هست که پرینترم HP P1102 دچار مشکل شده و با هر بار خاموش شدن پرینتر یا ریست ویندوز ، پرینتر از کار می افته و باید دوباره درایوش رو نصب کنم . مشکل چیه ؟
سلام دوستان .
مدتی هست که پرینترم HP P1102 دچار مشکل شده و با هر بار خاموش شدن پرینتر یا ریست ویندوز ، پرینتر از کار می افته و باید دوباره درایوش رو نصب کنم . مشکل چیه ؟
در کل HP ProBook 4520s Core™ i5 بهتره یا HP G62 i5-ATi
4520 بهترهنوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم G62 رو از نزدیک دیدم با قیافش حال نکردم.
سلام ببخشید
چند تا سوال دارم
میخواستم بدونم کدو لب تاپ خشگل تر و بهتر و تولید گرما کمتر داره؟؟؟؟؟dell xps l502--------hp dv6 6080
با تشکر
1. قهوه ای
2. زیر تاچش تا حدودی ( نه زیاد)
3. PES آره
4. تکنولوژی ضد تشعشع داره
5. کلاسیک و سنگین
6. "15.6 تا حدودی آره
7. به اندازه 2i/
2.5 ساعت / مودم نداره
8. یعنی چی؟
9. سه تا کابل و کیف و باتری
10. بازار رضا
![]()
مزممفی جونم خواهشا نرومن تازه میخواستم باهات جروبحث کنم... حالا که رفتی اما هروقت برگشتی حتما برام یه پیام خصوصی بفرست...منتظرتم
خداحافظ![]()
دستت درد نکنه آقای امیر
1. ببینید مدل 4520s آره قهوه ای ولی مدل 4520s-e که corei5 هستش رو برنگ خاکستری زده ولی نمیدونم چرا از هرکس میپرسم میگه قهوه ایه ؟
3.یعنی بالاترو جواب نمیده چون چند خوندم که گرافیکش بالا نیست؟
5.یعنی برای حمل و نقل روزانه برای منی که ماشین ندارم سخت؟
6.پیشنهادتون چیه؟
8.منظورم اینکه سرعت ارسال و دریافتش چقدره؟کلا خوبه ؟
بازم ممنون
dv6 6090 ا ز بچه ها تست کردین
آیا مشکل داغ کردن داره؟؟
قابلی نداشت دوست من
1. ببین اصلا دنبال e , c , اینا نرو . مدلی که شما میخوای اینه که تو بازار رضا خاکستری و قهوه ای رو داشت:
xxx833EA#ABV3. شما با رم 3( تو ویندوز 32 بیتی 3 گیگ رو میشناسه) تا 2.5 میتونی از رم بگیری. گرافیکش متوسطه. اگه رم رو ببری بالا تا 8 میتونی بیشتر شیر کنی( یا ویندوز 64 بیتی نصب کنی)
5. 2.6 کیلوگرم
6. برو بازار شاید جنس جدید تری اومده باشه. اصلا عجله نکن.
8. فکر میکنم بد نباشه .مقایسه نکردم
HP Pavilion DV7-6099ee
این مدل اچ پی کانفیک خیلی خوبی داره قیمتش هم 1.750
CPU: INTEL Core i7-2630QM - 2.0 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1.5 TR SATA / LeD: 17.3" Diagonal High Definition - LED - HD / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 6770m- 1GB - DDR5 / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + fingerprint / 3.0 Kg / Windows 7 Home Premium / LightScribe Blu-ray
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)