تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 321 از 482 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جناب sms11 شما سرویس 512kb دارید؟ یک فایل رو که به رپیدشیر آپلود میکنید, سرعت آپلودتون چقدره؟
    بله دوست من
    سرعتش از نصف 512 شروع میشه به بالا تا به همون 64 میرسه
    ============
    دوستان الان یه شرکتی دیدم که میخواستم ببینم اگه کسی چیزی در موردش میدونه بگه
    این قیمت تعرفه هاش هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من داشتم نگاه میکردم دیدم که قیمت سرعت 1 مگش با ترافیک 240 گیگ در ماه حدود 41 هزار تومن هست
    میخواستم بپرسم من دارم اشتباه میبینم یا واقعا 41 هزار تومنه
    ازه 1تا 7 صبح هم رایگان هست.در واقع میشه گفت همون اینترنت 1 مگه نامحدود هست
    چون شما با 1 مگ نامحدود ماکسیمم میتونی 300 گیگ دانلود کنی.خود شرکت که 240 گیگ بهتون میده .بقیشم شبا بزاری واسه دانلود به همون 300 گیگ میرسی دیگه
    اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه
    نظر شما چیه؟

2. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

240 گیگ مال یک ساله نه یک ماه, ستون بالا رو نگه کن.

4. 3 کاربر از karbist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قشنگ امدی هیزم ریختی رو اتیش رفتی ها

می خوای چی تعریف کنم؟ تعریف کنم که هر روز مودم رو یک جا می زارم که انتن بگیرم.......

دارم پیر می شم از بس صبر می کنم باسه مودم.......
    zed جان شما دیگه خیلی صبرت زیاده
    یعنی یه isp پیزوری پیدا نمیشه تو منطقه شما سرویس بده که از شرّ ipw خلاص بشی...!!!؟
    راستی مبین نت هم خیلی خوبه هاااا
    الان رفیقم از مبین نت 512 یه ساله با 20 گیگ حجم با مودم و هزینه نصب کلا براش 120 تومن دراومد.
    خونشون طبقه اوله و دورش پر از ساختمون بلند ولی با حداکثر سیگنال میگیره سرعتش هم با idm تا 80 میره.
    جالب تراز اون امروز زنگ زد فردا اومدن براش نصب کردن.
    شبا از 2 تا 8 و جمعه ها رایگانه.

6. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezazadeh65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان من دارم یه روی یه سایتی کار می کنم که بر اساس آی پی بازدید کنندگان هستش ، خودم ای دی اس ال داتک دارم ، 4 بار مودم رو خاموش و روشن کردم هر 4 بار ، 4 تا آی پی متفاوت به من داد
    از تون می خوای که لطفا آی پی تو رو اینجا بذارید تا من ببینم رنج آی پی ها چجوری هستش ، خیلی ممنون میشم
    می تونید آی پی رو از اینجا بردارید
    mediacollege.com/internet/utilities/show-ip.shtml

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

zed جان شما دیگه خیلی صبرت زیاده
    یعنی یه isp پیزوری پیدا نمیشه تو منطقه شما سرویس بده که از شرّ ipw خلاص بشی...!!!؟
    راستی مبین نت هم خیلی خوبه هاااا
    الان رفیقم از مبین نت 512 یه ساله با 20 گیگ حجم با مودم و هزینه نصب کلا براش 120 تومن دراومد.
    خونشون طبقه اوله و دورش پر از ساختمون بلند ولی با حداکثر سیگنال میگیره سرعتش هم با idm تا 80 میره.
    جالب تراز اون امروز زنگ زد فردا اومدن براش نصب کردن.
    شبا از 2 تا 8 و جمعه ها رایگانه.

اگر تا الان اینقدر صبور نبودم تا به حال زنده نمی موندم......

چرا هست و اتفاقا دستم باسه گرفتن ازشون بازه ولی حوصله محدودیت حجمی هارو ندارم.....
    بیشتر الان طرف وایمکس ها هستم بخاطر صرفه قیمتی اش در سرعت های بالا.
    الان داتک منو بخاطر اینکه مودم dx350 green packet نداره و هنوز نیاورده باسه فروش معطل کرده ( معلوم نیست بخش خرید خارجی سخت افزارشون دارن چی کار می کنن.)به زور هم می خوان مودم usb شون رو بدن از usb فرار می کنم دوباره می خوان برگردونم usb .....کلی از وسایلم wifi رو پشتیانی می کنن ....دیگر عهد عتیق نیست که بشه با این مودم ها کار کرد.
    الان هم موارد مورد نیاز باسه تهیه سرویس از ایرانسل رو اماده کردم و راحت می تونم برم سمتش اگر اینها بیشتر از این طولش بدن.
    (به دلایل شخصی علاقه ای به رفتن به مبین نت رو ندارم.)
    پ ن:
    از محدودیت خوشم نمی یاد تا زور نشه سمتشون نمی رم-چی کار کنیم freedom هستم دیگر
    Last edited by zed2; 17-07-2011 at 19:39. دليل: -

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یا سلام خدمت دوستان
    من اینترنت مبین نت دارم و می خواستم وضعیت داتک رو بدونم
    سرعت تورنت تو ساعت معمولی و رایگان
    سرعت چیز پی ان تو ساعت معمولی و رایگان (من با مبین نت یوتوب ۱ مگ بدون وقفه کلبپ ۳۶۰p میبینم در ساعات عادی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض کمک کمک کمک

دوستان من مشکل عجیبی پیدا کردم که نمیدونم چجوری باید حلش کنم.یعنی نمیدونم مشکل از کجاست و برای حلش باید کجا رو بگردم.
    کل ماجرا رو بگم شاید شما بتونید کمک کنید
    اینترنتم 256 نامحدود از اون سرویس قدیمیهاست که ماهی 27تومنه.مودم هم linksys wag200g هست.برای BROWSER همیشه از FIREFOX استفاده میکنم که این دفعخ ورژن 3.5 رو ریهتم ولی قبلش 4.1 بتا بود.آنتی ویروس هم AVIRA FREE رو ریختم (قبلا هم همین بود)

دیروز:
    از دیروز هرکاری میکنم نمیتونم هیچ صفحه ای رو باز کنم البته با لپتاپ خواهرم که وصل شدم همه چی کار میکرد و سرعت وایرلس هم بد نبود. روی خود کامپیوتر هم که با کابل وصل بود میتونستم دانلود کنم ولی صفحه باز نمیکرد.
    زنگ زدم پشتیبانی که هم بگم سرعت کمه هم ببینم میدونن چشه.ساعت 12:30 شب!
    آقای محترم یکم حرف زد و راهنمایی کرد و با 4تا browser تست کردیم نشد،پینگ گرفتیم که گفتن عاااااااالیه و مشکلی نیست!!بعدهم گفت آنتی ویروس رو غیرفعال کن و .... آخرش گفت پورت 80 بسته است! برو ویندوز بریز!

من هم واسه اینکه مطمئن بشم مشکل از سیستم من نیست یا چیز پی انی که اصتفاده کرده بودم این وسط کاری نکرده، تا 6 صبح بیدار بودم هارد رو خالی کردم و فرمت و ویندوز XP نصب کردم
    ا
    مروز:
    دوباره به هیچ جا نمیتونستم وصل شم زنگ زدم یه خانم کم صبر بد اخلاق جواب داده بهش گفتم ویندوز ریختم و همه چی صفر صفر هست.بازم پینگ گرفته همین که REPLY یاهو رسیده واسش کافی بود.بعد هم گفت ie رو ریست کن ، که کردیم و بعد صفحه گوگل باز شد.البته بگم که با MOZILLA هیچی باز نمیشه(همزمان هر2 رو چک میکردم) توی گوگل هم یه سرچ که کردم همه نتیجه هاش اومد.تونستم اونها رو باز کنم.البته لب تلاش زیاد و چند بار اینتر زدن و با سرعت وحشتناک پایین ولی باز هم لینکهایی که توی BOOKMARK داشتم رو باز نمیکرد.
    ولی به محض اینکه ie روبستم و دوباره باز کردم دیگه هیچی باز نکرد.
    اون خانومه هم بعد 3باز زنگ زدن فقط مونده بود فحش بده.فقط هم هی میگفت آنتی ویروس رو ببند.فایروال رو غیرفعال کن.کامپیوتر رو ریستارت کن.مشکل از شماست مسئولیتش با ما نیست.

حالا کسی میدونه این مشکل از کجاست؟کاری از این داتکیها برمیاد؟یا مشکل از جای دیگه است؟
    الان با وایرلس یه لپتاپ وصل شدم فعلا داره صفحه ها رو باز میکنه. ولی اون یکی لپ تاپ رو نمیتونم وصل کنم یعنی اصلا شبکه رو نمیشناسه.کامپیوتر خودم هم که با سیم وصله که هیچیه هیچی نه صفحه باز میکنه نه دانلود میکنه نه هیچی.

ویندوز هم که تازه ریختم.فایروال هم همیشه تعطیله.آنتی ویروسم هم تا 2 روز پیش همین بود و هیچ مشکلی هم نداشته.
    ظرف این 2 روز هم کارهایی که کردم:
    با چیز پی ان وصل شدم
    هیچ برنامه یا چیزی نصب نکردم یا توی تنظیمات تغییری نداده بودم.البته تا قبل از اینکه مشکل پیش بیاد.چون بعدش کلی دستکاری کردم

** فقط دیروز یه کم رم کم آوردم رفتم توی TASK MANAGERمنظورم (CTRL+alt+del) چندتا برنامه رو که اضافی بود از اونجا بستم که وسطشون یه چیزی بود به اسم SVCHOST که اشتباهی به جای چیز دیگه بستمش.و امروز فهمیدم که اون مال همین مودمه بوده.ولی اصولا وقتی کامپیوتر رو ری استارت میکنی باید همه اینها دوباره بیان و مشکلی پیش نیاد.تازه من که ویندوز ریختم و فرمت هم کردم که دیگه نباید از این بابت مشکلی به وجود بیاره
    ولی:
    فقط یه چیزی رو میدونم.همیشه توی قسمت network CONNECTIONS که میرفتم یه سری مربوط به LOCAL AREA CONNECTON بود که مال همون LAN هست (دستگاهم 2 تا کارت شبکه داره و درنتیجه 2سری کانکشن).یه دونه چیز دیگه هم نشون میداد فکر میکنم اسمش GATEWAY با یه همچین چیزی بود که مربوط به مودم بود.حالا این رو نشون نمیده.
    مودم رو با سی دی دوباره نصب کردم.که این کار رو فقط بار اولی که مودم رو خریدم انجام داده بودم.بعضی تنظیمات رو هم که میخواست دستی وارد کردم(با داتک هم خواستم چک کنم که درست باشه که خانومه منو خورد و گفت دست کاری نکن و حاضر نشد همش رو با من چک کنه)
    آ(یا باید تنظیمات مودم رو تغییر بدم؟الان روی PPOE هست آیا درسته؟یا باید روی Router یا Bridge باشه؟)

من عقلم به چیز دیگه قد نمیده.اگه کسی میدونه قضیه چیه یا میدونه کجا این سوال رو باید بپرسم تا کمکم کنن یا اصلا باید بدم بیرون کسی درستش کنه یا باید زنگ بزنم به داتکیها بد و بیراه بگم،منون میشم بهم بگید

(بچه های پشتیبانی داتک بهترینهاشون ساعت 10 شب کار میکنن.صبحیها هیچی حالیشون نیست. آخرشب هم انقدر خستن که حال حرف زدن ندارن. تو 4-5ساله هروقت ساعت 10 زنگ زدم هم برخورد خوب داشتن و هم اطلاعات کامل)
    (این رو یادم رفت بگم.اون آدرس که برای تنظیمات مودم باید بزینم 192.168.1.1 دیگه وارد نمیشه چرا؟ کسی میدونه چطوری درستش کنم؟)
    Last edited by mehraboun1985; 20-07-2011 at 15:12.

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یا سلام خدمت دوستان
    سرعت چیز پی ان تو ساعت معمولی و رایگان (من با مبین نت یوتوب ۱ مگ بدون وقفه کلبپ ۳۶۰p میبینم در ساعات عادی)
    سلام
    تورنت از 7 صبح تا 7 شب بسته بود (من خیله وقته دیگه استفاده نکردم)
    سرعت دانلود هم گویا یکسانه(بچه ها میگن)
    سوال آخر هم بسته به سرور مورد استفاده شما داره قاعدتا

12. 2 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یا سلام خدمت دوستان
    ipw هم مدنظرت هست؟

دوستان من مشکل عجیبی پیدا کردم که نمیدونم چجوری باید حلش کنم.یعنی نمیدونم مشکل از کجاست و برای حلش باید کجا رو بگردم.
    کل ماجرا رو بگم شاید شما بتونید کمک کنید
    اینترنتم 256 نامحدود از اون سرویس قدیمیهاست که ماهی 27تومنه.مودم هم linksys wag200g هست.برای BROWSER همیشه از FIREFOX استفاده میکنم که این دفعخ ورژن 3.5 رو ریهتم ولی قبلش 4.1 بتا بود.آنتی ویروس هم AVIRA FREE رو ریختم (قبلا هم همین بود)

دیروز:
    از دیروز هرکاری میکنم نمیتونم هیچ صفحه ای رو باز کنم البته با لپتاپ خواهرم که وصل شدم همه چی کار میکرد و سرعت وایرلس هم بد نبود. روی خود کامپیوتر هم که با کابل وصل بود میتونستم دانلود کنم ولی صفحه باز نمیکرد.
    زنگ زدم پشتیبانی که هم بگم سرعت کمه هم ببینم میدونن چشه.ساعت 12:30 شب!
    آقای محترم یکم حرف زد و راهنمایی کرد و با 4تا browser تست کردیم نشد،پینگ گرفتیم که گفتن عاااااااالیه و مشکلی نیست!!بعدهم گفت آنتی ویروس رو غیرفعال کن و .... آخرش گفت پورت 80 بسته است! برو ویندوز بریز!

من هم واسه اینکه مطمئن بشم مشکل از سیستم من نیست یا چیز پی انی که اصتفاده کرده بودم این وسط کاری نکرده، تا 6 صبح بیدار بودم هارد رو خالی کردم و فرمت و ویندوز XP نصب کردم
    ا
    مروز:
    دوباره به هیچ جا نمیتونستم وصل شم زنگ زدم یه خانم کم صبر بد اخلاق جواب داده بهش گفتم ویندوز ریختم و همه چی صفر صفر هست.بازم پینگ گرفته همین که REPLY یاهو رسیده واسش کافی بود.بعد هم گفت ie رو ریست کن ، که کردیم و بعد صفحه گوگل باز شد.البته بگم که با MOZILLA هیچی باز نمیشه(همزمان هر2 رو چک میکردم) توی گوگل هم یه سرچ که کردم همه نتیجه هاش اومد.تونستم اونها رو باز کنم.البته لب تلاش زیاد و چند بار اینتر زدن و با سرعت وحشتناک پایین ولی باز هم لینکهایی که توی BOOKMARK داشتم رو باز نمیکرد.
    ولی به محض اینکه ie روبستم و دوباره باز کردم دیگه هیچی باز نکرد.
    اون خانومه هم بعد 3باز زنگ زدن فقط مونده بود فحش بده.فقط هم هی میگفت آنتی ویروس رو ببند.فایروال رو غیرفعال کن.کامپیوتر رو ریستارت کن.مشکل از شماست مسئولیتش با ما نیست.

حالا کسی میدونه این مشکل از کجاست؟کاری از این داتکیها برمیاد؟یا مشکل از جای دیگه است؟
    الان با وایرلس یه لپتاپ وصل شدم فعلا داره صفحه ها رو باز میکنه. ولی اون یکی لپ تاپ رو نمیتونم وصل کنم یعنی اصلا شبکه رو نمیشناسه.کامپیوتر خودم هم که با سیم وصله که هیچیه هیچی نه صفحه باز میکنه نه دانلود میکنه نه هیچی.

ویندوز هم که تازه ریختم.فایروال هم همیشه تعطیله.آنتی ویروسم هم تا 2 روز پیش همین بود و هیچ مشکلی هم نداشته.
    ظرف این 2 روز هم کارهایی که کردم:
    با چیز پی ان وصل شدم
    هیچ برنامه یا چیزی نصب نکردم یا توی تنظیمات تغییری نداده بودم.البته تا قبل از اینکه مشکل پیش بیاد.چون بعدش کلی دستکاری کردم

** فقط دیروز یه کم رم کم آوردم رفتم توی TASK MANAGERمنظورم (CTRL+alt+del) چندتا برنامه رو که اضافی بود از اونجا بستم که وسطشون یه چیزی بود به اسم SVCHOST که اشتباهی به جای چیز دیگه بستمش.و امروز فهمیدم که اون مال همین مودمه بوده.ولی اصولا وقتی کامپیوتر رو ری استارت میکنی باید همه اینها دوباره بیان و مشکلی پیش نیاد.تازه من که ویندوز ریختم و فرمت هم کردم که دیگه نباید از این بابت مشکلی به وجود بیاره
    ولی:
    فقط یه چیزی رو میدونم.همیشه توی قسمت network CONNECTIONS که میرفتم یه سری مربوط به LOCAL AREA CONNECTON بود که مال همون LAN هست (دستگاهم 2 تا کارت شبکه داره و درنتیجه 2سری کانکشن).یه دونه چیز دیگه هم نشون میداد فکر میکنم اسمش GATEWAY با یه همچین چیزی بود که مربوط به مودم بود.حالا این رو نشون نمیده.
    مودم رو با سی دی دوباره نصب کردم.که این کار رو فقط بار اولی که مودم رو خریدم انجام داده بودم.بعضی تنظیمات رو هم که میخواست دستی وارد کردم(با داتک هم خواستم چک کنم که درست باشه که خانومه منو خورد و گفت دست کاری نکن و حاضر نشد همش رو با من چک کنه)
    آ(یا باید تنظیمات مودم رو تغییر بدم؟الان روی PPOE هست آیا درسته؟یا باید روی Router یا Bridge باشه؟)

من عقلم به چیز دیگه قد نمیده.اگه کسی میدونه قضیه چیه یا میدونه کجا این سوال رو باید بپرسم تا کمکم کنن یا اصلا باید بدم بیرون کسی درستش کنه یا باید زنگ بزنم به داتکیها بد و بیراه بگم،منون میشم بهم بگید

(بچه های پشتیبانی داتک بهترینهاشون ساعت 10 شب کار میکنن.صبحیها هیچی حالیشون نیست. آخرشب هم انقدر خستن که حال حرف زدن ندارن. تو 4-5ساله هروقت ساعت 10 زنگ زدم هم برخورد خوب داشتن و هم اطلاعات کامل)
    (این رو یادم رفت بگم.اون آدرس که برای تنظیمات مودم باید بزینم 192.168.1.1 دیگه وارد نمیشه چرا؟ کسی میدونه چطوری درستش کنم؟)
    به سیستم ip دستی بده در این رنج 192.168.1.xxx که بین 5 تا 250 چک کن بعد ببین وارد میشه یا نه
    ( این مورد اختیار خودت هست ممکنه دیگر نتونی کلا به اینترنت همین ارتباطی هم که داری داشته باشی )اگر نشد یکبار مودم رو ریست فکتوری کن ببین درست میشه یا نه( اگر دکمه ای باسه این کار داره ) و بعد دوباره چک کن.
    یک راه دیگر اینکه یک مودم دیگر بخری یا قرض کنی و با ان چک کنی ( اگر تونستی به داتک بگو که بیان و با مودم خودشون به سیستمت وصل شن و چک کنن ) اگر مشکلی نبود احتمالا مشکل از مودم ات است.
    یک مورد دیگر با ان سیستم که به صورت وایرلس به مودم وصل هست نمی تونی وارد تنظیمات مودم بشی؟
    بعد باسه سیستم pc اگر تونستی یکبار دیگر با یک سی دی ویندوز دیگر چک کن ببین مشکل نیامدن اتصال کارت شبکه ات حل میشه یا نه(یک بار این مسئله باسه یکی از سی دی ویندوز های من رخ داده بود عوض کرد سی دی رو مشکل حل شد.)
    مورد دیگری به ذهنم نمی رسه باسه الان.

ان تنظیمات مودم رو اگر نتونی وارد بخشش ببشی نمی شه فهمید ( فقط اگر همینجوری ان لپتاپ وصل با روشن کردن کارت شبکه بی سیم وصل میشه احتمالا PPOE است )

14. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چه قدر سخته بین دو فن اوری ادم گیر که
    adsl : دستگاهی روش تداخل نمی اندازه. همیشه یک حالت داری یا سالمه یا نه ولی خراب شه دیگر نمی شه ترفند زد.
    بی سیم : بد شانس باشی و دستگاه ضد سیگنال اطرافت باشه باعث مشکل در ارتباط میشه ولی چون بی سیم هست شانس بیاری میشه یک راه حل باسش پیدا کرد.
    حالا در این انتخاب سرنوشت ساز ایستاده ام..... کدوم وری برم ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •