دوستان من مشکل عجیبی پیدا کردم که نمیدونم چجوری باید حلش کنم.یعنی نمیدونم مشکل از کجاست و برای حلش باید کجا رو بگردم.
کل ماجرا رو بگم شاید شما بتونید کمک کنید
اینترنتم 256 نامحدود از اون سرویس قدیمیهاست که ماهی 27تومنه.مودم هم linksys wag200g هست.برای BROWSER همیشه از FIREFOX استفاده میکنم که این دفعخ ورژن 3.5 رو ریهتم ولی قبلش 4.1 بتا بود.آنتی ویروس هم AVIRA FREE رو ریختم (قبلا هم همین بود)
دیروز:
از دیروز هرکاری میکنم نمیتونم هیچ صفحه ای رو باز کنم البته با لپتاپ خواهرم که وصل شدم همه چی کار میکرد و سرعت وایرلس هم بد نبود. روی خود کامپیوتر هم که با کابل وصل بود میتونستم دانلود کنم ولی صفحه باز نمیکرد.
زنگ زدم پشتیبانی که هم بگم سرعت کمه هم ببینم میدونن چشه.ساعت 12:30 شب!
آقای محترم یکم حرف زد و راهنمایی کرد و با 4تا browser تست کردیم نشد،پینگ گرفتیم که گفتن عاااااااالیه و مشکلی نیست!!بعدهم گفت آنتی ویروس رو غیرفعال کن و .... آخرش گفت پورت 80 بسته است! برو ویندوز بریز!
من هم واسه اینکه مطمئن بشم مشکل از سیستم من نیست یا چیز پی انی که اصتفاده کرده بودم این وسط کاری نکرده، تا 6 صبح بیدار بودم هارد رو خالی کردم و فرمت و ویندوز XP نصب کردم
ا
مروز:
دوباره به هیچ جا نمیتونستم وصل شم زنگ زدم یه خانم کم صبر بد اخلاق جواب داده بهش گفتم ویندوز ریختم و همه چی صفر صفر هست.بازم پینگ گرفته همین که REPLY یاهو رسیده واسش کافی بود.بعد هم گفت ie رو ریست کن ، که کردیم و بعد صفحه گوگل باز شد.البته بگم که با MOZILLA هیچی باز نمیشه(همزمان هر2 رو چک میکردم) توی گوگل هم یه سرچ که کردم همه نتیجه هاش اومد.تونستم اونها رو باز کنم.البته لب تلاش زیاد و چند بار اینتر زدن و با سرعت وحشتناک پایین ولی باز هم لینکهایی که توی BOOKMARK داشتم رو باز نمیکرد.
ولی به محض اینکه ie روبستم و دوباره باز کردم دیگه هیچی باز نکرد.
اون خانومه هم بعد 3باز زنگ زدن فقط مونده بود فحش بده.فقط هم هی میگفت آنتی ویروس رو ببند.فایروال رو غیرفعال کن.کامپیوتر رو ریستارت کن.مشکل از شماست مسئولیتش با ما نیست.
حالا کسی میدونه این مشکل از کجاست؟کاری از این داتکیها برمیاد؟یا مشکل از جای دیگه است؟
الان با وایرلس یه لپتاپ وصل شدم فعلا داره صفحه ها رو باز میکنه. ولی اون یکی لپ تاپ رو نمیتونم وصل کنم یعنی اصلا شبکه رو نمیشناسه.کامپیوتر خودم هم که با سیم وصله که هیچیه هیچی نه صفحه باز میکنه نه دانلود میکنه نه هیچی.
ویندوز هم که تازه ریختم.فایروال هم همیشه تعطیله.آنتی ویروسم هم تا 2 روز پیش همین بود و هیچ مشکلی هم نداشته.
ظرف این 2 روز هم کارهایی که کردم:
با چیز پی ان وصل شدم
هیچ برنامه یا چیزی نصب نکردم یا توی تنظیمات تغییری نداده بودم.البته تا قبل از اینکه مشکل پیش بیاد.چون بعدش کلی دستکاری کردم
** فقط دیروز یه کم رم کم آوردم رفتم توی TASK MANAGERمنظورم (CTRL+alt+del) چندتا برنامه رو که اضافی بود از اونجا بستم که وسطشون یه چیزی بود به اسم SVCHOST که اشتباهی به جای چیز دیگه بستمش.و امروز فهمیدم که اون مال همین مودمه بوده.ولی اصولا وقتی کامپیوتر رو ری استارت میکنی باید همه اینها دوباره بیان و مشکلی پیش نیاد.تازه من که ویندوز ریختم و فرمت هم کردم که دیگه نباید از این بابت مشکلی به وجود بیاره
ولی:
فقط یه چیزی رو میدونم.همیشه توی قسمت network CONNECTIONS که میرفتم یه سری مربوط به LOCAL AREA CONNECTON بود که مال همون LAN هست (دستگاهم 2 تا کارت شبکه داره و درنتیجه 2سری کانکشن).یه دونه چیز دیگه هم نشون میداد فکر میکنم اسمش GATEWAY با یه همچین چیزی بود که مربوط به مودم بود.حالا این رو
نشون نمیده.
مودم رو با سی دی دوباره نصب کردم.که این کار رو فقط بار اولی که مودم رو خریدم انجام داده بودم.بعضی تنظیمات رو هم که میخواست دستی وارد کردم(با داتک هم خواستم چک کنم که درست باشه که خانومه منو خورد و گفت دست کاری نکن و حاضر نشد همش رو با من چک کنه)
آ(یا باید تنظیمات مودم رو تغییر بدم؟الان روی PPOE هست آیا درسته؟یا باید روی Router یا Bridge باشه؟)
من عقلم به چیز دیگه قد نمیده.اگه کسی میدونه قضیه چیه یا میدونه کجا این سوال رو باید بپرسم تا کمکم کنن یا اصلا باید بدم بیرون کسی درستش کنه یا باید زنگ بزنم به داتکیها بد و بیراه بگم،منون میشم بهم بگید
(بچه های پشتیبانی داتک بهترینهاشون ساعت 10 شب کار میکنن.صبحیها هیچی حالیشون نیست. آخرشب هم انقدر خستن که حال حرف زدن ندارن. تو 4-5ساله هروقت ساعت 10 زنگ زدم هم برخورد خوب داشتن و هم اطلاعات کامل)
(این رو یادم رفت بگم.اون آدرس که برای تنظیمات مودم باید بزینم 192.168.1.1 دیگه وارد نمیشه
چرا؟ کسی میدونه چطوری درستش کنم؟)