تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 321 از 1759 اولاول ... 2212713113173183193203213223233243253313714218211321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یک ساله که دیگه ای دی اس ال نگرفتم و مودمم هم پارسال از آسیاتک گرفتم حدود 32 تومن.
    خواستم ببینم به نظر شما بهترین آی اس پی الان چیه و اینکه این مودم میتونه ساپورت کنه یا نه
    خیلی خیلی ممنون
    سلام رضا
    الان به نظر من شاتل سرویس دهیش عالیه . از کسانی که شاتل دارن بپرسی اکثرا راضی هستند . دانلود شبانه هم که رایگان داره از مزیت های اصلیشه . سرعت واقعا خوبه ؛ قطعی هم کم ازش دیدم .
    در مورد مودمت هم باید مارکش رو به خود پشتیبان فنی شرکتی که میخوای ازش سرویس بگیری بدی ؛ ببینی ساپورت میکنه یا نه . اگه بکنه که حله . مثلا من قبلا مودم Symphony داشتم از پارس آنلاین ؛ وقتی شاتل گرفتم از همون استفاده کردم .

2. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رضا
    الان به نظر من شاتل سرویس دهیش عالیه . از کسانی که شاتل دارن بپرسی اکثرا راضی هستند . دانلود شبانه هم که رایگان داره از مزیت های اصلیشه . سرعت واقعا خوبه ؛ قطعی هم کم ازش دیدم .
    در مورد مودمت هم باید مارکش رو به خود پشتیبان فنی شرکتی که میخوای ازش سرویس بگیری بدی ؛ ببینی ساپورت میکنه یا نه . اگه بکنه که حله . مثلا من قبلا مودم Symphony داشتم از پارس آنلاین ؛ وقتی شاتل گرفتم از همون استفاده کردم .
    مرسی پیام جان
    آخه پارسال که من ای دی اس ال گرفته بودم زیاد بحث adsl 2+ نبود ولی الان میبینم اکثر جاها این سرویسو میدن...خواستم ببینم adsl 2+ کلا مودمش فرق داره یا نه؟
    دوم اینکه چقدر طول میکشه که شاتل خط رو رانژه کنه و سرویس راه بیفته؟؟
    بازم ممنون

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

مرسی پیام جان
    آخه پارسال که من ای دی اس ال گرفته بودم زیاد بحث adsl 2+ نبود ولی الان میبینم اکثر جاها این سرویسو میدن...خواستم ببینم adsl 2+ کلا مودمش فرق داره یا نه؟
    دوم اینکه چقدر طول میکشه که شاتل خط رو رانژه کنه و سرویس راه بیفته؟؟
    بازم ممنون
    من خودم سرویس 64 داشتم ؛ الان eco 512 adsl2 با همون مودم . فکر نکنم فرقی داشته باشه ؛ اما شاید مودم مخصوص Adsl2 هم موجود باشه .

رانژه کردنش هم فکر کنم دست کم واسه من 2 هفته طول کشید !

5. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام یه ای دی اس ال روتر وایرلس بخرم چون این که دارم 3-4 بار افتاد زمین تیکه پاره شد فقط میخواستم یه طوری باشه که مثلا یک اکانتVPN میخرم بتونم به خود مودم add کنم که تمام کاربرا بتونن از اون استفاده کنن و اینکه linksys N با G چه فرقی داره Dual band چیه و storage link ]چیه و در آخر من شیراز هستم اگر جایی سراغ دارید که بتونم اصلشو تهیه کنم که ترجیحا چینی نباشه عالی میشه
    با تشکر

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوست عزيز قيمت يه خورده بالاست

دوست عزیز
    قمیت مدل 54g2 لینکسیز هم تقریبا با هم رده هاش در براند های دیگه برابره(حدود 90 تومان)

با تشكر، از قيافه Linksys خوشم مياد ولي مطمئن نيستم كه برد Wireless كافيه يا نه آخه آنتن كه ندارن(آنتن داخلي)
    من هم به این موضوع برد ، شک داشتم
    اما الان واقعا راضی هستم ، حدودا 200 متر با احتساب 2 دیوار حسابی ! برد مناسبیه ، اون هم برای وایرلس G.
    سیسکو هر چیزی رو تحت لیسانس خودش قرار نمیده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان یادم رفت یه چیزی بپرسم برای usrobotics و linksys چه گارانتی هایی خوبه؟؟

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اساتید گرانقدر یه مساله ی خیلی عجیب برای من بوجود اومده!
    من یه USRobotics 9115 داشتم، حدود یه سال بود که داشتم باهاش کار می کردم و مشکلی هم نداشتم (در ضمن سرویس 64 از داتک دارم) ، اما چهار شنبه در حالی که داشتم باهاش کار می کردم یهو چراغ اینترنت خاموش شد و ارتباط قطع شد و دیگه به هیچ صراطی مستقیم نبود! هر چی داتکی های محترم تلاش کردن، هر چی من تلاش کردم، چه رو bridging چه pppoe اصلا انگار نه انگار!
    گفتم حتما مودم مشکل داره، رفتم یه linksys وای-فای دار گرفتم، آوردم وصل کردم بازم همون آش بود و همون کاسه... دست آخر قرار شد یکی از داتک بیاد و مشکلو بررسی کنه، اما!... چند لحظه پیش برای آخرین بار امتحان کردم و وصل شد!!!! جل الخالق!
    نکته دوم اینجاست که الان که می رم تو کنسول مودم، همه چی تغییر کرده! شکل صفحه مثل مودمای سیمفونی شده و مدل مودمو می زنه Symphony SY602!!!! تا قبل از اینکه وصل بشه درست بود!!!
    نیرو های ماوراء الطبیعه درکارند؟؟
    ویرایش: ریست فکتوری کردم و درست شد، اینم عکس از هر دو حالت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (عمدا عکسارو تو تگ [img] نذاشتم!)
    Last edited by {sahand}; 27-06-2009 at 20:49.

10. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا هركي طريقه نصب مودم ASUS AM 602 رو داره اينجا برام بذاره ( به فارسي البته ). يك دنيا ممنون ميشم . دارم اين مودم رو ميخرم ميخوام تو نصبش مشكلي نداشته باشم . دمتون گرم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من یک مودم linksys خریدم مدل WAG54G2-SG حالا جایی که وصلش کردم هنوز ADSL وصل نشده ولی چراغ های DSL و INTERNET هردو خاموش هستن میخواستم ببینم آیا اینا باید خاموش باشن یا باید چشمک زن باشن؟ چون که من به این فروشنده هم مشکوک هستم اگر باید چشمک زن باشه و نباید کامل خاموش باشه بگید تا برم مودم رو بکوبم تو سرش
    لطفا سریع بگیییییییییییید!

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام بچه ها من یک مودم linksys خریدم مدل WAG54G2-SG حالا جایی که وصلش کردم هنوز ADSL وصل نشده ولی چراغ های DSL و INTERNET هردو خاموش هستن میخواستم ببینم آیا اینا باید خاموش باشن یا باید چشمک زن باشن؟ چون که من به این فروشنده هم مشکوک هستم اگر باید چشمک زن باشه و نباید کامل خاموش باشه بگید تا برم مودم رو بکوبم تو سرش
    لطفا سریع بگیییییییییییید!
    چه جالب دوست عزیز من هم دقیقا دیشب این مشکل رو پیدا کردم! از همین مدل هم استفاده می کنم! ولی امروز صبح درست شده. (اینترنت ما هم داستانی شده ها!)
    منم شک کردم که چرا چشمک زن نیست، ولی فکر کنم لزومی نداره حتما چشمک بزنه، حتی با وجود اینکه بیشتر وقتا وقتی مودم به تلفن وصل نیست هم اون چراغ چشمک می زنه.

14. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •