کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرچی میریم جلو میبینم انگار اشتباه کردم اون ماستنگ را نخریدم.قیمت 1.5 میداد.موتور روشن..بد نبود..الان که هرچی میگردم قیمتها وحشتناکه..حتی اوراقیها!
کدوم موستانگ؟ عکسشو داری بذار ببینیم چی بوده![]()
مال خیلی وقت پیش بود اوائل تابستان.عکسهاشو فکر کنم توی این جا یا عکس اتومبیلهای آمریکایی گذاشتم.مک وان 1973 بود که موتور روشن میخواست بفروشه با سند البته کار داشت و خیلی از تزئیناتش نبود.میگفت 2.5 اما نهایتا تا 1.5 پایین آمد.من گفتم شاید بهتر گیرم بیاد اما نیامد!حیف شد..همون موقع فکر کنم فروختش.
مشکل از سایت آپلود
Last edited by camaro lt; 28-09-2010 at 00:21.
اییییییییییییییییینو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلا دوست من
این همونی نیست که الآن سبزش کردن ؟؟
اون که توی سایت ایران ماشین گذاشتن مک وان 1970 بود این مک وان 1973 است..دوباره پیگیرش دارم میشم ببینم اگر در دسترسه و قابل خرید و در همین وضعیت توی عکس بخرمش..
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
![]()
Last edited by camaro lt; 28-09-2010 at 00:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)