تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 321 از 577 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخه شما هم بدترینشو انتخاب کردی صبانت پیشگامان فن آوا رنگین کمان پارس آنلاین چرا نمیگیری ؟شبی چه قدر میخوای دانلود کنی ؟
    من حدودا يه ساله كه شاتل دارم اون اوايل خدايي خيلي خوب بود و راحت شبي 1200مگ ميگرفت
    ولي از وقتي كه اين قانون مسخره ي fair use polic (كه مخصوص سرويس هاي آرته ولي نامردا رو اكو هم اجرا ميكنن)رو آوردن گند زدن رفته!!
    پيشگامان كه شماره ي مارو ساپورت نميكنه
    صبانت و پارس هم كه انگار ديگه مثل قبل نيستن
    فن آوا و رنگين كمان هم كه كسي رو نديدم كه داشته باشه كه ببينم وضيعتشون چجوره
    موندم چيكار كنم!
    من شبي 1200 تا بگيرم كافيه
    شما چه سرويسي از پارس دارين ؟شبي چقدر دانلود ميكنين؟
    اگه بشه ميخوام دوره ي بعد بيام رو پارس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دیشب 3.12 گیگ دانلود داشتم!!!!!!!
    دمش گرم.2 ساعت کمتر روشن میمونه 1 گیگ بیشتر میگیرم.تقریبا با همون پول.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دیشب 3.12 گیگ دانلود داشتم!!!!!!!
    دمش گرم.2 ساعت کمتر روشن میمونه 1 گیگ بیشتر میگیرم.تقریبا با همون پول.
    شمابا پیشگامان قرارداد بستی تعهدی روی سرعت شبانه ندادن؟مثلا اندازه روزانست یا نصف روزانه یا... یا اینکه گفتن هرمقداری ممکنه باشه؟

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

راستی یه موضوع جالبی در مورد پیشگامان هست
    سرویس 1مگ 3ماهه ترافیک 3گیگ را میده 31 تومان
    1مگ 3 ماهه ترافیک 7 گیگ را میده49 تومان
    یعنی اختلاف 18 تومانی برای 4 گیگ ترافیک.درصورتی که خودش 5 گیگ ترافیک را 15 تومان میده.شما چه دلیلی براش میبینید؟
    توی بقیه تعرفه هاش هم نگاه کنید همچین موضوعی را میبینید!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شمابا پیشگامان قرارداد بستی تعهدی روی سرعت شبانه ندادن؟مثلا اندازه روزانست یا نصف روزانه یا... یا اینکه گفتن هرمقداری ممکنه باشه؟
    نه بابا!
    تو ایران کسی مگه تعهد هم داره؟؟؟!!!
    تو قرار دادشون فقط تهدید میکنن.مسئولیت همه چیز با خودته!
    اگه بخوان واسه کاستی شون بهونه بیارن دستت به هیچ جا بند نیست.یه وقت دیدی گفت سیم تلفونت نازکه به خاطر همینه سرعتت پایینه!!
    کلا روی سرعت شبانه هیچ شرکتی کامل پینای باند رو نمیده.ولی تا اینجای کار پیشگامان نسبتا بهتر بوده.
    طبق گفته برادر علی و چند نفر دیگه از دوستان پارس آنلاین هم خوبه.

6. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دمت گرم حتما خبر کن تا دیگه حسابی مطمئن شیم همه تا یه حدی صفا میکنند

آره دقیقا یکیه فقط به شرطی که از ucweb استفاده کنم وگرنه سرعت 1 دهمه کامپیوتره

دانلود با کامپیوتر نه از نظر مصرف برق میرزه (مخصوصا با اعمال یارانه ها) هم شدید صدا میده نمیزاره بخوابیم هم چراغ دکمه پاور صاف میزنه تو چشم آدم(ماله من چراغش بیشتر شبیه لامپه تا led)
    و هم استهلاک کامپیوتر نمیرزه که رمو سی پی یو گرافیک هارد و هزار چیزه دیگه بکار باشند تازه اگه خواستی ببینی چه قدر دانلود شده باید کلی از جات نصفه شب پاشیو یه مانیتوره گنده رو روشن کنی اما گوشی یا حالا آیپاد هیچ کدوم از این مشکلات و خیلی از مشکلات دیگه نیست)
    ما خودمون رو فدا میکنم تا شما راحت باشید و در آینده امنیت داشته باشید
    واسه همینه که شبها کم دانلود میکنی دیگه!آخه دانلود منیجر گوشی کی میتونه مثل پی سی باشه!؟
    از نظر استحلاک هم که گوشی خداییش عمرش از پی سی کمتره،در برخی موارد گرونتر.تازه مورد اطمینان هم نیست.به قول خودت باید بیدار بمونی.
    اگه مادربردت اسوس باشه که یه نرم افزار داره که توان برق مصرفی رو در مواقعی مثل این به حدود 100 وات کاهش میده. به صورت دستی هم میشه.فقط cpuوmain و رم و مودمت فعاله.حتی هارد هم خاموشه شبها.قیمت برق هم که نصف تو اون موقع.
    صدای فن هم که با 1500 تومن حل میشه اگر مال cpu نباشه.لامپ رو هم یه مقوا بزار جلوش
    ببین چقدر خوبه همه مسائل ساده میشه!!!
    Last edited by saeid127; 09-02-2011 at 15:58.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ما خودمون رو فدا میکنم تا شما راحت باشید و در آینده امنیت داشته باشید
    واسه همینه که شبها کم دانلود میکنی دیگه!آخه دانلود منیجر گوشی کی میتونه مثل پی سی باشه!؟
    از نظر استحلاک هم که گوشی خداییش عمرش از پی سی کمتره،در برخی موارد گرونتر.تازه مورد اطمینان هم نیست.به قول خودت باید بیدار بمونی.
    اگه مادربردت اسوس باشه که یه نرم افزار داره که توان برق مصرفی رو در مواقعی مثل این به حدود 100 وات کاهش میده. به صورت دستی هم میشه.فقط cpuوmain و رم و مودمت فعاله.حتی هارد هم خاموشه شبها.قیمت برق هم که نصف تو اون موقع.
    صدای فن هم که با 1500 تومن حل میشه اگر مال cpu نباشه.لامپ رو هم یه مقوا بزار جلوش
    ببین چقدر خوبه همه مسائل ساده میشه!!!

نه من خیلی تست کردم دقیقا یکیه اون موقع ها هم که پیشگامان داشتم شب هایی بود که گوشی از کامپیوترم بیشتر دانلود میکرد آخه این نرم افزار که میگم عین idm فایل ها رو تکه تکه میکنه و از لحاظ سرعتی مو نمیزنه

نمیدونم چرا هر کار میکنم کامپیوترم دیگه با ساعت دادن یه بایوس روشن نمیشه اعصابمو ریخته به هم

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

خوب بچه ها خبر دارم باحال
    رفتم پیشگامان دو مگ بگیرم دخترک بی شعور بی سواد مسخره اکبیری اسکل روانی گفت بهت نمیدیم برو خودتو بکش منم جو گیر شدم گفتم اینجوریه پرت رو جمع اوری کنید ارزونی خودتون یه دو تا فحشم دادم ولی نشنیدند
    بعد خلاصه گفتیم چه کنیم بالاخره یه پارتی توپ تو نداگستر پیدا کردم رفتم سرعت 2 مگ که به هیچ کس نمیدند ازشون گرفتند سه ماه یه چیزی حدود 60 تومن یکشنبه وصل میشه اونجا هم طرف سرعتشو بهم نشون داد 300 400 بود سرعتش همچین کف بر شده بودیم
    امیدوارم شانس ما این دفعه خوب باشه برا ما خراب در نیاد ولی دیگه من عمرا اسم پیشگامان بیارم بی ادب ترین منشی ها رو داره کار داشت به گیس و گیس کشی میکشید
    صدای فن هم که با 1500 تومن حل میشه
    اینو میشه توضیح بدی؟
    pc من وقتی روشن میشه انگار استارت تانک رو زدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوب بچه ها خبر دارم باحال
    رفتم پیشگامان دو مگ بگیرم دخترک بی شعور بی سواد مسخره اکبیری اسکل روانی گفت بهت نمیدیم برو خودتو بکش منم جو گیر شدم گفتم اینجوریه پرت رو جمع اوری کنید ارزونی خودتون یه دو تا فحشم دادم ولی نشنیدند
    بعد خلاصه گفتیم چه کنیم بالاخره یه پارتی توپ تو نداگستر پیدا کردم رفتم سرعت 2 مگ که به هیچ کس نمیدند ازشون گرفتند سه ماه یه چیزی حدود 60 تومن یکشنبه وصل میشه اونجا هم طرف سرعتشو بهم نشون داد 300 400 بود سرعتش همچین کف بر شده بودیم
    امیدوارم شانس ما این دفعه خوب باشه برا ما خراب در نیاد ولی دیگه من عمرا اسم پیشگامان بیارم بی ادب ترین منشی ها رو داره کار داشت به گیس و گیس کشی میکشید

اینو میشه توضیح بدی؟
    pc من وقتی روشن میشه انگار استارت تانک رو زدی
    من که مشکل نداشتم!
    باید پول میریختی به حساب بعد تلفونی شماره فیش رو میگفتی و سفارش 2 مگ میدادی.من که اینطوری گرفتم!
    اکثرا صدای کیس مال فن خود کیسه.یه فن 12 سانتی متری الان 1500 تومنه.فن 8 هم همین قیمته.تازه 4 تا ال ای دی هم داره کیست نورانی میشه!

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

نه بابا دیوانه ها من از خودشون گرفتم نمایندگیهاشون حالیشون نیست همه چی میدند الان رفتم درباره ندا هم تحقیق کردم انگار شباش خوب نیست اه نمیدونم چکار کنم من این همه پول میدم هیچ وقت هم شبا خوب دانلود نمیکنم یکی یه سرویس مطمین بگه من بگیرم البته از این پیشگامان نباشه اگه دیگه مفتی هم بدند نمیرند ازشون بگیرم تازه به دنیا اینترنت رسیده های ندید بدید عجورزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •