ببينيد دوست عزيز من الان چيزي در حدود دو ساله كه از سرويسهاي همارا استفاده ميكنم آدمي هم نيستم كه با يكي دو مورد بيام و از شركتي شكايت كنم. از اول يه همچين مسائلي در همارا بود ولي اين اواخر بيشتر شده مسئله قطع بودن يا نبودن براي من در درجه دوم اهميته و اونچه كه من بهش اعتراض دارم نوع برخورد اونا هستش موردي هم كه گفتم يه نمونه بود و موارد زيادي رو ديدم و شنيدم ازجمله:
آخراي سرويسم بود و تازه شروع كرده بودند به تبليغ كارت شارژ ، منم چون تو همين تاپيك شنيده بودم توربو شارژ نميشه خودم بهشون زنگ زدم تا مطمئن شم كه دركمال تعجب و پس از چندبار پرسيدن كه مطمئن باشم اشتباه نشنيدم وتاكيد براينكه سرويس من توربو هستش ، بهم گفتن بله امكانش هست !! ولي بايد حجم باقي ماندتو استفاده كني وگرنه حساب نميشه منم شروع كردم به چندتا دانلود و بعد اينكه تموم شد از اينترنت پول رو واريز كردم و پين كد رو هم گرفتم و بهشون زنگ زدم و تازه اينجا بود كه آقايون فهميدن نه توربو رو نميشه شارژ كرد!!خلاصه باز من چيزي نگفتم و خودم حضوري رفتم شركت و مجبور شدم از اول ماجرا رو به اين دوستانمون كه ماشالله IQ بسيار بسيار بالائي هم دارند رو تعريف كنم كه فرمودند فقط بايد دوباره سرويس رو بخري!! ما هم گفتيم چشم و سرويس سه ماهه خريديم!! كه اينبار هم گفتند بايد فعال شدن توسط مسول مالي انجام بشه و ايشون هم چون آخروقته تشريف بردن و فردا هم تعطيل هستش و نمياد!!!
خلاصه سرتونو درد نيارم عوض اينكه يا مشكلي رو كه خودشون درست كرده بودند رو حل كنن يا لااقل يه عذرخواهي كوچك بكنن به من گفتن ميخواستي پول رو واريز نميكردي و حجمت رو هم تموم نميكردي!!!!و من وقتي ميگفتم بالام جان من اول با شما چك كردم و بعد اين كار رو كردم فرمودند همينه كه هست!!!
.gif)
اينائي كه گفتم فقط مواردي بعنوان مشت نمونه خروار بود وگرنه رفتار و برخورد حضرات و از موضع بالاتر و با صداي بلند حرف زدن وخيلي چيزاي ديگه براشون عاديه و هيچ سيستم نظارتي بر روي رفتار پرسنل مثلا پشتيبانشون وجود نداره و با آزادي تموم هر چي دلشون ميخواد رو ميگن و من فكر ميكنم اگه كسي يه كمي باهاشون بيشتر هم بحث بكنه كار به فحش و اين جور چيزا هم كشيده بشه البته بعضياشون رفتارشون نسبتا خوبه ولي بخصوص يه آقائي هست كه يه جور خاصي حرف ميزنه و صداي شبيه بچه ها رو داره و بنظر من بي ادب ترينشون همينه
خلاصه اگه واقعا مسولان همارا مشتري مداري و رضايت مشتري براشون مهمه بايد همونطور كه عرض كردم يه نظارتي روي كارمنداشون داشته باشن يا هركسي رو كه از راه ميرسه پشت تلفن نذارن كه يا راهنمائي غلط بده يا خيلي معذرت ميخوام پاچه ملت رو بگيره
موفق باشيد
.gif)