تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 321 از 2550 اولاول ... 2212713113173183193203213223233243253313714218211321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خدائيش ديگه همارا شورش رو درآورده ... قطعي هاي وقت و بي وقتش بجاي خود ..اما نحوه برخورد و رفتار تيم مثلا پشتيبانيشون واقعا بي ادبانه هستش و فكر ميكنن مشترياشونم مثل خودشون چيزي بارشون نيست و ميخوان بزور يه چيزي رو به آدم بقبولن و اكه ديدن كه كم ميارن صداشونو بلند ميكنن و ..من كه خودمو خيلي كنترل كردم كه چيزي بهشون نگم ولي خوب يه روزي ...
    خلاصه يا بايد يه آموزشي به كاركنانشون در مورد برخورد با مشتري بدن يا اينكه بايد منتظر پيامداي مشتري فرار دادنشون باشن
    سلام
    همین مسئله است که من از اول (حدود 2 ساله )بر اون تاکید می کنم . شرکت همارا چرا با این همه مشتری که دارد نباید رفتار مناسب با مشتری داشته باشد ؟
    بعد از دو سال که با این شرکت بودم از این ماه از یک شرکت دیگر سرویس خواهم گرفت ، چون حوصله رفتار های متناقض همارا را ندارم هر چند که شرکت های دیگر هم زیاد قابل تعریف نیستند .
    موفق باشین

2. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خبر خبر خبر فوری!!!

سلام.

بچه ها جواب نامه اومد...

خب حالا چیکار کنیم؟

هر کسی که 2 ساعت حرف مفید و کاملا منطقی واسه گفتن داره، اعلام آمادگی کنه.

موفق باشید

4. 3 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

11

سلام.

بچه ها جواب نامه اومد...

خب حالا چیکار کنیم؟

هر کسی که 2 ساعت حرف مفید و کاملا منطقی واسه گفتن داره، اعلام آمادگی کنه.

موفق باشید

دوس داری من به عنوان مدیر عامل یه شرکت رقیب باهات بیام
    جفتمونم میندازن بیرون

6. 2 کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

11

سلام
    همین مسئله است که من از اول (حدود 2 ساله )بر اون تاکید می کنم . شرکت همارا چرا با این همه مشتری که دارد نباید رفتار مناسب با مشتری داشته باشد ؟
    بعد از دو سال که با این شرکت بودم از این ماه از یک شرکت دیگر سرویس خواهم گرفت ، چون حوصله رفتار های متناقض همارا را ندارم هر چند که شرکت های دیگر هم زیاد قابل تعریف نیستند .
    موفق باشین
    وقتی یه شرکت به اوج موفقیت میرسه خودش و گم میکنه
    من هم شرکت pap دارم ولی مشتریام به خاطر این که برا من درامد دارن جذب نکردم

تک تک مشتریای من سرمایه شخصیت شغلی من هستن
    اگه یکی از مشتریام از شرکتم ناراضی باشه دنبال سبب میگردم نه این که این نارضایتی رو بخوام قایم کنم

8. 2 کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از پيگيريهاي دوستان بخصوص توحيد عزيز
    من اگه بيام بيشتر در مورد آموزش علمي و همچنين اخلاقي و رفتاري پرسنل (بخصوص اون بخش از پرسنل كه در ارتباط مستقيم با مشتري هستند) تاكيد خواهم كرد اگه هم كه نتونستم بيام يا ما رو قابل ندونستيد دوستاني كه ميرن حتما اين نكته رو بهشون بگن چرا كه حلقه ارتباط با مشتري بيشترين سهم رضايتمندي رو داره و مطمئنا حتي اگه بهترين سرويس از نظر فني رو بدن اما با احترام با افراد برخورد نكنند بنظر من هيچ ارزشي رو نداره و مطمئنا موفق نخواهند بود همچنين پرسنل پشتيبان بايد اطلاعات فني خوبي داشته باشندلا اقل در اين حد كه حرفاي مزخرفي از قبيل حتما سيستمت ويروسي شده كه اينترنتت قطعه!! (همين سيستم پس از كلي جرو بحث از پشت تلفن يهوئي ويروساش پريد !!! و اينترنتش كانكت شد!!) رو تحويل مشتري ندن !!

10. این کاربر از ashkan22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

خدائيش ديگه همارا شورش رو درآورده ... قطعي هاي وقت و بي وقتش بجاي خود ..اما نحوه برخورد و رفتار تيم مثلا پشتيبانيشون واقعا بي ادبانه هستش و فكر ميكنن مشترياشونم مثل خودشون چيزي بارشون نيست و ميخوان بزور يه چيزي رو به آدم بقبولن و اكه ديدن كه كم ميارن صداشونو بلند ميكنن و ..من كه خودمو خيلي كنترل كردم كه چيزي بهشون نگم ولي خوب يه روزي ...
    خلاصه يا بايد يه آموزشي به كاركنانشون در مورد برخورد با مشتري بدن يا اينكه بايد منتظر پيامداي مشتري فرار دادنشون باشن
    شما کی قطعی داشتین؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببينيد دوست عزيز من الان چيزي در حدود دو ساله كه از سرويسهاي همارا استفاده ميكنم آدمي هم نيستم كه با يكي دو مورد بيام و از شركتي شكايت كنم. از اول يه همچين مسائلي در همارا بود ولي اين اواخر بيشتر شده مسئله قطع بودن يا نبودن براي من در درجه دوم اهميته و اونچه كه من بهش اعتراض دارم نوع برخورد اونا هستش موردي هم كه گفتم يه نمونه بود و موارد زيادي رو ديدم و شنيدم ازجمله:
    آخراي سرويسم بود و تازه شروع كرده بودند به تبليغ كارت شارژ ، منم چون تو همين تاپيك شنيده بودم توربو شارژ نميشه خودم بهشون زنگ زدم تا مطمئن شم كه دركمال تعجب و پس از چندبار پرسيدن كه مطمئن باشم اشتباه نشنيدم وتاكيد براينكه سرويس من توربو هستش ، بهم گفتن بله امكانش هست !! ولي بايد حجم باقي ماندتو استفاده كني وگرنه حساب نميشه منم شروع كردم به چندتا دانلود و بعد اينكه تموم شد از اينترنت پول رو واريز كردم و پين كد رو هم گرفتم و بهشون زنگ زدم و تازه اينجا بود كه آقايون فهميدن نه توربو رو نميشه شارژ كرد!!خلاصه باز من چيزي نگفتم و خودم حضوري رفتم شركت و مجبور شدم از اول ماجرا رو به اين دوستانمون كه ماشالله IQ بسيار بسيار بالائي هم دارند رو تعريف كنم كه فرمودند فقط بايد دوباره سرويس رو بخري!! ما هم گفتيم چشم و سرويس سه ماهه خريديم!! كه اينبار هم گفتند بايد فعال شدن توسط مسول مالي انجام بشه و ايشون هم چون آخروقته تشريف بردن و فردا هم تعطيل هستش و نمياد!!!
    خلاصه سرتونو درد نيارم عوض اينكه يا مشكلي رو كه خودشون درست كرده بودند رو حل كنن يا لااقل يه عذرخواهي كوچك بكنن به من گفتن ميخواستي پول رو واريز نميكردي و حجمت رو هم تموم نميكردي!!!!و من وقتي ميگفتم بالام جان من اول با شما چك كردم و بعد اين كار رو كردم فرمودند همينه كه هست!!!
    اينائي كه گفتم فقط مواردي بعنوان مشت نمونه خروار بود وگرنه رفتار و برخورد حضرات و از موضع بالاتر و با صداي بلند حرف زدن وخيلي چيزاي ديگه براشون عاديه و هيچ سيستم نظارتي بر روي رفتار پرسنل مثلا پشتيبانشون وجود نداره و با آزادي تموم هر چي دلشون ميخواد رو ميگن و من فكر ميكنم اگه كسي يه كمي باهاشون بيشتر هم بحث بكنه كار به فحش و اين جور چيزا هم كشيده بشه البته بعضياشون رفتارشون نسبتا خوبه ولي بخصوص يه آقائي هست كه يه جور خاصي حرف ميزنه و صداي شبيه بچه ها رو داره و بنظر من بي ادب ترينشون همينه
    خلاصه اگه واقعا مسولان همارا مشتري مداري و رضايت مشتري براشون مهمه بايد همونطور كه عرض كردم يه نظارتي روي كارمنداشون داشته باشن يا هركسي رو كه از راه ميرسه پشت تلفن نذارن كه يا راهنمائي غلط بده يا خيلي معذرت ميخوام پاچه ملت رو بگيره
    موفق باشيد

13. 4 کاربر از ashkan22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ببينيد دوست عزيز من الان چيزي در حدود دو ساله كه از سرويسهاي همارا استفاده ميكنم آدمي هم نيستم كه با يكي دو مورد بيام و از شركتي شكايت كنم. از اول يه همچين مسائلي در همارا بود ولي اين اواخر بيشتر شده مسئله قطع بودن يا نبودن براي من در درجه دوم اهميته و اونچه كه من بهش اعتراض دارم نوع برخورد اونا هستش موردي هم كه گفتم يه نمونه بود و موارد زيادي رو ديدم و شنيدم ازجمله:
    آخراي سرويسم بود و تازه شروع كرده بودند به تبليغ كارت شارژ ، منم چون تو همين تاپيك شنيده بودم توربو شارژ نميشه خودم بهشون زنگ زدم تا مطمئن شم كه دركمال تعجب و پس از چندبار پرسيدن كه مطمئن باشم اشتباه نشنيدم وتاكيد براينكه سرويس من توربو هستش ، بهم گفتن بله امكانش هست !! ولي بايد حجم باقي ماندتو استفاده كني وگرنه حساب نميشه منم شروع كردم به چندتا دانلود و بعد اينكه تموم شد از اينترنت پول رو واريز كردم و پين كد رو هم گرفتم و بهشون زنگ زدم و تازه اينجا بود كه آقايون فهميدن نه توربو رو نميشه شارژ كرد!!خلاصه باز من چيزي نگفتم و خودم حضوري رفتم شركت و مجبور شدم از اول ماجرا رو به اين دوستانمون كه ماشالله IQ بسيار بسيار بالائي هم دارند رو تعريف كنم كه فرمودند فقط بايد دوباره سرويس رو بخري!! ما هم گفتيم چشم و سرويس سه ماهه خريديم!! كه اينبار هم گفتند بايد فعال شدن توسط مسول مالي انجام بشه و ايشون هم چون آخروقته تشريف بردن و فردا هم تعطيل هستش و نمياد!!!
    خلاصه سرتونو درد نيارم عوض اينكه يا مشكلي رو كه خودشون درست كرده بودند رو حل كنن يا لااقل يه عذرخواهي كوچك بكنن به من گفتن ميخواستي پول رو واريز نميكردي و حجمت رو هم تموم نميكردي!!!!و من وقتي ميگفتم بالام جان من اول با شما چك كردم و بعد اين كار رو كردم فرمودند همينه كه هست!!!
    اينائي كه گفتم فقط مواردي بعنوان مشت نمونه خروار بود وگرنه رفتار و برخورد حضرات و از موضع بالاتر و با صداي بلند حرف زدن وخيلي چيزاي ديگه براشون عاديه و هيچ سيستم نظارتي بر روي رفتار پرسنل مثلا پشتيبانشون وجود نداره و با آزادي تموم هر چي دلشون ميخواد رو ميگن و من فكر ميكنم اگه كسي يه كمي باهاشون بيشتر هم بحث بكنه كار به فحش و اين جور چيزا هم كشيده بشه البته بعضياشون رفتارشون نسبتا خوبه ولي بخصوص يه آقائي هست كه يه جور خاصي حرف ميزنه و صداي شبيه بچه ها رو داره و بنظر من بي ادب ترينشون همينه
    خلاصه اگه واقعا مسولان همارا مشتري مداري و رضايت مشتري براشون مهمه بايد همونطور كه عرض كردم يه نظارتي روي كارمنداشون داشته باشن يا هركسي رو كه از راه ميرسه پشت تلفن نذارن كه يا راهنمائي غلط بده يا خيلي معذرت ميخوام پاچه ملت رو بگيره
    موفق باشيد
    والا چه عرض کنم!!!من که تا حالا نه همچین مشکلاتی برام پیش اومده نه پشت تلفن بهم چرت و پرت گفتن.

اگه بخان یه ذره بی ادبی کنن حالیشون میکنم(که خدا رو شکر من تا حالا ندیدم)

اگه این حرف ها رو به من میگفتن از پشت تلفن میزدم تو دهنشون

15. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

والا چه عرض کنم!!!من که تا حالا نه همچین مشکلاتی برام پیش اومده نه پشت تلفن بهم چرت و پرت گفتن.

اگه بخان یه ذره بی ادبی کنن حالیشون میکنم(که خدا رو شکر من تا حالا ندیدم)

اگه این حرف ها رو به من میگفتن از پشت تلفن میزدم تو دهنشون
    خوشحالم كه براتون اتفاق نيوفتاده ولي زيادم مطمئن نباشد كه اتفاق هم نخواهد افتاد
    بالاخره هركي روش خودش روداره يكي با مشت ويكي با...
    موفق باشيد

17. 2 کاربر از ashkan22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

موفق باشيد
    تایید میشه شدید!
    من هم حدود دو سال هست که از همارا سرویس میگیرم و مشکلی نداشتم اگه پستهای قبل من رو ببینید میفهمین که یک زمانی از این شرکت حمایت میکردم ولی این اواخر واقعآ وضعش خراب شده.دیگه تحمل هم حدی داره.
    دوستان, اصل بحثی که میشه با این آقا داشت بحث فنی هست که خودشون بهتر از ما بهش واقفند.

19. 2 کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •