تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 905 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دیروز منبع روغن هیدرولیک یک 405 رو باز کردم که مقدار روغنش رو چک کنم. دیدم روغنش کاملاً کف کرده، رنگش هم صورتی متمایل به سفید شده بود.
    صاحب ماشین میگفت هیچ چیزی به جز روغن هیدرولیک توش نریخته.
    آیا این حالت دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟ اگر مشکلی در پمپ هیدرولیک پیش بیاد ممکنه که به کف کردن روغن منجر بشه؟
    تابحال چنين چيزي نديدم و اگر مشكلي در پمپ باشه معمولا به سفت شدن فرمان يا نشت روغن و صدا دادن منتهي ميشه كه در پست قبلي هم توضيح داده شده.
    تصور كنم مشكل از روغن باشه چون روغنهاي غير استاندارد و دست ساز كه داراي موادي مثل رنگ غذا، رنگ لباس، نفت، گازوئيل ، پارافين ....هست توي بازار وجود داره و بعضيها ندانسته خريداري ميكنن و توي پمپ فرمان و بدتر از اون توي گيربكس اتومات ميريزن و داستاني درست ميشه..

روغن هيدروليك سالم و تازه رنگ قرمز روشن و شفاف داره كه به مرور زمان و بر اثر كار كرد تيره تر شده و احتمالا ذرات ناخالصي هم در اون ديده بشه، اما اينكه رنگش روشنتر بشه و كف بكنه، يا روغن استاندارد نيست و يا شايد چيزي اشتباها داخل اون ريخته شده.

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دیروز منبع روغن هیدرولیک یک 405 رو باز کردم که مقدار روغنش رو چک کنم. دیدم روغنش کاملاً کف کرده، رنگش هم صورتی متمایل به سفید شده بود.
    صاحب ماشین میگفت هیچ چیزی به جز روغن هیدرولیک توش نریخته.
    آیا این حالت دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟ اگر مشکلی در پمپ هیدرولیک پیش بیاد ممکنه که به کف کردن روغن منجر بشه؟
    فکر نمی کنم مگر جنس روغنش بد بوده باشه یا یکی بجای آب رادیاتور توش ریخته باشه

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تابحال چنين چيزي نديدم و اگر مشكلي در پمپ باشه معمولا به سفت شدن فرمان يا نشت روغن و صدا دادن منتهي ميشه كه در پست قبلي هم توضيح داده شده.
    تصور كنم مشكل از روغن باشه چون روغنهاي غير استاندارد و دست ساز كه داراي موادي مثل رنگ غذا، رنگ لباس، نفت، گازوئيل ، پارافين ....هست توي بازار وجود داره و بعضيها ندانسته خريداري ميكنن و توي پمپ فرمان و بدتر از اون توي گيربكس اتومات ميريزن و داستاني درست ميشه..

روغن هيدروليك سالم و تازه رنگ قرمز روشن و شفاف داره كه به مرور زمان و بر اثر كار كرد تيره تر شده و احتمالا ذرات ناخالصي هم در اون ديده بشه، اما اينكه رنگش روشنتر بشه و كف بكنه، يا روغن استاندارد نيست و يا شايد چيزي اشتباها داخل اون ريخته شده.
    فکر نمی کنم مگر جنس روغنش بد بوده باشه یا یکی بجای آب رادیاتور توش ریخته باشه
    برای من هم عجیب بود. مشکل از روغن نمیتونه باشه چون از همون مارک روغن برای همه ماشینها میریزم و تا حالا هم مشکلی نداشته.
    احتمال میدم که یه جوری آب وارد منبع روغن شده که به این صورت کف کرده. چون وقتی که گیج روغن هیدرولیکش رو بیرون میکشیدم اطرافش همه کف بود اما قطراتی که ازش چیکه میکردن قرمز رنگ بود.

حالا بر فرض اینکه چیزی وارد روغن هیدرولیک شده یا اینکه جنس روغنش بد بوده باید چکار کرد؟ آیا باید روغن رو تخلیه کنم و روغن جدید بریزم؟ با این حالت که الان داره پمپ هیدرولیکش رو خراب نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای من هم عجیب بود. مشکل از روغن نمیتونه باشه چون از همون مارک روغن برای همه ماشینها میریزم و تا حالا هم مشکلی نداشته.
    احتمال میدم که یه جوری آب وارد منبع روغن شده که به این صورت کف کرده. چون وقتی که گیج روغن هیدرولیکش رو بیرون میکشیدم اطرافش همه کف بود اما قطراتی که ازش چیکه میکردن قرمز رنگ بود.

حالا بر فرض اینکه چیزی وارد روغن هیدرولیک شده یا اینکه جنس روغنش بد بوده باید چکار کرد؟ آیا باید روغن رو تخلیه کنم و روغن جدید بریزم؟ با این حالت که الان داره پمپ هیدرولیکش رو خراب نمیکنه؟
    بله، احتمال اينكه آب وارد اون شده باشه هست، بهترين كار تخليه سريعتر روغن و استفاده از روغن نو و استاندارد هست، چون اگر آب داخل روغن قاطي شده باشه، به مرور باعث باد كردن اورينگها شده و آب بندي از بين ميره. اين وضعيت توي گيربكس اتومات رخ داده و تجربه شده.
    حداقل دوبار روغن را به فاصله يك روز تعويض كنين تا تمام روغن قبلي و آب و مواد زائد قبلي اون خارج بشه.

7. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ببینید اگه صدای سوته وقتی فرمونو همون موقع می پیچید بیشتر میشه یا نه چون سفت شدن پمپ نو و کهنه و شل بودن تسمه این صدا رو تولید می کنه
    من احتمال میدم نو شدن پیپ شما همراه با روغن که فکر کنم با روغن اصلی و قبلی فرق داره باعث این صدا و سفتی فرمون می شه
    و اینکه با عوض شدن مخزن و رو غن اول که توی سیستم با روغن قبلی بوده نرم و الان سفت شده باشه
    در هر حال باید ببنید که با عوض شدن مخزن حتی ممکنه درست بسته نشده باشه و باعث بسته شدن راه روغن شه و حتی این سری که پمپ باز شده یه اتفاق یاتنظیمی بهم ریخته باشه
    اگر صدایی که میاد مثل صدای هواست و سوت نیست پمپتون مشکل داره و جنسش خوب نیست
    خب میگی چکار باید کرد؟؟ مخزن رو که از نمایندگی گرفتم

درضمن این بابایی که تعمیرش کرد خودش متخصص هیدرولیک بود و توی اراک گفتن از همه بهتره.. خودش گفت از شیرفرمون نیست و کلا پمپ رو چک کرد ولی شرایط فرقی نکرد

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوست عزیز camaro It شما نظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز camaro It شما نظرتون چیه؟
    من هم با نظر جناب kasra2002 موافقم، چون بخشهايي كه بايد چك بشه، ظاهرا چك شده( هرچند كه من هيچوقت 100% به تعميركاران اطمينان نميكنم و هميشه نظر چند نفر ديگه را هم جويا ميشم)
    من زياد با پمپهاي هيدروليك پژو سروكار نداشتم اما صداي تسمه رو خيلي زياد توي پژوها شنيدم كه ميتونه از بد بسته شدن تسمه و شل بودن اون بوجود بياد.

11. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه L90 مدل E2 پارس خودرو دارم.
    همین چند روز پیش روغن موتور و فیلتر هوا و صافی بنزینش رو عوض کردم، اما از اون روز به بعد میانگین مصرف بنزینش در 100 کیلومتر 9.5 لیتر شد که قبلا" 8.4 بود.
    چی شده که مصرفش رفته بالاتر؟ چیکار کنم الان؟

ممنون از راهنماییتون.
    من رو هم راهنمایی کنید ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ghp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    دیار کریمان

پيش فرض

سلام.
    شنیدم روغن هیدرولیک اواخر عمرش تغییر رنگ میده.چقدر کار کرده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ghp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    دیار کریمان

پيش فرض

من رو هم راهنمایی کنید ممنون
    شاید مشکل

روغن چی ریختی ؟
    از کجا فهمیدی سوختش زیاد شده اون نشانگر کیلومتر شاید مشکل داره؟
    یه جاده برو موقع شروع حرکت صفرش کن و دیگه دستش نزن .حدود 10 کیلومتر با دور موتور معمولی!

15. این کاربر از mehdi_ghp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •